تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 421 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اصولا رسم بر این هست که قبل از ورود استاد به کلاس باید دانشجو ها سر کلاس باشند.
    اگر همزمان با استاد رسیدیم جلوی در. باید استاد بره تو اول یا ما؟
    راستش من یه بار به استادم تعارف کردم شما بفرمایید گفت: (( آخرین نفر استاد باید بره داخل و استاد این حق رو داره بعد از این که وارد شد دیگه به کسی بعد از خودش اجازه ورود نده... پس اگه همزمان رسیدی بدون تعارف اول برو داخل...))
    این تجربه شخصی من بود...
    Last edited by metalhead_forever; 05-08-2014 at 16:33. دليل: اشتباه تایپی

2. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من اوایل به دوستام مناسبتا رو با پیامک تبریک میگفتم واونا جواب میدادن ولی بعد دیدم وختی من تبریک نمیفرستم اونام هییچ پیامکی نمی دن من اوایل به اینکه اونا تامن پیامک ندم بهم پیامک نمی دن توجه نمی کردم وکارمو ادامه می دادم ولی الان فکر میکنم با این کار خودم دارم کوچیک می کنم نظر شماها چیه ؟
    راستی نظرتونم راجب اینکه تو مناسبتا با پیامک تبریک بگیم چیه خوبه یا نه؟
    کلا دوستای من این شکلین تا پیامکی یا زنگی بهشون نزنی اصلا کاری باهات ندارن چتد بارم یه سری خبرای مهم راجب درسو به همین منوال بهم نگفتن به نظرتون با این جور آدما باید چی کار کرد؟اگر بخوام باهاشون قطع رابطه کنم باید تنهایی بمونم

4. 2 کاربر از aseman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من اوایل به دوستام مناسبتا رو با پیامک تبریک میگفتم واونا جواب میدادن ولی بعد دیدم وختی من تبریک نمیفرستم اونام هییچ پیامکی نمی دن من اوایل به اینکه اونا تامن پیامک ندم بهم پیامک نمی دن توجه نمی کردم وکارمو ادامه می دادم ولی الان فکر میکنم با این کار خودم دارم کوچیک می کنم نظر شماها چیه ؟
    کلا دوستای من این شکلین تا پیامکی یا زنگی بهشون نزنی اصلا کاری باهات ندارن چتد بارم یه سری خبرای مهم راجب درسو به همین منوال بهم نگفتن به نظرتون با این جور آدما باید چی کار کرد؟اگر بخوام باهاشون قطع رابطه کنم باید تنهایی بمونم

سلام، خوب اخلاقا فرق میکنه، مثلا افرادی هستند که اصلا از اس ام اس و اینجور کارا خوششون نمیاد، حتی اگه مناسبت یا پیام مهمی باشه.
    شما باید اخلاق دوستت دستت باشه، مثلا اگه مناسبت ها رو ممکنه قبل از شما هم تبریک بگه بهتره تو این کار پیشرو باشید و شما زودتر بهش تبریک بگید. اما اگه نه تا شما پیامی ندین پیامی نمیدن اخلاق این دوستاتون یه جوریه که اصلا از اس ام اس بازی خوششون نمیاد و به نظر من تربیک نگید هم کار بدی نکردید.

البته اینجور افراد رو نمیشه تا جایی سرزنش کرد که باهاشون قطع رابطه داشت چون اخلاقشونه و یه جوریای عادت کردن، درمورد خبرای مهمه درسی هم هر از گاهی خودتون یه احوالی از درسا بپرسید تا بلکم یادشون بیاد و اخبار مهم درس ها رو بهتون بگن.

در مورد تبریک اعیاد با پیامک هم بله، کار بسیار زیبا و قشنگیه چون هم یادی از دوستان میکنی هم اینکه عید رو تبریک گفتی دیگه.

6. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوست عزیز شما کار اشتباهی نمیکنید که مناسبت ها رو به دوستاتون پیام میدین،جووی که پیش اومده اینکه اغلب مردم اس ام اس های متنی و مناسبتی رو جواب نمیدن،در واقع جدی نمیگیرن،این چیزیه که من دیدم!
    شما توقعی نداشته باشید ازشون و پیام ها رو برای همه بفرستین در واقع شما سهم خودتون رو از دوستی پرداخت میکنید و بقیه بر گردن دوستانتون هست!
    ولی در مورد درس و مسائل مهم اگر میبینید جوابتون رو نمیدن ازشون نپرسید دیگه از بین 5 نفر یک نفر هست که جواب بده!

متاسفانه با پیشرفت تکنولوژی خیلی از پیگیری ها و احوال پرسی های ما از دوستانمون توسط اینترنت و موبایل انجام میشه تا تلفن زدن که همین از حرارت دوستی ها کم میکنه،این تنها مشکل شما نیست،
    ولی باید از دید دیگه ای هم نگاه کرد که شاید دوستانتون وقت و شرایط زنگ زدن و احوال پرسی رو نداشته باشند حالا چه درگیریه کاری چه ذهنی!

موضوع دیگه هم اینکه جدا بعضی ها دوست ندارند براشون پیامک تبریک یا تسلیت فرستاده بشه!
    من خودم از این دسته هستم،چند باری دوستان فرستادن و من جواب کوتاهی دادم و دلخور شدن ولی رک گفتم که لطفا برای من ندین از این پیامک ها! سوء تفاهم پیش امده هم حل شد و دلخوری ندارن ازم!
    شاید دوستان شما هم از این دسته باشند!
    موفق باشید

8. 4 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نمیدونم این شعر یا ضرب المثل رو شنیدید یا نه اما چه معنی ای بنظرتون میده ؟!

محتوای مخفی: ... 
    گر بدیدی تربتی را مار بدوش/مار را رها کن تربتی را بدوش

یا شاید اینطور باشه :

گر بدیدی تربتی را مار بدوش/مار را رها کن تربتی را ببر به دوش

!!!

سالها پیش در دوران راهنمایی یک معلم نادون داشتیم به یکی از بچه ها که اهل اون شهر بود اینو میگفت به اون بنده خدا ...

آقا امروز ما هم به یک آدم تربتی برخوردیم اینو بهش گفتیم همینجوری شوخی

حالا خودم هم معنی خاصی استنباط نمیکنم ازش !

یعنی چی واقعا ؟!

معنی بد +18 نداشته باشه یکوقت ؟!

اگه اولی باشه که میگه تربتی را بدوش خب که چی ؟ منظور ؟

دومی یعنی منظورش اینه تربتی رو ببر حموم زیر دوش؟! یعنی کثیفند تربتیا ؟!

ضمن اینکه کلا بی معنی بنظر میرسه

اول میگه تربتی داره مار رو میدوشه و تو میبینیش بعد میگه مار رو رها کن که شما ربطی به مار نداشتی در اصل اون شخص دیگه بوده که با مار در ارتباط بوده

پ ن : تربت : شهری در یکی از استانهای خراسان
    Last edited by banii; 09-08-2014 at 02:39.

10. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

یا شاید اینطور باشه :

!!!

یعنی چی واقعا ؟!

من نوع اولی رو زیادتر شنیدم

سلام
    از این مدل ضرب المثل ها برای اقوام مختلف ایرانی زیاد هست
    بنوعی همه جا خوب و بد داره اما خب هرکسی به قومش ممکنه حساسیت داشته و استفاده از این ضرب المثل ها درست نیست.
    من با مراوده ای که با مردم این قوم داشتم توی بعضیاشون خسیسی رو دیدم و فکر میکنم این مثل از اونجا میاد که یعنی از تربتی ها چیزی رو بگیر ( بدوش : طلب کن)
    در کل استفاده از این مثل ها گاهی سوء تفاهم های بدی رو پیش میاره و امیدوارم این دوست شما دلگیر نشده باشه

بنظرم این مثل ها برای زمان های خیلی قدیمه که هوز مردم به سطح سواد قابل توجهی نرسیده بودن و اخلاق هایی اصلاح نشده دارن و در زمان حال خیلی از این مثل ها بی معنی و بلا استفاده ست.

12. 3 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یا شاید اینطور باشه :

!!!

سالها پیش در دوران راهنمایی یک معلم نادون داشتیم به یکی از بچه ها که اهل اون شهر بود اینو میگفت به اون بنده خدا ...

آقا امروز ما هم به یک آدم تربتی برخوردیم اینو بهش گفتیم همینجوری شوخی

یعنی چی واقعا ؟!

دومی یعنی منظورش اینه تربتی رو ببر حموم زیر دوش؟! یعنی کثیفند تربتیا ؟!

ضمن اینکه کلا بی معنی بنظر میرسه

اول میگه تربتی داره مار رو میدوشه و تو میبینیش بعد میگه مار رو رها کن که شما ربطی به مار نداشتی در اصل اون شخص دیگه بوده که با مار در ارتباط بوده

سلام
    من از هردو بیت شعر این مضمون رو برداشت میکنم که تربتی ها از مار هم بدتر هستند پس اگر یک تربتی را در کنار یک مار دیدی مار رو بیخیال تربتی را بچسب!
    فکر میکنم اصلا حرف جالبی نبوده
    در هرصورت هر قومیتی یک جوک و مثالی براش ساختن متاسفانه
    ولی شخصا فکر میکنم بهتره که این چیزا اصلا مطرح نشه حتی در سطح شوخی
    موفق باشید

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شعرش اینجوریه : گر بدیدی تربتی ماردوش // مار رو ولش کن تربتی رو بکش یه بار به یکی گفتم نزدیک بود ...

16. 2 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

در کل استفاده از این مثل ها گاهی سوء تفاهم های بدی رو پیش میاره و امیدوارم این دوست شما دلگیر نشده باشه

بنظرم این مثل ها برای زمان های خیلی قدیمه که هوز مردم به سطح سواد قابل توجهی نرسیده بودن و اخلاق هایی اصلاح نشده دارن و در زمان حال خیلی از این مثل ها بی معنی و بلا استفاده ست.
    نه بابا آدم درستی بود بنده خدا .

(بابای رفیقم ) (همینکه میاد و با رفیقای پسرش بگو بخند میکنه معلومه که آدم باحالیه ....)

صحبت از شهرشون شد و من اول پرسیدم شما اونجایی هستید این حرفا ... (حالا این بابا خودشم داشت بدگویی همشهریاشو میکرد)

بعدم توضیح دادم که همه جا هم آدم خوب داره هم آدم بد ...

بعدشم یه هو اون حرف یادم افتاد و گفتم ...

18. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دقیقا دوستای منم همینطورین..پیامک مناسبتی که هیچی، ازشون احوال پرسی هم می کنی جوابتو نمیدن..من یک بار، دو بار، نه اصلا سه بار، احوال یکی از دوستامو میگیرم، ولی وقتی میبینم محل نمیزاره دیگه بیخیالش میشم تا خودش بهم زنگ یا اس ام اس و ... بده. در کل دوستی که به فکرت نباشه و و هر از مدتی ازت خبر نگیره دوست نیست.

بحث دوست خیلی بحث کلی هست.. به نظر من دوستی که فقط از طریق اس ام اس حال و احوالتو بپرسه خوب هست، ولی دوستی واقعی اونی هست که همدیگه رو زیاد ببینیم نه این که از طریق فضای مجازی با یکدیگه ارتباط داشته باشیم.
    Last edited by rz21; 09-08-2014 at 14:16.

20. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •