سلام
دوستان به نظر شما کدوم یک ازانتی ویروس اورجینال زیر میتونه ویروس autorun.inf رو پاک کنه ؟ و البته کومودوی رایگان ؟
نود32 یا کسپر اسکای
ممنون
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
دوستان به نظر شما کدوم یک ازانتی ویروس اورجینال زیر میتونه ویروس autorun.inf رو پاک کنه ؟ و البته کومودوی رایگان ؟
نود32 یا کسپر اسکای
ممنون
Last edited by siroos-azad; 25-05-2013 at 10:29.
سلام
دوستان کدام یک از انتی ویروسهای زیر میتونه برنامه autorun.inf رو پاک کنه ؟
نود32 اورجینال
کسپراسکای اورجینال
کومودی رایگان
ممنون![]()
دوستان
شما چیزی از انتی ویروس K7 میدونید ؟
بستگی به ورژنش داره eset ناد32 صدرصد پاک میکنه اونهارو تست نکردم ولی کسپر بیت دفندر امسی اینها انتی ویروسهای قویی هستند
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
قدرتمنده ولی به کرک و اینا خیلی گیر میده و از کاسپر و بیت سبک تره و از نود و نورتون سنگین تره
کارکنان قبلی نود32 این انتی وروس رو ساختن
امیدوارم تاپیک مناسبی برای مطرح کردن سوالم پیدا کرده باشم.
فلش یکی از دوستانم ویروسی گرفته که نه میذاره فایلهاش رو کپی کنی یا پاک کنی یا با آنتی ویروس اسکن بشه وبا اصلا کل فلش فرمت بشه. بلافاصله قطع و وصل میشه .
با چه آنتی ویروسی میتونیم این مشکل روحل کنیم؟
سلام
من یه لپ تاپ asus دارم با این مشخصات :
Core i7 2630QM, 8Gig Memory,750HDD, Win 7,8
بهترین انتخاب برای سیستمم کدوم آنتی ویروسه؟ BitDefender یا Symantec ?
آیا با توجه به اثر زیادی که گفته میشه بیت دفندر روی سرعت داره خیلی بیشتر از نورتون روی سیستمم تاثیر گذاره؟
بیشترین درگاهی که میتونه سیستم منو آلوده کنه فلش مموری ها هستن و اینترنت چون زیاد استفاده میکنم.
مرسی
دوستان از بین این دو تا آنتی ویروس نسخه FREEE البته واسه ویندوزهای 7 و 8 کدوم رو پیشنهاد میدید
آواست
آویرا
لطفا با دلیل بهم بگید . چون همیشه انتخاب یه آنتی ویروس برام یه چالش بوده .کلا به دلایلی این دو رو انتخاب کردم . حالا از این 2 کدوم . آویرا رو که 2 ساله دارم استفاده میکنم شایدم بیشتر . خوبه . ولی آواست رو نمیدونم . البته راجع به سیمانتک ( نورتون ) هم خیلی چیزا شنیدم ولی اصلا باهاش کار نکردم !!
اینکه سبک باشه ، به هر چیزی گیر نده ، ویروسها رو بشناسه و پاک کنه البته قبلش بپرسه !!و نوع ویروس رو بگه و ....
ممنون .
Last edited by panther99; 30-05-2013 at 15:02.
آنتی ویروس نورتون رایگان نیست!
شما یک بار هم کمودو رو تست کنید بد نیست ولی قبلش تاپیکش در انجمن رو مطالعه کنید
آنتی ویروس های آوست و آویرا هر دو خوب هستن ولی من آویرا رو برای ویندوز سون و آوست رو برای 8 پیشنهاد میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)