دیتا پک 4 اومد بچه ها از توی بازی دانلود می تونید بکنید بازیتون رو من سعی می کنم لینک مستقیم رو هم پیدا کنم اما توصیه می کنم فعلا دانلود نکنید تا عصر بعضی وقتا دیتا پک مشکل دار می شه مجبور میشن دوباره آپلودش می کنن مسئولین کونامی بذارین فید بک هاش مشخص بشه بعد آپدیت کنید
Edge 252: Pro Evolution Soccer’s next-gen engine revealed6 روز دیگه(14 مارس) ....لطفا صبر کنید
Edge 252 contains exclusive details on how Konami seeks to reclaim Pro Evolution Soccer’s place at the head of sports games with photorealistic graphics and a new take on soccer physics. It also includes an interview with Hideo Kojima about Fox Engine and his vision for the next generation. It goes on sale March 14th.
ساکر 2014 قراره موتور بازی عوض بشه ، یا برا 2015 (نسل بعد) ؟؟؟
2014...........
/////////////////
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری بازی های Pes که علاقه مندان زیادی دارد هر ساله شاهد افت این بازی هستیم که دلایل آن رشد نکردن گرافیک بازی,تغییر نکردن آن چنانی بازی و شباهت به نسخه های قبل بازی که شاید بتوان گفت از سال ۲۰۰۹ به بعد نتوانست مثل FIFA پرفروغ باشد حال طبق شایعاتی بازی Pes 2014 در اواخر سال جاری با موتور Fox Engine ساخته خواهد شد
از نکات جالب می توان تغییر دادن اجزای لباس تیم ها,هوش مصنوعی بسیار بالا,تغییرات آب و هوایی و تکنیک های بسیار هوشمند نام برد و اطلاعاتی دیگر که به مرور زمان فاش خواهد شد همچنین تصویر زیر را مشاهده کنید که ۲ تصویر شبیه به هم که یکی واقعی و دیگری با موتور بازی سازی Fox Engine ساخته شده است.
![]()
Last edited by M E S S I; 08-03-2013 at 17:19.
قضه چیه دوسـ تـان ؟
میخوان توی این مجله ای که بیرون میدن اطلاعات و توانایی ها و ... این موتور جدیدو نشون بدن و با Hideo Kojima دربارش مصاحبه کنن و ...
طبق گفته های Adam Bhatti مدیر سایت WENB که چند روز پیش به اسنخدام کونامی در اومده نمیتوانیم موتور بازی را FOX ENGINE بنامیم البته تاکید کرده موتور بازی توسط تیم سازنده بازی با استفاده از موتور FOX ساخته شده (اساس و ساختار و هسته اصلی موتور جدید بازی از موتور FOX گرفته شده ) باید ببینیم اسم این موتور رو کونامی چی میزاره . اما بازم میگم هسته این موتور از موتور FOX گرفته شده.
What I can tell you, contrary to some of the things I’ve read, it is not using Fox Engine. The engine has been built from Fox Engine by the PES Productions team specifically for PES
بعد که خیلیا تعجب کرده بودن با وجود شایعات زیاد که گفته میشد موتوربه کار رفته در بازی FOX خواهد بود Adam Bhattiاینطور جواب داد :
The engine has been built from Fox Engine, but isn't called Fox Engine. More info in the Edge article next week
اینطوری بگم مثلا 80 درصد موتور FOX رو برداشتن برای ساخت بازی نه همشو
کــــــــــــــــــــوجِـ ــــــــــیما بیبنم موتورت چیکار میکنه![]()
Last edited by abolfazlm; 10-03-2013 at 05:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)