خیلی ممنون از جوابتکسی خبر نداره این هدفون چنده؟قیمت؟هر چی تو سایتای ایرانی گشتم هیچی پیدا نکرم حتی نقد و صحبتی هم ازش پیدا نکردم
/Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560
اگه بخوامklipsh s4بگیرم فیک یا اصل داره؟چطور تشخیص بدم؟Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560 چطوره؟
Last edited by masoud hard; 01-02-2013 at 12:10.
با نام خدا و سلام
دوستان نظرتون راجع به هدفون های jabra چیه ؟؟
میخوام واسه جواب دادن به تلفن هم ازش استفاده کنم ...
توی جبرا ها این مدل ها رو دیدم :
jabra street2
jabra clipper
jabra active
و البته یه مدل سونی هم هست :
mw 600
کدوم از این ها رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
هدفون دیگه ای تا رنج قیمت 100 که قابلیت جواب به تماس هم داشت اگه معرفی کنید ممنون میشم
با سپاس
Last edited by psp2004; 01-02-2013 at 12:46.
S4 با دلار 1000 تومنی 100 تومن بود! الان عمرا زیر 300 نباشه!
سلام
هدفون های زیادی هست .
اما با توجه به برند جا افتاد ه و بسیار مطمئن و معتبر سونی بدون شک sony mv600 خیلی گزینه عالی هست . هم برای موزیک و هم برای تماس
گزینه بعد jabra street2
اگه دنبال کیفیت هستی برای موسیقی سونی و اما اگه بیشتر قابلیت تماس برات مهمه جبرا استریت 2
پارسال 100 تومن اصلیش رو طبق اون مقایسه آقا رضا خریدم ولی فروختم کیفیت صداش عالی بود ولی جنس سیمش تعریفی نداشت
درود
الان بازارهای اصفهان رو زیر و رو کردم هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده در سایت toptenreviews رو نداشتند.
به نظرتون تو ایران می تونم پیدا کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی سراغ نداره (پستی بخرم)؟
برا همون هم S5i Rugged رو می زد که کلا دوام بیشتری داشت، الان اون S5i Rugged سابق رو به اسم S4i Rugged می زنه و S4 II رو هم اضافه کرده که باز مساله کابل توش حل شده.
![]()
با سلام ... دوستان تصمیم به خرید ایرفون های بیتس گرفتم ... می خواستم ببینم کدوم مدل از ایرفون های بیتس بهتره؟ توی سایت ارجینالش که 4 تا مدل ایرفون بیشتر نداره ... نظرتون راجع به Tour Beats چیه؟؟ چطوره کیفیتش؟؟
حدود قیمتش رو دارید؟؟
آیا تو این رده قیمت چیز بهتری می تونم انتخاب کنم که بهتر از مدل تور بیتس باشه؟؟
یا اینکه تو رینج قیمتهای پایینتر ایرفونی هست که کیفیت برابر با ایرفونهای Beats داشته باشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... فقط هم ایرفون مد نظرمه ... نه هدفون یا هدست ...
با تشکر ...!!
Last edited by Xenon360; 04-02-2013 at 21:03.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)