تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 457 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام. نه رایگان هست.

2. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

خیلی ممنون الان بر اساس گفته شما عمل کردم و داخل قوانین عمومی به این شکل هست آیا درست هستند؟ و
    آیا باید تیکها رو بزنم یا نمیخواد؟ و توی کیوسک حالت تبلت قابل انتخاب نیست نمیدونم چرا؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی ممنون الان بر اساس گفته شما عمل کردم و داخل قوانین عمومی به این شکل هست آیا درست هستند؟ و
    آیا باید تیکها رو بزنم یا نمیخواد؟ و توی کیوسک حالت تبلت قابل انتخاب نیست نمیدونم چرا؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    درسته....

تیکها مربوط به زمانیکه شما قصد دارید یک قانون را ویرایش کنید یا در لیست جابه جا کنید و بالا یا پایین ببرید ، اونها را انتخاب میکند.

در رابطه با کیوسک حالت کلاسیک و تبلت فرقی ندارند، حالت تبلت برای استفاده بهتر روی تبلت هست که Click نمیشه و انتخاب با Tap (ضربه آهسته) انجام میشه... در هر حال ظاهرا دراگون دارید، silver light را دریافت کردید؟

5. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون بله silverlight نصب هست و دراگون رو هم جدا دانلود کردم و آیا توی فایروال قسمت سایر تنظیمات بهتره که همه تیکها زده بشه؟
    و چطوری میتونم آنتی ویروس رو طوری تنظیم کنم که برای ویروس پیغام بده؟ چون جایی برای نشون دادن پیغام نداره فقط نوشته (هیچ پیغامی نشان نده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

نمیدونم چی شده کومود دیگه فایل هایی که ارسال میکنم رو به دیتابیسش اضافه نمیکنم این فایل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه فیلک انتی ویروس هستش و اتفاقا بسیار خطرناک هستش 3-4 بار برای کومود ارسال کردم هم از طریق سایتش و هم از طریق ارسال فایل نرم افزار ولی اضافه نمیکنه البته با hips فعال میشه جلوش رو گرفت با توجه به رفتارش ولی خوب کاربر اماتور شاید ندونه و این سیستمش رو ویروسی کنه اینم تست از سایت ویروس توتال

قریب به اتفاق انتی ویرس های مطرح می شناسنش

8. این کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ممنون بله silverlight نصب هست و دراگون رو هم جدا دانلود کردم و آیا توی فایروال قسمت سایر تنظیمات بهتره که همه تیکها زده بشه؟
    و چطوری میتونم آنتی ویروس رو طوری تنظیم کنم که برای ویروس پیغام بده؟ چون جایی برای نشون دادن پیغام نداره فقط نوشته (هیچ پیغامی نشان نده)
    من یه پیشنهاد واسه شما و بقیه دوستانی که تازه به جمع کمودویی ها اضافه میشن دارم اونم اینه که زیاد خودتون رو درگیر تنظیمات پیشرفته کمودو نکنید تنظیمات کمودو خیلی گسترده هست ولی تنظیمات پیشفرض به خوبی میتونه امنیت شما رو تامین کنه من الان خودم 2 3 ساله تنظیمات کمودو به جز چند تغییر کوچک در حالت پیشفرض قرار داره و مشکلی هم به وجود نیومده
    در مورد سوال دومم تیک همون گزینه رو بردارین

سلام

نمیدونم چی شده کومود دیگه فایل هایی که ارسال میکنم رو به دیتابیسش اضافه نمیکنم این فایل

یه فیلک انتی ویروس هستش و اتفاقا بسیار خطرناک هستش 3-4 بار برای کومود ارسال کردم هم از طریق سایتش و هم از طریق ارسال فایل نرم افزار ولی اضافه نمیکنه البته با hips فعال میشه جلوش رو گرفت با توجه به رفتارش ولی خوب کاربر اماتور شاید ندونه و این سیستمش رو ویروسی کنه اینم تست از سایت ویروس توتال

قریب به اتفاق انتی ویرس های مطرح می شناسنش
    مطمئنید فرستادین ؟ چون من الان فرستادم و زد uploaded , اگر قبلاً فرستاده شده بود مینوشت already submitted

شاید اشتباهی رخ داده
    اتفاقاً کمودو در این مورد یکی از بهترین هاست
    به هر حال یکی دو روز صبر میکنیم بعدش فایل رو میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا با بچه های بالا صحبت کنه :
    دی
    Last edited by jolan57; 02-08-2013 at 03:02.

10. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من یه پیشنهاد واسه شما و بقیه دوستانی که تازه به جمع کمودویی ها اضافه میشن دارم اونم اینه که زیاد خودتون رو درگیر تنظیمات پیشرفته کمودو نکنید تنظیمات کمودو خیلی گسترده هست ولی تنظیمات پیشفرض به خوبی میتونه امنیت شما رو تامین کنه من الان خودم 2 3 ساله تنظیمات کمودو به جز چند تغییر کوچک در حالت پیشفرض قرار داره و مشکلی هم به وجود نیومده
    در مورد سوال دومم تیک همون گزینه رو بردارین

مطمئنید فرستادین ؟ چون من الان فرستادم و زد uploaded , اگر قبلاً فرستاده شده بود مینوشت already submitted

شاید اشتباهی رخ داده
    اتفاقاً کمودو در این مورد یکی از بهترین هاست
    به هر حال یکی دو روز صبر میکنیم بعدش فایل رو میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا با بچه های بالا صحبت کنه :
    دی

fله ارسال کردم دوست من

اون گزینه که aleardy submit رو میاره وقتی رخ میده که شما از طریق سیستم خودت فایل تکراری ارسال کنید دوست عزیز در هر صورت حدود 10 روزی میشه هر چی به کمودو میدم به دیتابیس اضافه نمیکنه قبلا اینجوری نبود

ممنونم از پاسخگویتون

12. 3 کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

fله ارسال کردم دوست من

اون گزینه که aleardy submit رو میاره وقتی رخ میده که شما از طریق سیستم خودت فایل تکراری ارسال کنید دوست عزیز در هر صورت حدود 10 روزی میشه هر چی به کمودو میدم به دیتابیس اضافه نمیکنه قبلا اینجوری نبود

ممنونم از پاسخگویتون
    سلام

انجام شد.....الان با کلود میشناسه... بزدی هم به دیتابیس اضافه میشه....... تشکر از شما و بچه های بالا!!

Last edited by Jadda; 02-08-2013 at 10:17.

14. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا من فتوشاپ رو باز کردم گفت برنامه نامطوبه ممکنه به خاطر کرک باشه؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اقا من فتوشاپ رو باز کردم گفت برنامه نامطوبه ممکنه به خاطر کرک باشه؟
    بله...

عکسشو میتونی بزاری؟ البته ربطی به موضوع نداره، فقط چون گفته شده "نامطلوب"میخوام نوع هشدار کومودو را ببینم....

17. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •