تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 475 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

میخواید چجور تبلتی بگیرید؟؟؟
    مثلا سیم کارت خور باشه؟رم؟سیستم عامل؟و...
    یه ایمیلی برام اومده بود فک کنم q75و q73بود که درباره اش نوشته بود
    اگه استفاده تون از تبلت در حد سرگرمی و اینترنت و مطالعه و اینها باشه اینها تبلتای خوبی میتونن باشن و قیمتشون هم خیلی خیلی مناسبه و تا جایی ک من پرسیدم اختلاف قیمتش توی اینترنت با بازار زیاد نیست.
    سیم کارت نخوره
    Android باشه(نسخه 4 به بالا)
    ترجیحا هرچه بزرگتر باشه بهتر
    و ترجیحا سی پی یوش Quad باشه
    برا همین به اون 4گزینه که آخرش نوشتم بیشتر فکر میکنم:
    Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7

اون مدلی رو که گفتید قبلا دیدم. تبلت های وینتاچ هستند. دو هسته ای هستن و فکر کنم آپدیت هم نمیشن
    دوباره ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    یه راهنمایی درست درمون بکنید لطفا
    یه تبلت حداکثر تا 1.4
    صفحه 10 اینچ
    سیم کارت نخوره
    سی پی یو و گرافیک خوب داشته باشه که دیگه وقتی فول اچ دی میبینم هنگ نکنه
    خودم بین asus tf300t و huwai 10 fhd موندم حالا بازم اگه نظری دارید خیلی ممنون میشم راهنایی کنید

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گرامی
    تقریبا از صفحه 160 به بعد این تاپیک رو کامل خوندم(چون تاریخش نزدیک به حال بود) و همه حرفای دوستان رو خوندم
    من تبلتی ترجیحا تا 800 تومن میخوام ولی اگر مجبور بشم تا 1،050،000 هم در بالاترین شرایط پرداخت کنم
    قیمت Nexus7 با حافظه 8 گیگ رو دیده بودم که تقریبا 1050 بودش ولی وقتی رفتم بازار پیداش نکردم.....
    تو این چیزایی که تو این صفحه ها هم خوندم ترقیب شدم که یا nexus7 رو بگیرم یا از برندهای چینی ainol و onda تبلت بخرم
    ترجیح میدم سی پی یو Quad باشه برا همینم نکسوس رو انتخاب کرده بودم
    بین این گزینه ها کدوم رو پیشنهاد میکنید (از همه مهمتر برام کیفیتش و سایزش بالاتر باشه بهتر و اینکه ساعت کارکرد باتریش هم خوب باشه) و ترجیحا اگه قیمتی هم دارید ممنون میشم بگید:
    Nexus 7
    Asus memopad فکر کنم که دو هسته ای هستش
    Ainol myth/Venus quad-core
    onda v812(البته فکر کنم باطریش نسبت به سایزش و سی پی یوش یکم ضعیف باشه!! 4500mAH ؟)onda V972Onda V811
    Onda V813
    Onda V971
    ainol novo 9
    ainol novo hero
    ainol novo hero
    II
    البته خودم بیشتر بین Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7 موندم. برندهای چینی تحریک کننده هستند ولی خوب نکسوس رو چیکار میشه کرد!!

نظرتون در مورد برند Huawei چی هستش؟

جدای همه این حرفا ainol & onda رو از کجا میشه خرید!؟ من همه علاءالدین و خیابون ولیعصراساژ رضا-پارسیان و ایارنیان) رو گشتم فقط 3-4 تا مغازه بیشتر
    نداشتن که قیمتاشون هم بالا بود. میشه به سایت های خرید اینترنتی اعتماد کرد؟؟ مثل(فاصله ها رو بردارید تا لینک کار کنه):
    ایران شیپینگ
    http://w w w. i r a n s h i p p i n g . i r/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-32/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-30/
    تبلت هایی که تو پرشین تولز هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o r u m . p e r s i a n t o o l s . c o m/t263217-page140.html

ایران دلیور
    http://w w w . i r a n d e l i v e r .com/forum/thread-2278-page-2.html
    جدا قیمت هایی که دارن میدن نمیشه تو بازار اینجوری پیدا کرد

در کل نمیخوام تبلتی هم بخرم که بعد یکسال بندازمش اونطرف!!

راستی تو یکی دو تا پست هم دیدم یکی از دوستان گفته بود Nexus صفحه مقاوم داره ولی بعضی از چینی ها ندارند!! منظور ازصفحه مقاوم چی هست؟ همون IPS هستش؟

ببخشید که این همه سوال کردم. ممنون از دوستانی که جواب میدن
    به ترتیب جواب میدم

نمیدونم تو کدوم بازار رفتین که 8 گیگ قیمت 1050 گیر نیاوردین ! ولی جمهوری گیر میاد 950 هم گیر میاد تو پرشین تولز هم بگردی قیمت خوب هست
    و اما در مورد چینی ها من خودم 812 رو داشتم تبلت خوبی بود هر بازی رو با آخرین تنظیمات اجرا میکرد ولی باتریش به شدت کم میاورد در حد 2.3 ساعت
    اگه بودجتون تا 700 من پیشنهادم رو 813 که مدل بهبود یافته 812 ( باتری بهتر . نازک تر . دیزاین بهتر )
    ولی اگه تا 950 میتونین بدین من ainol novo 9 spark رنگ مشکیش رو پیشنهاد میکنم
    ویدیو هاش رو دیدم واقعا باوقاره
    اگه صفحه بزرگ تر و با کیفیت تر ( رتینا ) میخواهید
    من خودم بدونه سفارش دادم اون موقع ارزون تر بود . و طرف فروشنده آفر داده بود من هم سفارش دادم با کلی لوازم جانبی 980 خود تبلت 850
    هنوز بدستم نرسیده ولی از 812 . 200 برابر بهتره
    972 هم خوبه ولی باز اونم نظرات کاربران تو سایت slatedoid میخوندم از باتریش ناراضی بودن
    در مورد پیدا کردن تو بازار ایران هم مطمئنن پیدا نمیکنین چون گمرکی اینا فک کنم نسبت به وینتاچ اینا رو تعداد بالا زیاد تر میوفته و دلال ها هم میخوان جنس ارزون بیارن تا سودشون رو از اونور بیشتر کنن پس به نفعتون حتی اگه آوردن هم نخرید چون میخوان کلی روش بخورن

بله میشه به ایران شیپینگ اعتماد کرد
    چند نفر هم از همین فروم بهشون سفارش دادن و مشکلی نبوده ولی چون قیمتشون بالاست من یکی پیشنهاد نمیکنم
    من خودم از آقا امیر تو پی تی میگیرم تا حالا 3 تا سفارش بهشون دادم قیمتاش عالیه تاپیکش هم نمیدونم خلاق قوانین یا نه وگرنه میذاشتم
    مثلا 813 رو میدن 680
    اسپارک رو میدن 930
    قیمت هاشون فعلا عالیه تا بینیم بعدا هم خوب هست یا نه ؟
    کسای دیگری هم هستن که ...
    مثلا سایت tabletbaz هم هست که قیمتاش خوبه و اگه کاربر pt باشی قیمت بهتری بهت میده !

بعد یکسال هم به هیچ وجه نمیندارین دور
    اوناییکه میبینید میگن چینی بده به خاطر اینه که دوستان دلال میرن یه جنس درجه ده چینی میارن میکنن تو پاچه ملت و ملت هم تا میگی چینی میخوان بگیرن بزننت .......

ainol venus & Hero II رو هم به هیچ جه پیشنهاد نمیدم
    دلیلش جی پی یو ناآشنا اونه که دیتا بازی براشون پیدا نمیشه
    ببخشید که این همه جواب دادم

سلام
    یه راهنمایی درست درمون بکنید لطفا
    یه تبلت حداکثر تا 1.4
    صفحه 10 اینچ
    سیم کارت نخوره
    سی پی یو و گرافیک خوب داشته باشه که دیگه وقتی فول اچ دی میبینم هنگ نکنه
    خودم بین asus tf300t و huwai 10 fhd موندم حالا بازم اگه نظری دارید خیلی ممنون میشم راهنایی کنید
    huawi mediapad 10 fhdکه 3g هست
    اگه 3g میخوای = hyundai T10 3g
    حدود 1200 سفارش از چین نماینگی هیوندا تو ایران هنوز نیاورده چون تازه دو هفتش اومده اگه بیاره بالای 1500 قیمت میذاره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نه هم ainol novo9 spark
    اگه زیاد تر میخوای خرج کنی cube u30gt2

میخواید چجور تبلتی بگیرید؟؟؟
    مثلا سیم کارت خور باشه؟رم؟سیستم عامل؟و...
    یه ایمیلی برام اومده بود فک کنم q75و q73بود که درباره اش نوشته بود
    اگه استفاده تون از تبلت در حد سرگرمی و اینترنت و مطالعه و اینها باشه اینها تبلتای خوبی میتونن باشن و قیمتشون هم خیلی خیلی مناسبه و تا جایی ک من پرسیدم اختلاف قیمتش توی اینترنت با بازار زیاد نیست.
    بدرد سطل آشغال میخورن رجوع شود به جواب اول
    q75 رو یه ماهه برا پسر خالم گرفتم صداش قطع شده
    کیفیت صفحه افتضاح . سخت افزار ضعیف

سیم کارت نخوره
    Android باشه(نسخه 4 به بالا)
    ترجیحا هرچه بزرگتر باشه بهتر
    و ترجیحا سی پی یوش Quad باشه
    برا همین به اون 4گزینه که آخرش نوشتم بیشتر فکر میکنم:
    Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7

اون مدلی رو که گفتید قبلا دیدم. تبلت های وینتاچ هستند. دو هسته ای هستن و فکر کنم آپدیت هم نمیشن
    دوباره ممنون
    یک هسته ای هستم فک کنم allwinner a10 or a13

v971 . n0v0 9 . v813 v812
    4 هسته ای allwinner a31
    Last edited by Reza_994; 13-04-2013 at 01:19.

4. 2 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سه تا تبلت مي خواستم بگيريم سيم كارت بخوره رزولوشنش خوب باشه بازي خوب اجرا كنه يو اس بي و اچ دي ام اي داشته باشه
    1- اولي زير 1 ميليون بهترين انتخاب چي هست؟
    2- دومي زير 800 تومن بهترين انتخاب چي هست؟
    3- سومي زير 600 تومن بهترين انتخاب چي هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

دوستان یه تبلت میخوام سیمکارت خور تا ۱۲۰۰ چی \یشنهاد میدین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به ترتیب جواب میدم

نمیدونم تو کدوم بازار رفتین که 8 گیگ قیمت 1050 گیر نیاوردین ! ولی جمهوری گیر میاد 950 هم گیر میاد تو پرشین تولز هم بگردی قیمت خوب هست
    و اما در مورد چینی ها من خودم 812 رو داشتم تبلت خوبی بود هر بازی رو با آخرین تنظیمات اجرا میکرد ولی باتریش به شدت کم میاورد در حد 2.3 ساعت
    اگه بودجتون تا 700 من پیشنهادم رو 813 که مدل بهبود یافته 812 ( باتری بهتر . نازک تر . دیزاین بهتر )
    ولی اگه تا 950 میتونین بدین من ainol novo 9 spark رنگ مشکیش رو پیشنهاد میکنم
    ویدیو هاش رو دیدم واقعا باوقاره
    اگه صفحه بزرگ تر و با کیفیت تر ( رتینا ) میخواهید
    من خودم بدونه سفارش دادم اون موقع ارزون تر بود . و طرف فروشنده آفر داده بود من هم سفارش دادم با کلی لوازم جانبی 980 خود تبلت 850
    هنوز بدستم نرسیده ولی از 812 . 200 برابر بهتره
    972 هم خوبه ولی باز اونم نظرات کاربران تو سایت slatedoid میخوندم از باتریش ناراضی بودن
    در مورد پیدا کردن تو بازار ایران هم مطمئنن پیدا نمیکنین چون گمرکی اینا فک کنم نسبت به وینتاچ اینا رو تعداد بالا زیاد تر میوفته و دلال ها هم میخوان جنس ارزون بیارن تا سودشون رو از اونور بیشتر کنن پس به نفعتون حتی اگه آوردن هم نخرید چون میخوان کلی روش بخورن

بله میشه به ایران شیپینگ اعتماد کرد
    چند نفر هم از همین فروم بهشون سفارش دادن و مشکلی نبوده ولی چون قیمتشون بالاست من یکی پیشنهاد نمیکنم
    من خودم از آقا امیر تو پی تی میگیرم تا حالا 3 تا سفارش بهشون دادم قیمتاش عالیه تاپیکش هم نمیدونم خلاق قوانین یا نه وگرنه میذاشتم
    مثلا 813 رو میدن 680
    اسپارک رو میدن 930
    قیمت هاشون فعلا عالیه تا بینیم بعدا هم خوب هست یا نه ؟
    کسای دیگری هم هستن که ...
    مثلا سایت tabletbaz هم هست که قیمتاش خوبه و اگه کاربر pt باشی قیمت بهتری بهت میده !

بعد یکسال هم به هیچ وجه نمیندارین دور
    اوناییکه میبینید میگن چینی بده به خاطر اینه که دوستان دلال میرن یه جنس درجه ده چینی میارن میکنن تو پاچه ملت و ملت هم تا میگی چینی میخوان بگیرن بزننت .......

ainol venus & Hero II رو هم به هیچ جه پیشنهاد نمیدم
    دلیلش جی پی یو ناآشنا اونه که دیتا بازی براشون پیدا نمیشه
    ببخشید که این همه جواب دادم

هسته ای allwinner a31
    اول از همه دمت گرم آقا رضا بابت جواب کاملت
    در مورد نکسوس تو بازار گشتم یکم کم شده چون میگفتن شرکتی که گارانتی میکنه کم میده بیرون و 8 گیگش هم نبود فقط 32 گیگ بود که از 1150 کمتر پیدا نکردم!!
    این تبلت رو بیشتر مورد استفاده همسرم خواهد بود برا همین فکر کنم اگه از 8 اینچ بالاتر نرم بهتر باشه!! چون 9.7 اینچ رو نمیشه به راحتی دست گرفت!! خودم بیشتر از همه بین نکسوس و Novo 9 مونده بودم کدومو بگیرم ولی بدلیل سایز بالا فکر کنم با Novo9 به مشکل بر میخورم!! داشتم به سمت Novo 7 Venus سوق پیدا میکردم که گفتی بیخیالش بشم، البته امیر آقا تو پی تی هم همینو گفت و گفته که ainol فقط Novo 9 و flame/fire بدرد میخوره و بقیش مالی نیستن.
    تا یک میلیون الی 1050000 میتونم هزینه کنم برا همین بهترین گزینه هام فکر کنم میشه Nexus 7 - ainol novo 9 - onda V813 درسته؟ تو این حدود قیمت گزینه خوب دیگه ای هست که بشه بهش فکر کرد؟ نظرتون در مورد V818 mini چیه؟ فعلا الویت اولم نکسوس هستش ولی novo 9 صفحه نمایش رتینا داره و از صدای نکسوس هم زیاد تعریف نمیکنن!! قیمت هایی که گرفتم:
    Onda v813 : 675
    Onda v818 mini : 735
    ainol Novo 9 : 935
    با تشکر

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

2 ساندویچ بستنی یا جیلی بیلی روی تبلت لنوو

سلام دوستان

من می خوام تبلت Lenovo Ideapad K1 رو بخرم .

کسی می دونه که روش اندروید 4 یا بالا تر نصب می شه ؟

از کجا باید آپدیتش رو بدست بیارم ؟

تو خود تبلت همچین کزینه ای رو داره ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اول از همه دمت گرم آقا رضا بابت جواب کاملت
    در مورد نکسوس تو بازار گشتم یکم کم شده چون میگفتن شرکتی که گارانتی میکنه کم میده بیرون و 8 گیگش هم نبود فقط 32 گیگ بود که از 1150 کمتر پیدا نکردم!!
    این تبلت رو بیشتر مورد استفاده همسرم خواهد بود برا همین فکر کنم اگه از 8 اینچ بالاتر نرم بهتر باشه!! چون 9.7 اینچ رو نمیشه به راحتی دست گرفت!! خودم بیشتر از همه بین نکسوس و Novo 9 مونده بودم کدومو بگیرم ولی بدلیل سایز بالا فکر کنم با Novo9 به مشکل بر میخورم!! داشتم به سمت Novo 7 Venus سوق پیدا میکردم که گفتی بیخیالش بشم، البته امیر آقا تو پی تی هم همینو گفت و گفته که ainol فقط Novo 9 و flame/fire بدرد میخوره و بقیش مالی نیستن.
    تا یک میلیون الی 1050000 میتونم هزینه کنم برا همین بهترین گزینه هام فکر کنم میشه Nexus 7 - ainol novo 9 - onda V813 درسته؟ تو این حدود قیمت گزینه خوب دیگه ای هست که بشه بهش فکر کرد؟ نظرتون در مورد V818 mini چیه؟ فعلا الویت اولم نکسوس هستش ولی novo 9 صفحه نمایش رتینا داره و از صدای نکسوس هم زیاد تعریف نمیکنن!! قیمت هایی که گرفتم:
    Onda v813 : 675
    Onda v818 mini : 735
    ainol Novo 9 : 935
    با تشکر
    خواهش
    پرشین تولز بگردی پیدا میشه اگه پیدا نکردی بگو تا برات پیدا کنم

v818 خیلی دیزاین خوشگلی داره ولی سخت افزارش یخرده ضعیف تره رمش 1 گیگه
    اوندا یه تبلت جدید داده بیرون v973 که همون 972 بهبود یافتست
    ولی قیمتش زیاد تر از اسپارک در میاد .
    venus مشکل گرافیک داری که چیپستش vivante بازی براش زیاد نیست
    بله اون موارد بهترین
    اگه کوچیک میخوای hyundai t7s رو یه نگاه بنداز که سخت افزارش در همون حدود . ولی بنظرم 7 اینچ زیادی کوچیکه

من جای شما بودم اولین انتخاب هام v973 . novo9 بود به دلیل سخت افزار بالا و همچنین صفحه رتیناست که نمیشه ازش گذشت

عکس هایی از 818

10. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی راهمایی نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چینی باشه مشگلی نداره ؟

سیم کارت خور نمیشناسم با سخت افزار خوب

1 _ ainol novo 9 spark 930
    2 _ onda v813 680
    3_ onda v712 quad a31

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •