به ترتیب جواب میدم
نمیدونم تو کدوم بازار رفتین که 8 گیگ قیمت 1050 گیر نیاوردین ! ولی جمهوری گیر میاد 950 هم گیر میاد تو پرشین تولز هم بگردی قیمت خوب هست
و اما در مورد چینی ها من خودم 812 رو داشتم تبلت خوبی بود هر بازی رو با آخرین تنظیمات اجرا میکرد ولی باتریش به شدت کم میاورد در حد 2.3 ساعت
اگه بودجتون تا 700 من پیشنهادم رو 813 که مدل بهبود یافته 812 ( باتری بهتر . نازک تر . دیزاین بهتر )
ولی اگه تا 950 میتونین بدین من ainol novo 9 spark رنگ مشکیش رو پیشنهاد میکنم
ویدیو هاش رو دیدم واقعا باوقاره

اگه صفحه بزرگ تر و با کیفیت تر ( رتینا ) میخواهید
من خودم بدونه سفارش دادم اون موقع ارزون تر بود . و طرف فروشنده آفر داده بود من هم سفارش دادم با کلی لوازم جانبی 980 خود تبلت 850
هنوز بدستم نرسیده ولی از 812 . 200 برابر بهتره
972 هم خوبه ولی باز اونم نظرات کاربران تو سایت slatedoid میخوندم از باتریش ناراضی بودن
در مورد پیدا کردن تو بازار ایران هم مطمئنن پیدا نمیکنین چون گمرکی اینا فک کنم نسبت به وینتاچ اینا رو تعداد بالا زیاد تر میوفته و دلال ها هم میخوان جنس ارزون بیارن تا سودشون رو از اونور بیشتر کنن پس به نفعتون حتی اگه آوردن هم نخرید چون میخوان کلی روش بخورن
بله میشه به ایران شیپینگ اعتماد کرد
چند نفر هم از همین فروم بهشون سفارش دادن و مشکلی نبوده ولی چون قیمتشون بالاست من یکی پیشنهاد نمیکنم
من خودم از آقا امیر تو پی تی میگیرم تا حالا 3 تا سفارش بهشون دادم قیمتاش عالیه تاپیکش هم نمیدونم خلاق قوانین یا نه وگرنه میذاشتم
مثلا 813 رو میدن 680
اسپارک رو میدن 930
قیمت هاشون فعلا عالیه تا بینیم بعدا هم خوب هست یا نه ؟
کسای دیگری هم هستن که ...
مثلا سایت tabletbaz هم هست که قیمتاش خوبه و اگه کاربر pt باشی قیمت بهتری بهت میده !
بعد یکسال هم به هیچ وجه نمیندارین دور
اوناییکه میبینید میگن چینی بده به خاطر اینه که دوستان دلال میرن یه جنس درجه ده چینی میارن میکنن تو پاچه ملت و ملت هم تا میگی چینی میخوان بگیرن بزننت

.......
ainol venus & Hero II رو هم به هیچ جه پیشنهاد نمیدم
دلیلش جی پی یو ناآشنا اونه که دیتا بازی براشون پیدا نمیشه
ببخشید که این همه جواب دادم
هسته ای allwinner a31