تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 232 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نارنجی:
    اندروید ۴.۳ برای گلکسی S3 و گلکسی S4، به زودی

در مراسم دیشب سامسونگ، علاوه بر معرفی سه محصول جدید اعلام شد که این شرکت تا یک ماه دیگر اندروید ۴.۳ را برای گلکسی S3 و گلکسی S4 ارائه خواهد کرد.به روز رسانی مذکور علاوه بر قابلیت های معمول، قابلیت تعامل با Galaxy Gear را نیز به گلکسی S4 اضافه خواهد کرد. بنابراین کسانی که این تلفن را دارند، شاید دلشان بخواهد ساعت هوشمند سامسونگ را نیز در آینده امتحان کنند.

2. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .... سوال فوری
    2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میکنه ( هر سری هم 3 دقیقه و 30 ثانیه که از روشن شدنش میگذره هنگ میکنه) و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
    برنامه هایی هم که طی اوون چند روز نصب کرده بودم هم همه رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد .....
    برنامه mobile care هم دارم که safe بودن برنامه ها رو چک کنه
    راهنمایی کنین لطفا ....
    Last edited by infernal_a; 08-09-2013 at 11:02.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام .... سوال فوری
    2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میشه و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
    برنامه هایی هم که طی اوون چند روز نصب کرده بودم هم همه رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد .....
    برنامه mobile care هم دارم که safe بودن برنامه ها رو چک کنه
    راهنمایی کنین لطفا ....
    دوست عزیز مشکل شما از رامه
    شما یک بک آپ از همه ی اطلاعات گوشی بگیر و گوشی رو factory reset کن مشکلت حل میشه
    برای factory reset به مسیر زیر برید
    setting -> back up and reset -> factory reset
    دقت کن که با factory reset همه ی اطلاعات گوشی پاک میشه پس یک بک آپ خوب از گوشی بگیر

5. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان بنده بعد ازماهها انتظار و پایین اومدن دوباره ی قیمت گلکسی اس 3 تصمیم گرفتم یکیشو بخرم
    احتمالا چند روز آینده میخرم ایشالا

میخواستم بپرسم مدل i9300 با i9305 چقد فرق میکنه ؟ کدوم بهتره؟ و اینکه مدل i9305 به راحتی تو بازار گیر میاد یا نه؟ من اصفهانم

ساخت کره made in korea by samsung توبازار هست یا نه؟؟
    لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان بنده بعد ازماهها انتظار و پایین اومدن دوباره ی قیمت گلکسی اس 3 تصمیم گرفتم یکیشو بخرم

میخواستم بپرسم مدل i9300 با i9305 چقد فرق میکنه ؟ کدوم بهتره؟ و اینکه مدل i9305 به راحتی تو بازار گیر میاد یا نه؟ من اصفهانم

سلام همشهری

شما نوع GT-I9300رو تهیه بفرمایید بخاطر این موارد :

این نوع تحت اپراتور خاصی نیست مانند GT-19305 و اینکه اپدیت ها و کاستوم رام های GT-I9300بیشتر و روان و اسان تر یافت می شود.و اینکه GT-19305 از نظر اپدیت ، ایران رو ساپورت نمی کنه.

خلاصه حرفم برو GT-I9300رو بخر چیزی کمی از اون یکی نداره و اینکه ساخت خوده کره فکر نکنم به این مفتی ها پیدا کنی / از من ویتنامی هست و ازش راضی هستم و راحتر ویتنامی پیدا میشه.

بعد هم که خریدی حتما باید رام گوشی رو به 4.1.2 تغییر بدی تا مشکل مرگ ناگهانی در رام جدید برطرف بشه.

گوشی خوبی هست و از داشتنش خسته نمی شی...و موقع خرید هم یک گارد براش بخر حدود 50 تومن باید باشه به این مارک Iface Mall من خودم احمداباد و پاساز موبایل حافظ و چندتا مغازه رو سر زدم ولی نداشتن ...ولی یک نشانی بهت میدم خیابان فردوسی.روبروی پاساژ موبایل فردوسی چندتا مغازه هستند کنار هم یکی از اونا داره ، گارد فوق العاده محکم و شیک و خوش دستی هم هست.

امیدوارم که ازش خوشت امده باشه

8. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام

پیشاپیش تبریک ، پیشنهاد میکنم یه نگاهی هم به LG Nexus 4 E960 داشته باشید .

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

پیشاپیش تبریک ، پیشنهاد میکنم یه نگاهی هم به LG Nexus 4 E960 داشته باشید .
    ممنونم
    از این که جواب دادید ممنون به نظرم گوشیه خوبی بود هم قشنگ بود هم سخت افزار قوی ای داشت فقط یه مشکل داشت که اونم نداشتن شیار کارت حافظس که من به این یه مورد حتما نیاز دارم که البته گلکسی اس 3 رو هم انتخاب کردم و ازش خوشم میاد
    بازم متشکر

اگر امکان داره در مورد سوالی که پرسیدم اگر اطلاعات دارید حتما راهنماییم کنید چون منتظرم جوابمو بگیرم تا گوشیو خریداری کنم

بسیار ممنونم

12. این کاربر از ariana18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام همشهری

شما نوع GT-I9300رو تهیه بفرمایید بخاطر این موارد :

این نوع تحت اپراتور خاصی نیست مانند GT-19305 و اینکه اپدیت ها و کاستوم رام های GT-I9300بیشتر و روان و اسان تر یافت می شود.و اینکه GT-19305 از نظر اپدیت ، ایران رو ساپورت نمی کنه.
    سلام همشهریه گل چاکریم دادا
    ممنونم از این که جوابمو دادی
    فقط یه چیزیو در مورد i9300 شنیده بودم که میگفتن به خاطر رم یک گیگ خیلیا به مشکل ب میخورن چون فقط 20% از رم قابل استفادس!
    شما این مشکلو نداری؟
    من فقط به خاطر رم دوگیگ دارم در مورد i9305 تحقیق میکنم
    شما گفتین مدل i9305 با همه ی اپراتور ها سازگاری نداره؟؟ ینی ایرانسل روش جواب نمیده؟ :O
    بعد این که گفتین ایرانو ساپورت نمیکنه ینی زبان گوشی فارسی نیست؟ و آپدیت خاور میانه با زبان فارسی براش نمیاد؟ من میخوام از رام رسمی استفاده کنم و قصد استفاده از کاستوم رام هم ندارم

در ضمن در مورد کشورش ویتنامی با چینی و کره ای تو کیفیت با هم تفاوتی ندارن؟؟ ینی فقط ویتنامی تو بازار هست؟؟
    و در مورد مرگ ناگهانی تو همین تاپیک در موردش شنیده بودم واقعیت داره که بعد از 6 ماه گوشی خاموش میشه و نیاز به تعویض مادر برد داره؟؟
    اگر رام مورد نظرو نصب کنم و مشکل حل بشه گارانتیم از بین نمیره؟ اگه بدم گارانتی خودش عوض میکنه؟

ببخشید زیاد شد ممنون میشم جواب بدین

چاکری دادا
    Last edited by ariana18; 09-09-2013 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام همشهریه گل چاکریم دادا
    ممنونم از این که جوابمو دادی
    فقط یه چیزیو در مورد i9300 شنیده بودم که میگفتن به خاطر رم یک گیگ خیلیا به مشکل ب میخورن چون فقط 20% از رم قابل استفادس!
    شما این مشکلو نداری؟
    من فقط به خاطر رم دوگیگ دارم در مورد i9305 تحقیق میکنم
    شما گفتین مدل i9305 با همه ی اپراتور ها سازگاری نداره؟؟ ینی ایرانسل روش جواب نمیده؟ :O
    بعد این که گفتین ایرانو ساپورت نمیکنه ینی زبان گوشی فارسی نیست؟ و آپدیت خاور میانه با زبان فارسی براش نمیاد؟ من میخوام از رام رسمی استفاده کنم و قصد استفاده از کاستوم رام هم ندارم

در ضمن در مورد کشورش ویتنامی با چینی و کره ای تو کیفیت با هم تفاوتی ندارن؟؟ ینی فقط ویتنامی تو بازار هست؟؟
    و در مورد مرگ ناگهانی تو همین تاپیک در موردش شنیده بودم واقعیت داره که بعد از 6 ماه گوشی خاموش میشه و نیاز به تعویض مادر برد داره؟؟
    اگر رام مورد نظرو نصب کنم و مشکل حل بشه گارانتیم از بین نمیره؟ اگه بدم گارانتی خودش عوض میکنه؟

ببخشید زیاد شد ممنون میشم جواب بدین

چاکری دادا
    نسخه i9300من که بارمش مشکلی ندارم و حدود 40تا برنامه هم رو گوشی نصب کردم.
    خب ایرانسل هم جز اپراتور ایران میشه دیگه ! این نوع گوشی برای اپراتورهای خاص هستن و هر اپراتوری رو ساپورت نمی کنن.
    زبان گوشی ، یا بگیم رام برای ایران صادر نمی شه ..زبان رو که با نرم افزار فکر کنم بشه فارسی کرد.من تو یک انجمن بودم که یکی بچه ها سوال کرد و مدیری گفت که بهتر هست نگیری..
    چینی و ویتنامی تو بازار بهتر گیر میاد ولی ویتنامی بگیری بهتر هست .
    شما رام رو به نسخه 4.1.2 اپدیت بکن تا مرگ ناگهانی از بین برود.
    خیر در صورتی که رام رسمی بریزید نه رام کاستوم و اینکه روت کردن گوشی هم گارانتی رو از بین می برد.

15. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نسخه i9300من که بارمش مشکلی ندارم و حدود 40تا برنامه هم رو گوشی نصب کردم.
    خب ایرانسل هم جز اپراتور ایران میشه دیگه ! این نوع گوشی برای اپراتورهای خاص هستن و هر اپراتوری رو ساپورت نمی کنن.
    زبان گوشی ، یا بگیم رام برای ایران صادر نمی شه ..زبان رو که با نرم افزار فکر کنم بشه فارسی کرد.من تو یک انجمن بودم که یکی بچه ها سوال کرد و مدیری گفت که بهتر هست نگیری..
    چینی و ویتنامی تو بازار بهتر گیر میاد ولی ویتنامی بگیری بهتر هست .
    شما رام رو به نسخه 4.1.2 اپدیت بکن تا مرگ ناگهانی از بین برود.
    خیر در صورتی که رام رسمی بریزید نه رام کاستوم و اینکه روت کردن گوشی هم گارانتی رو از بین می برد.
    خیلی ممنونم از صبرو حوصله ای که به خرج دادین و جواب دادین
    واقعا متشکرم

1-شما میفرمایین کلا اپراتور های ایران رو جواب نمیده؟؟ پس چرا وارد ایران میشه؟؟ میشه توضیح بدین چون اطلاعات کافی ندارم و میخوام بدونم

2-اینکه رام رو گارانتی تعویض میکنه ؟ یا باید حتما خودم عوضش کنم؟

3- اینکه از کدوم گارانتی بخرم؟؟ مایکروتل سامتل یا همراه سرویس؟ که مایکروتل گرونتر و همراه سرویس که ارزونترینه

شرمنده انقد سوال میکنمچون میخوام مطمئن خرید کنم

کوچیکتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •