تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 3017 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که شکایتم رو نوشتم اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شکایت مخابرات خوزستان پیش خود مخابرات
    همین فرداس که 3پاه(مخابرات دیروز) بریزن در خونه به جرم اقدام علیه امنی ت مل ی ببرنم بازداشت
    خلاصه خوبی که ندیدید ،بدی چیزی دیدی حلال کنید
    Last edited by fokonishi; 02-01-2013 at 22:34.

2. 3 کاربر از fokonishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان امروز بعد از 4 روز دیدم هنوز خطم رانژه نشده زنگ زدم 2020 بعد از کلی معطلی با پشتیبانی صحبت کردم گفتم روز شنبه به صورت اینترنتی تبت نام کردم و هزینه اش رو هم پرداخت کردم طی تماسی هم که همون روز با پشتیبانی داشتم گفتن ظرف 3 روز خطم رو رانژه میکنن ولی هنوز بعد از گذشت 4 روز هنوز رانژه نشده مسئول پشتیبانی بعد از چند دقیقه بهم گفت که منطقه گلستان پورت خالی ندارن و تا مدت نامعلومی باید منتظر بمونم من موندم این ها دیگه کین کاش همون اول که حضوری رفتم اونجا مسئول فروش گفت پورت خالی نداره منطقه گلستان بهش گوش میدادم ولی بعدش گه به 2020 زنگ زدم گفته بودن پورت خالی دارن رو همین حساب رفتم ثبت نام کردم. به نظرتون راهی هست پولم رو پس بگیرم؟

4. این کاربر از megax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان امروز بعد از 4 روز دیدم هنوز خطم رانژه نشده زنگ زدم 2020 بعد از کلی معطلی با پشتیبانی صحبت کردم گفتم روز شنبه به صورت اینترنتی تبت نام کردم و هزینه اش رو هم پرداخت کردم طی تماسی هم که همون روز با پشتیبانی داشتم گفتن ظرف 3 روز خطم رو رانژه میکنن ولی هنوز بعد از گذشت 4 روز هنوز رانژه نشده مسئول پشتیبانی بعد از چند دقیقه بهم گفت که منطقه گلستان پورت خالی ندارن و تا مدت نامعلومی باید منتظر بمونم من موندم این ها دیگه کین کاش همون اول که حضوری رفتم اونجا مسئول فروش گفت پورت خالی نداره منطقه گلستان بهش گوش میدادم ولی بعدش گه به 2020 زنگ زدم گفته بودن پورت خالی دارن رو همین حساب رفتم ثبت نام کردم. به نظرتون راهی هست پولم رو پس بگیرم؟
    بنظرم حضوری برو دفتر کیش اواسیس
    قضیه رو واسشون توضیح بده ( نه به منشی ، با مسئولشون )
    شاید بتونی پولت رو پس بگیری ( فقط وقتی معلوم میشه پولت رو میتونی بگیری که حضوری خودت بری اونجا )
    من همون بار اول هم گفتم که ثبت نام هم میخوای کنی ،حضوری برو
    ایشااله که درست بشه

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دزدی که شاخ و دم نداره اینم یه نوعشه دیگه ....

من جات بودم حضوری میرفتم به .... میدادمشون دزدای کثیفو

حیف شهر ما دیگه isp نداره وگرنه از این مخابرات لعنتی فرار میکردم .......

7. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر نمیکنم دیگه سرعت درست بشه اگر هم بشه موقتیه شماها استفاده کردید میدونید دیگه خداییش تا حالا تو این چند ماهه شده ثبات داشته باشه؟ یه چند روز خوبه بعد تا دوهفته داغون خلاصه هی شل کن سفت کن در میاره مشکل پورت هم که هست نمیشه رفت سراغ یه شرکت دیگه اونوقت از این ور رونده از اون ور مونده .وایمکس هم که وضعیتش مشخصه ریدس.حالا چکار باید کرد با این همه بدبختی؟

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دزدی که شاخ و دم نداره اینم یه نوعشه دیگه ....

من جات بودم حضوری میرفتم به .... میدادمشون دزدای کثیفو

حیف شهر ما دیگه isp نداره وگرنه از این مخابرات لعنتی فرار میکردم .......
    اره والا راس میگی بخدا...فقط ی اسیاتک هست ک نبودش هم بهتره یکی از بچه 2 مگ محدود 5 گیگ داره ماهی 30هزار میده سرعتشم 50 هست وقتی گفتم مخابرات 270 هست داشت میترکید هیجان داشت در حد تیم ملی که بیاد مخابرات.البته که فعلا اوضاع مخابرات خوب نیست امیدوارم خیلی زود مشکل پهنای باندش برطرف شه...
    بابا ی خورده از باند مازندران رو بگیرن چ خبرشونه ما بدبختا اینجا درجا میزنیم

10. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad_boy2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    کسی خبری نداره وضعیت نت مخابرات خوزستان کی درست میشه الان حدود 10 روزه وضعیت افتضاست اصلا به زور میشه پیج باز کرد پینگ بالای 320 سرعت دانلود زیر10 زنگ هم میزنی میگه مشکل از زیر ساخته دارن درست میکن !!!!

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

من از کسی پرسیدم میگن پیمانکار 1 روز داره 20 روز نداره کابل و سیم و ..... نمیدن بهشون و .......

گفتن شنبه به بعد اوکی میشه !!!! زیاد حرف میزنن توجه نکنین !!!!

13. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا با این وضع بدویم تا شرکت گوگل سریعتر جواب میگیرم.

داره خودمونی میشه milad_boy2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی دلیل اینو میدونه چرا سرعت دانلود از سایت زیر بالاست ولی سایتهای دیگه زیر 10 هستش؟!نکنه نت مخابرات ملی شده خبر نداریم!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •