تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 197 از 328 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

- از اغلب انسان ها و نحوه ی تفکراتشان خوشم نمیاد؛ اونی که ازش خوشم بیاد هم مثل خودمه و بی علاقه.

- قادر به درک بسیاری از احساسات و نمایش احساسات نیستم.

- شک دارم که بتوانم فردی را راضی نگه دارم و یک خانواده را اداره نموده و فرزندانی دانشمند بار بیاورم. نمیخوام چند تا ابله دیگه به جامعه اضافه کنم که توی خیابون تربیت و فرهنگ رو آموختن و قادر به تفکر منطقی/علمی نیستند.

- عدم توان مناسب در تظاهر، دروغگویی، ریاکاری که برای حفظ یه رابطه به نظر میاد لازم باشن!

- از بچه ها و سر و صدا بیزارم.

- و در پایان بی علاقگی بسیار به روابط جنسی از هر نوعی با هر جنس...
    اینایی که میگین نشانه های افسردیگی و انزواس.
    جایزگینی لذت های در خلوت با لذت های اجتماعی.
    اگر قبول ندارید مشخصات آدمای افسرده رو لیست کنین ببینید چقدر وجه اشتراک وجود داره.

انسان اگه امروز به این سطح علم رسیده به خاطر زندگی اجتماعی و تضارب آرا بوده.
    وگرنه هیچ دلیلی وجود نداشته که دانشمندان کمکی به علم کنن و بخوان انسان ها زندگی بهتری داشته باشن.
    سختی کشیدن و امید داشتن و درست کردن زندگی خود و دیگران هنره.

2. 5 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عقده شد یکی ازدواج کرده باشه و بگه من راضی هستم

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عقده نیست، اینکه تو فضاهای مجازی دنبالشون بگردی صحیح نیست. چون این فضا برای انزوا طلبی گزینه خیلی مناسبیه. نمیگم هرکس تو فضا مجازی هست گوشه گیره ولی اکثرا اینطوری هستن و تمایل خاصی هم برای تشکیل زندگی که لازمه اش اجتماعی بودنه نشون نمیدن. انسان های درونگرا ازدواج های شادی ندارن و پس از یک مدتی بی تفاوت میشن.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بنده ازدواج کردم راضی هم هستم
    سطح رضایت هام از نارضایتی هام بیشتره
    چون با چشم باز ازدواج کردم میدونستم با یک برهه از زندگیم دارم خداجافظی میکنم کاملا خبر داشتم چکار دارم میکنم و بعد افسوس هم نخوردم چون تصمیم گرفته شده بوده
    مشکل اونایی که راضی نیستند اینه که دید و تفکرهاشون رو عوض نکردند
    هر چیزی در زندگی فراز و نشیب دارد زندگی متاهلی هم همینطور
    بنده روزهایی بود که ته جیبم تا زمانی که پول امده حسابم 10 تومن هم نبوده ! ولی زندگی رو چرخوندم
    شما با زندگی متاهلی خود را باید وفق بدی، درکش کنی، حسش کنی و خودت را آماده کرده باشی و ازدواج کنی
    روی هوا ازدواج میکنند دوستان بعد هم میگن مجردی یادش بخیر

7. 11 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به نظر من اولویت استخدام ها باید با اقایون باشه تا خانم ها .

نه اینکه نذارن خانم ها کار کنند . بلکه اولویت رو به اقایون بدهند . مرد ها خرج زندگی میدهند و زندگی تشکیل میدهند .

کسانی که هم خانم و هم اقا کار میکنند بزرگترنی ظلم رو به جوانان بیکار میکنند . به نظرم باید فقط یا زن یا مرد اشتغال به کار داشته باشد .
    ماشالله تا دلت بخواد آقای بیکار داره جامعه
    پس با حساب حرف شما هی اولویت بدن بهشون
    ما میریم ته صف تا ابد!
    چرا؟ اصلا قابل قبول نیست من کار میخوام میگیرم، خوبشم میگیرم عمرا اگر جامو به یک آ ق آ بدم!

9. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام دوست عزیز....
    حرف های منو به عنوان یک همسن , یک برادر بخون .

- قادر به درک بسیاری از احساسات و نمایش احساسات نیستم.

- شک دارم که بتوانم فردی را راضی نگه دارم و یک خانواده را اداره نموده و فرزندانی دانشمند بار بیاورم. نمیخوام چند تا ابله دیگه به جامعه اضافه کنم که توی خیابون تربیت و فرهنگ رو آموختن و قادر به تفکر منطقی/علمی نیستند.
    به نظر میرسه این موضوع بیشتر برمیگرده به خودتون ... نه دیگران و همه ی افراد
    شما کم و کاستی هایی در روابط اجتماعی دارید و دارید از همون ضربه میخوردید.
    این تقصیر بقیه نیست . بلکه تفصیر خودت میتونه باشه .
    شما حتی به خودت هم اطمینان نداری ( مطالب بالای خودت با رنگ قرمز ) بعد چطور توقع داری دیگران بخوان هم درکت کنن و هم مطابق میل شما رفتار کنن !؟
    زندگی هیچ گاه مطابق خواسته ی انسان ها نبوده و نیست ( بوده اما خیلی کم )
    خودت باید بسازیش .

- عدم توان مناسب در تظاهر، دروغگویی، ریاکاری که برای حفظ یه رابطه به نظر میاد لازم باشن!
    - از بچه ها و سر و صدا بیزارم.
    چرا اینو میگی ؟!
    مگه امثال ماها داریم دروغ میگیم و ریا کاری میکنیم ! ( یا صحنه سازی میکنیم ! )
    نه برادر من ... این حرفا نیست ... شما فوقش میگردی یک نفر رو پیدا میکنی که اینجوری نباشه ... اون آدم بده هم میره با یکی مثل خودش ... هر کی با یکی مثل خودش
    چیزی که زیاده انتخابه . و البته هیچ اجباری هم در کار نیست و.

- و در پایان بی علاقگی بسیار به روابط جنسی از هر نوعی با هر جنس...
    در پایان ببین دوست عزیز ...
    من هم سن و سال خودتم... این مطالبی رو که شما گفتی رو هم چندین سال قبل من باهاش مواجه بودم ... دقیقا همین عقاید و طرز فکر ...
    کاری که کردم واسه درست کردنش, یک بازنگری در روابط اجتماعیم کردم . به اصطلاح فیکسش کردم .

الان اطرافیانم همونجور با من رفتار میکنن که من باهاشون رفتار میکنم . رابطه متقابله .
    و از همه مهمتر مجبورم این جمله تکراری رو بگم که : همه آدم ها مثل هم نیستن ...

شاید همین الانم شما به عقایدتون ایمان داشته باشید و فرض رو بر این بگیریم که چون دیگران بد هستن شما نیازی نمیبینی که حتی به این موضوع فکر کنی ...
    ولی یک درصد هم فکر کن یک روز میاد که یک نفر مثل خودت رو پیدا میکنی ( جنس مخالف رو منظورمه ) اون موقع دیگه تازه شروع راه شما خواهد بود .

در کل به تنهایی و سکوت علاقمندتر هستم و ترجیح میدم از هر چیزی به تنهایی (یا نهایتاً در جمعی از دوستان نه خیلی صمیمی) لذت ببرم. تنها چیزایی که بهم لذت میدن موزیک، قهوه، مطالعه، مطالب علمی، و فیلم و سریال ها و مستندهای علمی/تخیلی/معمایی/جنایی هستن.
    خب این چیزا رو که میگی منم الان توی همین موقعیت هستم . منتها گوشه گیر نیستم .
    این جیزایی که گفتی خیلی خوبه . ولی فکرش رو بکن یک عمر بخوای این وضعیت رو تحمل کنی !!! واقعا هدف زندگی همینه ؟
    فکرش رو بکن یک روز بخوان این چیزا رو ازت بگیرن . مثلا دیگه نه اینترنتی در کار باشه نه تلویزیونی ! اون موقع چه کار میکنی !؟
    ولی فکرش رو بکن با اون کسی که دوستش داری بشینی همین تجربه هایی داشته باشی ! آیا لذت بخش تر نیست از تنهایی ؟

نهایتاً یک یا چند نفر مثل خودم رو بتونم تحمل کنم که نه زیاد وراجی کنه و نه اهل احساسات باشه و با هم داخل یه خونه به صورت دوستانه و مسالمت آمیز، زندگی کنیم و پیگیر احوال همدیگه باشیم؛ بیشتر با هدف پیشگیری از اتفاقات. البته اگر ربات ها به حدی پیشرفت بکنن که بتونن مراقب احوال آدم باشن، مسلماً ترجیحش خواهم داد به داشتن یه سری انسان اطرافم...

این عقیده هم اصلا درست نیست . چون موقتی هستش .
    بشین به این فکر کن که آیا همیشه میخوای اینجوری باشه ؟ مثلا موقعی که سنت بالا رفت بازم همین حرف رو تایید میکنی ؟
    دوست و دوستی های این چنینی قطعا موقتی هستش . ( تجربه کردم که میگم )

در آخر بشین به این فکر که در 10 سال آینده وضعیتت چطور خواهد ؟ آیا اون موقع هم همین حرف ها رو میزنی !؟

اگر مخالف حرف های من بودی یا انتقادی داشتی میتونی توی پیغام خصوصی بهم بگی . خوشحال میشم راجع این موضوع کمی باهم صحبت کنیم .
    موفق باشی

11. 18 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ماشالله تا دلت بخواد آقای بیکار داره جامعه
    پس با حساب حرف شما هی اولویت بدن بهشون
    ما میریم ته صف تا ابد!
    چرا؟ اصلا قابل قبول نیست من کار میخوام میگیرم، خوبشم میگیرم عمرا اگر جامو به یک آ ق آ بدم!
    مگه دست خودته ؟ (شوخی)
    ای کاش انقدر کار در مملکت بود که هم جنس مذکر و مونث میتونستند کار کنند .و لذت میبردن
    Last edited by sansa; 01-02-2015 at 16:28.

13. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ازدواج خیلی خوبه... به خصوص که هر دو طرف همدیگر رو درک کنند و به هم کمک کنند... منتها این وسط جامعه شده پول... ببین نگاه یک فرد در این جامعه نسبت به فرد دیگه بر اساس پول شکل می گیره... شما میزان احترامی که برای یک ثروتمند قائلید برای یه فقیر قائل نیستید... چرا!؟ تا حالا شده خودتون رو جای یک فرد گرسنه بیکار و بیخانمان بذارید که تنها چیزی که براش مونده ابرو هست و به خاطر ابروش دستش رو جایی دراز نمی کنه...! چقدر بهش سخت میگذره... وای به روزی که دچار بیماری بشه...
    در حالی ایمان میگه ارزش هر فرد به اندازه تقوای اوست... به اندازه انسانیت و وجدان و فرهنگ اوست...

من قبلا جایی کار می کردم روزی حدود 12 ساعت با رفت و برگشتش نزدیک 14 ساعت میشد! حقوق پایه رو در قبالش میگرفتم... وقتی خونه میومدم فقت وقت شام خوردن و چند دقیقه نشستن رو داشتم بعدش می خوابیدم تا صبح فرداش که برم دوباره سر کار... اون چند وقت اصلا چیزی به نام ازدواج به ذهنم نمی تونست خطور کنه!
    الان تو ادارات دولتی طرف رو استخدام می کنند با پست سازمانی کارشناس الکترونیک... طرف کلا کارش میشه ثبت یه سری نامه و پرونده در قبال مسایل الکتریکی با روزی 7 ساعت کار... سر برج هم حقوقش رو میگیره دو برابر پایه حقوق کارگری. به علاوه مزایای خاص هر اداره... شما باشی کار دولتی رو انتخاب می کنی یا ازاد!؟

بله اون که میگید باید شرکت های خصوصی باشند و کار تخصصی بشه درسته اما برای اینجا نیست برادر... اینجا چی تخصصی هست اخه!؟ کارخونه میری میبینی کلا تولیداش رو فقط مونتاژ می کنه...موادش که از خارج میاد...رباتها و ماشینهاش از خارج میاد...مهندساشم که برای اموزش میرند خارج... نقشه و طرح و فرمول تولید هم که از خارج میاد...البته در قبال خروج ارز... خوب این کجاش تخصص هست!؟ به کارگرش هم در نهایت حقوق پایه رو میدند...طرف خیلی با مرام باشه یه صد تومن هم روش میذاره...

کار واقعا اگه مناسب ادم باشه خیلی مفید هست...کار انسان رو میسازه... می تونه تو مشکلات هم بهش کمک کنه... برای ازدواج هم که لازمه اساسی هست... ولی ... .

15. 4 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

احمقانه ترین اتفاقی که میتونه تو زندگی یک شخص بیوفته قطعا ازدواجه
    مجردا قدر چیزی رو که دارن بدونن. من از وقتی که ازدواج کردم در عرض 4 سال نصف موهام سفید شد، تف به این زندگی...
    چرا طلاق نمیگیرید خودتون رو خلاص کنید؟

17. 2 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چرا طلاق نمیگیرید خودتون رو خلاص کنید؟
    اگر میتونستم یک لحظه هم صبر نمیکردم ...

19. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •