تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 686 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی وقتی تست از اسپید تست می گیرید سرور ایرانسل رو نشون میده

اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی
    برای من که در حالت roaming اصلا اینترنت وصل نمیشه!

در ضمن فکر میکنم این حالت roaming بیشتر مثل قضیه ی MVNO باشه. چون وقتی در حال roaming کد باقی مونده شارژ رو زدم با کمی تاخیر بیشتر نسبت به شبکه ی خود رایتل باقی مونده حساب رو داد.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی
    دقیقا همینجوریه که شما میگی !!!
    و وزارت ارتباط باید به این قضایا خودش نظارت کنه تا حق کسی ضایع نشه

شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدن

قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید

این وسط همراه اول پورسانت جابجایی اش رو میگیره
    حرفات باهم یکم ضد و نقیض هستن !! یا شاید من نمیفهمم منظورت رو

البته اینم بگم که این رومینگ مفت و مجانی نیست و بین اپراتور ها هزینه جابهحایی حساب میشه و اپراتور ها از اون یکی هزینه شون رو میگیرن و چه بسا که این اپراتور ها هم از جیب منو شما این پول رو حساب کنن
    Last edited by fanoostalaei; 17-06-2014 at 09:03.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دقیقا همینجوریه که شما میگی !!!
    و وزارت ارتباط باید به این قضایا خودش نظارت کنه تا حق کسی ضایع نشه
    اگه قرار به نظارت وزارت ارتباطات باشه از همین الان باید فاتحه کیفیت رو خوند بریم به همون ایج و وایمکس دل خوش کنیم

حرفات باهم یکم ضد و نقیض هستن !! یا شاید من نمیفهمم منظورت رو

البته اینم بگم که این رومینگ مفت و مجانی نیست و بین اپراتور ها هزینه جابهحایی حساب میشه و اپراتور ها از اون یکی هزینه شون رو میگیرن و چه بسا که این اپراتور ها هم از جیب منو شما این پول رو حساب کنن
    کلا دوحالت بیشتر نمیتونه باشه

حالت اول- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید -------> از اینترنت 3G همراه اول استفاده می کنید-----> همراه اول به رایتل اطلاع میده و رایتل از حجم مصرفی رو از حساب شما کم می کنه

حالت دوم- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید ------->همراه اول با استفاده از سیسیم رومینگ شما رو به شبکه رایتل وصل می کنه-------> در اصل شما از 3G رایتل استفاده می کنید (این وسط همرا اول فقط مثل یه

پل واسط عمل می کنه )

اگه فرض کنیم که این سیستم رومینگ مثل کارت های شتاب بانکی عمل می کنه پس حالت اول درسته در حالی که حالت دوم بدون پیچیدگی با بسادگی میشه راه اندازیش کرد
    Last edited by arash59b; 17-06-2014 at 10:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه قرار به نظارت وزارت ارتباطات باشه از همین الان باید فاتحه کیفیت رو خوند بریم به همون ایج و وایمکس دل خوش کنیم

حالت اول- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید -------> از اینترنت 3G همراه اول استفاده می کنید-----> همراه اول به رایتل اطلاع میده و رایتل از حجم مصرفی رو از حساب شما کم می کنه

حالت دوم- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید ------->همراه اول با استفاده از سیسیم رومینگ شما رو به شبکه رایتل وصل می کنه-------> در اصل شما از 3G رایتل استفاده می کنید (این وسط همرا اول فقط مثل یه

پل واسط عمل می کنه )

اگه فرض کنیم که این سیستم رومینگ مثل کارت های شتاب بانکی عمل می کنه پس حالت اول درسته در حالی که حالت دوم بدون پیچیدگی با بسادگی میشه راه اندازیش کرد
    عزیزه دل همراه تجهیزات 3g نداره.شما مطمین باشید در حالت رومینگ خبری از 3g نیست

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پل واسط عمل می کنه )

خوب اگه نظارت نباشه و هر کی به هر جا دلش خواست وصل بشه اون موقع باید پهنای باند رو خیلی ارزونتر به اپراتور ها بده تا جوابگوی ازدیاد مصرف کاربر ها باشه وگرنه 3G هم دست کمی از EDGE نخواهد داشت !!! یا اینکه اپراتور ها یکمی تخلف کنن و برای مشترک های اپیاتور میهمان امکانات رو به طور کامل فراهم نکنن

==========================

برای رومینگ هم حالت اول درسته

عزیزه دل همراه تجهیزات 3g نداره.شما مطمین باشید در حالت رومینگ خبری از 3g نیست

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    منظور آرش برای زمانی بود که همراه اول هم نسل 3 بده

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بنده تست کردم . اگر شما با رایلتل به ایرانسل یا همراه اول وصل شید اینترنتتون نسل دوم خواهد بود . هنوز تجهیزات این دو اپراتور از نسل سوم پشتیبانی نمی کنند .
    منظورم همون GPRS بود
    +
    ببینید اصلا مشخص نیست که رومینگ به چه صورت اجرا میشه و یا پهنای باند بین اپراتورها چه جوری تقسیم میشه و در کل شبکه به چه صورته
    در حال حاضر تنها راه برای فهمیدن کیفیت اینه که ما تست انجام بدیم
    به نظر من بهترین نوع تست این هست که
    اول با ایرانسل وصل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم و بعد با رایتل به ایرانسل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم
    از شانس بد من
    سیم کارتم گم شده نمی تونم خودم تست بگیرم

8. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اینجا که هنوز رومینگ فعال نشده

با اینکه تو منطقه سیگنال رایتل هستم ولی چیزی پیدا نمی کنه عوضش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نشون میده
    Last edited by arash59b; 17-06-2014 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

منظورم همون GPRS بود
    +
    ببینید اصلا مشخص نیست که رومینگ به چه صورت اجرا میشه و یا پهنای باند بین اپراتورها چه جوری تقسیم میشه و در کل شبکه به چه صورته
    در حال حاضر تنها راه برای فهمیدن کیفیت اینه که ما تست انجام بدیم
    به نظر من بهترین نوع تست این هست که
    اول با ایرانسل وصل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم و بعد با رایتل به ایرانسل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم
    از شانس بد من
    سیم کارتم گم شده نمی تونم خودم تست بگیرم
    تبریز من تست کردم هنوز فعال نشده و در ضمن این رومینگ بین رایتل و همراه اول هستش فعلا !! ایرانسل و تالیا فعلا وارد رومینگ نشدن

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی کسی بصورت رومینگ وصل بشه مطمئنا تعرفه ها بالاتر خواهد بود پس کسی نمیاد همینجوری دلبخواهی سوییچ کنه بین شبکه ها مگر اینکه مجبور باشه، همچنین توی حالت رومینگ به احتمال زیاد بسته های تخفیفی و تشویقی اعمال نخواهد شد، رومینگ فقط برای موارد ضروریه.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزیز وقتی کسی بصورت رومینگ وصل بشه مطمئنا تعرفه ها بالاتر خواهد بود پس کسی نمیاد همینجوری دلبخواهی سوییچ کنه بین شبکه ها مگر اینکه مجبور باشه، همچنین توی حالت رومینگ به احتمال زیاد بسته های تخفیفی و تشویقی اعمال نخواهد شد، رومینگ فقط برای موارد ضروریه.
    سلام.
    طبق اعلامی که کردن هزینه ای برای مشترک نداره و هزینه از طرف رایتل پرداخت میشه.

Sent From My SM-G900H

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •