میدونم اینجا جاش نیست ولی قطعاتتو میگی؟
میدونم اینجا جاش نیست ولی قطعاتتو میگی؟
CPU :core i7 4770k
MIN :asus z87 v pro
VGA : asus GTX 680 4GB
RAM :4x4GB Gskil 2400
POWER :GREEN 1000 GOLD
CASE :CoolerMaster Sniper
Monitor : IPS LED 23EA63 & LG E2391 VR
HDD :2TB
SSD :128GB
Speakers : Edifier E3350
موسو کیبوردشم مایکروسافت آرکه ...
چهار تا دسته مایکروسافت وایرلس....!!
Last edited by MUSK£T££R; 15-12-2013 at 19:57.
دوستان به یک زوری بازی رو 100%تموم کردم، ظاهرا وقتی با تله کابین میری روی اون سکوی چوبی، باید بشقاب پرنده ظاهر بشه که نمیشه!!!
ظاهرا بازی دوتا مرحله دیگه هم داره که هنوز لوکیشناش تو بازی ظاهر نشده!!
1- مرحله egg ester
2مرحله پا گنده یا big foot
باید چه کار دیگه ای انجام بدم تا این دو مرحله هم تو نقشه ظاهر بشن؟؟؟
فکر نکنم این بازی زودتر از تابستون سال دیگه برا pc بیاد
اعلام کرده بودن برای این ماه برای پی سی میاد.. فکر نکنم تا تابستون طول بکشه ...
اما این راکستار واقعا اعصاب همه رو بهم ریخته ب این سیاست هاش
کی کجا اعلام کرده بود؟
هم بچه های تاپیک تو همون بهبوه ای که میگفتن پی سی پی سی ... از یه جایی زدن
هم سایت های معتبر مثل امازون و... بازی رو برای این ماه پیش فروش میکردن.. البته مثلا مرجع فرانسویش ...
بازم نمیدونم ... اشک من که در اومده از بس تو کف این بازی بودم![]()
درسته در اومدنش شکی نیست شواهد زیادی هست، تو جفت دایورهای انویدیا و ای ام دی کدهای GTA دیده شده، تو نسخه کنسولی هم کدهایی واسه PC دیدن، پیش فروش و لیست کردن بازی برای PC تو خیلی سایتا و حرفای انویدیا که بعدش تکذیب کرد، آگهی راکستار برای استخدام افرادی برای پورت بازی واسه PC و ...
ولی زمانش معلوم نیست، باید خود راکستار بگه ما که منتظریم![]()
عجیبه که اینجا کسی از رازهای این بازی چیزی نگفته!!!!
این بازی رمز و رازهایی داره که اول اخرش میرسه به ufo ها ، من یکچیزایی دارم کشف میکنم، مثلا کشف کردم که اون نقشه بالای کوه(تله کابین) چطور روی نقشه میوفته، و اون علاعم تو نقشه چی هستن و کجا هستن، ظاهرا پای یک جت پک (همونی که نمونش تو سن اندرس بود) هم در میانه، که کم کم دارم بهش میرسم اول از همه بعد 100% شدن و کشتن پا گنده، ساعت 3 صبح وقتی برید روی کوه مورد نظر و به وسیله رمز هوارو بارانی،همراه با رعد و برق بکنید سفینه فضایی ظاهر میشه
دوستانی که مایلن به کشف رمز و رازهای egg easter بازی ، لطفا کمک کنن تا با کمک هم کشف کنیم
اینم بگم سر نخ اصلی تو ارتش، و مکانی هست که ارتش توش هست، باید برید و یک نور سبز رو پیدا کنید (نور سفینه فضایی) من اون نور و مکانشو پیدا کردم اگر خواستید میگم باید چکار کنید، یک سنگ نوشته هم پیدا کردم که تو کمپینگ ل خ ت هاست، اونم یک سر نخ دیگست
احساس میکنم تو این تاپیک دوستانی که vبازی میکنن یا تعدادشون کمه یا مایل به کند و کاو بازی نیستن وگرنه وقت میزاشتم و تمام چیزایی که کشف کردم رو الان قرار میدادم
فعلا اینو داشته باشید
این رمز جدید که به مدت 5 دقیقه ضد ضربه میکنه(به درد رفتن به قرار گاه ارتش میخوره)
RIGHT X LEFT RIGHT R1 RIGHT LEFT X TRIANGLE
هنوز خودم تست نکردم، نمیدونم عمل میکنه یا نه،فردا تست میکنم
راست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)