کسی با برنامه xbox360ceجویستیکش رو تنظیم کرده؟
اگه کرده لطفا عکسش رو بزاره
کسی با برنامه xbox360ceجویستیکش رو تنظیم کرده؟
اگه کرده لطفا عکسش رو بزاره
این پست رو نگاه کن
من بازی فیفا 13 رو خریدم و خیلی راحت نصبش کردم و خیلی راحت میرم توش؛ منتهی وقتی میخوام بازی کنم، میاد بیرون؛ وقتی میخواستم نصبش کنم، میگفت که باید درایو گرافیک رو آپدیت کنم؛
راستش من اصلا وارد نیستم تو این جریان؛ میشه یه لطفی در حق من بکنین و خیلی ساده و راحت توضیح بدین که چیکار باید بکنم!!؟
گرافیک من nvidia geforce gt220 اینه و ا گیگه؛ خواهش می کنم منو کمک کنید تو این زمینه!
دست گلتونم درد نکنه!
خلاصه که روش آپدیت کردن گرافیک رو دقیق واسم توضیح بدین و اینم بگین که با آپدیت کردن، نرم افزارا و برنامه های سیستم از کار نمی افته!؟
ببخشید بابت این همه سئوالای ابتدایی و آماتوریم؛ ولی خواهش می کنم کمکم کنید!![]()
Last edited by Aznasleaftab; 14-10-2012 at 19:24.
دیگه اعصابم خورد شد
نزدیک محوطه جریمه همش بازی کند میشه و یه لرزش خفیف داره نمی دونم باید چی کنم کارت گرافیک آپدیت کردم همه جور تنظیمات بازی رو هم امتحان کردم ولی درست نشد که نشد در حالی که دوستم با سیستم پایین تر از من بدون هیچ مشکلی بازی میکنه
اینم مشخصات سیستم من
3.20 amd phenomII X4
nvidia gt 220
ram 4 gb
راستی دمای گرافیک توی بازی به 70 میرسه این دما غیر طبیعیه ؟ ممکن به خاطر این باشه ؟
باید ف ی ل ت ر ش ک ن داشته یاشی تا به سایت nvidia.com وارد بشی و دانلود بکنی درایور مربوطه رو
مثل یه برنامه معمولی نصب میشه
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد بعد نصبش
منم کم کم دارم یاد میگیرم.
اون مدافعه که گفتم هد نمی تونست بزنه، الان نه تنها هد میزنه بلکه هیچوقت ریتش تو هیچ بازی از 8 پایین تر نمیاد.
تیم ملی ایرلندم، اولین بازیم با اسپانیا تو سانتیاگو برنابئو بود، 1-1 شدیم. کثافتا باز دقیقه 90 گل زدن.
چه بازی میکنه keogh، مسی رو گذاشته جیب بغلش.
تو لیگم با چلسی با 12 امتیاز اختلاف صدر نشینم.
خداییش راس میگی
سلام
دوستان من هم مشکل این دوست عزیز رو چند روزه دارم همه ی کارایی که بچه ها گفتن انجام دادم ولی بازم نشد
تورو خدا کمک کنید
برای من همین مشکل پیش اومده بود یه بار بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اوکی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)