تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 197 از 372 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کیتا: مسی یک‌ نفر است، نه یک تیم

او گفته مسی نباید تا این حد مورد انتقاد باشد...

سایت گل – سیدو کیتا هافبک بارسلونا به انتقاداتی که از لیونل مسی، هم‌تیمی‌اش می‌شود پاسخ داده و گفته این بازیکن جوان آرژانتینی نمی‌تواند به تنهایی همه کار انجام دهد. او به دلیل نمایش‌هایش در تیم ملی آرژانتین مورد انتقاد قرار گرفت و در بازی مقابل والنسیا و روبین کازان در هفته گذشته هم نمایش خوبی نداشت. کیتا می‌گوید: «مسی روحیه بسیار خوبی دارد. هرگز پسری 22 ساله را ندیده‌ام که این قدر مسئولیت‌ بپذیرد. او بسیار قدرتمند است و طبیعی است اگر یک روز بد بازی کند. او نمی‌تواند یک‌تنه نتیجه را عوض کند. او نیاز به تیم دارد و ما نیاز به او.» ملی‌پوش اهل مالی درباره شکست مقابل قهرمان روسیه هم گفت: «وقتی حریفان مقابل ما به میدان می‌روند انگار که دارند در جام جهانی بازی می‌کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/24

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بارسلونا ریبری را از چنگال رئال درمی‌آورد

دو رقیب سرسخت در تابستان رقابتی دیگر خواهند داشت...

سایت گل – بارسلونا بار دیگر به خرید فرانک ریبری هافبک بایرن مونیخ علاقمند شده است و این در حالی است که رئال مادرید بر این باور است که این بازیکن سرانجام به سانتیاگو برنابئو خواهد رفت.

هر دو تیم در تابستان گذشته خواهان ریبری بودند و حتی گفته شد رئال با بایرن بر سر انتقال او در سال 2010 به توافق رسیده است. با این حال پپ گواردیولا می‌خواهد بازی‌ساز سابق مارسی را به نوکمپ ببرد و تلاش خواهد کرد پیشنهاد بهتری نسبت به رئال مادرید برای خرید این بازیکن 26 ساله ارائه دهد.

گواردیولا در پایان فصل تیری آنری را از دست خواهد داد چرا که او به لیگ آمریکا خواهد رفت و از حالا به دنبال یافتن جانشینی برای این مهاجم چپ تیمش است تا او را در خط حمله سه‌نفره بگمارد.

بارسا همچنین داوید سیلوا و خوان ماتا از والنسیا را هم در نظر دارد اما به نظر می‌رسد خرید ریبری در صدر اولویت‌هایشان قرار داشته باشد.

کد:
    2009/10/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خبررسمی: گالیانی پیوستن بکهام به میلان را اعلام کرد

آدریانو گالیانی مدیر اجرایی آث میلان امشب در مصاحبه با تلویزیون اسکای ایتالیا خبر از پیوستن بکهام به شیاطین سرخ و سیاه داد ...

سایت گل – دیوید بکهام اکنون امید بسیار زیادی دارد تا در جام جهانی 2010 تیم ملی انگلستان را همراهی کند. آدریانو گالیانی طی گفتگویی با شبکه اسکای ایتالیا اعلام کرد: "صد درصد انجام شد. فقط امضاهای قرارداد مانده و توافقنامه مورد قبول دوطرف قرار گرفته است. هافبک 34 ساله لس آنجلس گالاکسی که فصل پیش بصورت قرضی در میلان حضور داشت باردیگر خود را درجمع شیاطین سرخ و سیاه خواهد دید. قرارداد قبلی سه ماهه بود که از ژانویه شروع می شد و تا پایان فصل گذشته ادامه یافت.

بکهام در سری آ موفق ظاهر شد و همین امر باعث شد تا میلانی ها برای استخدام مجدد او اقدام به مذاکره با تیم امریکایی کنند. هافبک سابق منچستریونایتد و رئال مادرید چندی پیش در روز 15 اکتبر و درآستانه بازی تیم ملی انگلستان و بیلوروس که منجر به پیروزی سه بر صفر سه شیرها شد، اعلام کرده بود: "قرارداد 95% بسته شده است. نمی دانم چرا زودتر انجام نمی شود. من همیشه می خواستم تا به میلان برگردم". قرارداد اخیر بکهام قرضی خواهد بود و از ژانویه آینده آغاز خواهد شد

کد:
    2009/10/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ايکر کاسياس از دوره جديد کهکشاني‌ها مي‌گويد

هيچ کس براي رئال زيدان نمي‌شود.

سايت گل - چند وقتي است كه نگاه فوتبال جهان به اسپانيا دوخته شده. در تابستان امسال با آمدن فلورنتينو پرس به رئال و ولخرجي‌هاي اين تيم سفيدپوشان مادريدي در مركز توجهات قرار گرفتند. رئال اين فصل با آمدن پرس بار ديگر كهكشاني شده است. در فصل 2000-2001 ايكر کاسياس 19 ساله در شرايطي جايگاه خودش در تركيب اصلي رئال را تثبيت كرد كه اين تيم از مجموعه‌اي از بهترين بازيكنان جهان بهره‌مي‌برد و به‌راستي لقب كهكشاني‌ها برازنده آنها بود.

دروازه‌بان رئال با به ياد آوردن آن دوران مي‌گويد: «دوراني استثنايي بود. زماني كه در رختكن خودم را در كنار آن همه ستاره جهاني مي‌ديدم شوكه مي‌شدم. 21، 22سالم بود و يكي از جوان‌ترين‌هاي رئال محسوب مي‌شدم. رئالي كه زيدان، رونالدو و لوئيس فيگو را در اختيار داشت. آن دوران تجربه استثنايي براي من بي‌تجربه و جوان بود. من تنها مي‌توانستم از آنها فوتبال ياد بگيرم. زيدان در آن زمان قهرمان جهان شده بود. لوئيس فيگو به‌رغم محبوبيت فراوانش در بارسلونا با كوله‌باري از تجربه به ما پيوسته بود. رئال ديويد بكامي را داشت كه تمامي دنيا مي‌شناختنش. اين بازيكنان هر چند ستاره بودند اما بازي كردن در كنار آنها به من نشان داد آنها با وجود استعدادشان در فوتبال انسان‌هايي معمولي هستند. آنها به من ياد دادند يك بازيكن هر چقدر هم توانا باشد اگر تلاش نكند به هيچ‌جا نخواهد رسيد. اين بزرگ‌ترين درسي است که در آن دوران آموختم.»

طلوع دوران جديد كهكشاني‌ها اكنون در طلوع دوران جديد كهكشاني‌ها در رئال و با پيوستن ستارگاني چون كاكا، رونالدو، بن‌ زما و ژابي آلونسو به اين تيم كاسياس 28 ساله با كارنامه متشكل از چهار عنوان قهرماني در لاليگا، دو عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان و يك قهرماني در رقابت‌هاي قهرماني در اروپا يك الگوي ‌بي‌نظير براي تازه واردان به سانتياگوبرنابئو محسوب مي‌شود. او كه در غياب رائول باتجربه بازوبند كاپيتاني قوي‌هاي مادريد را بر بازو مي‌بندد براي موج جديد كهكشاني‌هاي رئال يك راهنما محسوب مي‌شود. كاسياس در اين‌باره مي‌گويد: «نقشي به من سپرده شده كه اكنون موقع انجام دادن آن است. من، رائول و گوتي بيش از 10 سال است كه در اينجا حضور داريم وقت آن است كه درس‌هايي را كه از فرناندو هيرو، مانوئل سانچس و فرناندو ردوندو فرا گرفته‌ايم را به بازيكنان تازه وارد انتقال دهيم.»

يكي از خصوصيات بارز كاسياس فروتني‌اش است او درباره موضوع كاپيتاني‌اش در سطح ملي و باشگاهي با فروتني مي‌گويد: «نمي‌دانم شايسته بستن بازوبند كاپيتاني هستم يا نه. اصولا بازوبند كاپيتاني به باتجربه‌ترين بازيكن تيم مي‌رسد در مورد من هم همين مساله صادق است.» اما به اعتقاد لوئيس آراگونس، مربي سابق تيم ملي اسپانيا هيچ كس به اندازه كاسياس شايستگي بستن بازوبند كاپيتاني تيم ملي اين كشور را ندارد. او مي‌گويد: «كاسياس يك كاپيتان كامل است. او از 10 در تمامي جنبه‌ها نمره 10 مي‌گيرد. او يك پديده است.» دروازه‌بان رئال بسيار هم خوش اخلاق است و شايد اين مساله از او كاپيتاني دوست داشتني ساخته است. او مي‌گويد: «اين وظيفه من است كه كاري كنم كه تازه‌وارداني چون بن‌زما در اين تيم احساس راحتي كنند و خود را بخشي از تيم بدانند. در اينجا بزرگي نام و شهرت هيچ اهميتي ندارد همه بايد در قالب يك گروه براي موفقيت رئال تلاش كنند.»

در تابستان امسال كاكا، ستاره بي‌بديل برزيلي با رد كردن پيشنهاد وسوسه‌انگيز منچسترسيتي به رئال پيوست و همين مساله باعث شده كاسياس احترام خاصي براي بازيكن سابق ميلان قائل شود. او مي‌گويد: «كاكا به يك باشگاه بزرگ پيوسته. او يك تصميم حرفه‌اي درست براي آينده‌اش گرفت. كاكا اكنون اين فرصت را دارد در كنار بزرگ‌ترين بازيكنان دنيا در عرصه فوتبال بدرخشد. من شنيده‌ام او را با زيدان مقايسه مي‌كنند اما اينجور مقايسه‌ها اصلا منصفانه و درست نيست. زيدان بزرگ‌ترين بازيكني است كه من ديده‌ام. او ديگر در رئال تکرار نخواهد شد. البته من هرگز در كنار مارادونا بازي نكرده‌ام يا هرگز بازي دي‌استفانو را با چشم‌هاي خود نديده‌ام. همه آنها در دوران خود بازيكنان بزرگي بوده‌اند. درست مثل الان كه ليونل مسي در بارسلونا حرف اول را مي‌زند. چه كسي مي‌داند شايد كاكا هم در رئال مادريد كارهاي بزرگي كرد تا براي هميشه از او به‌عنوان يكي از بهترين‌هاي اين تيم نام ببرند.البته ما اكنون كريستيانو رونالدو راهم در اختيار داريم. او هم بازيكن بزرگي است اما خصوصياتش با كاكا كاملا متفاوت بوده.سرعت او حقيقتا مثال زدني است. رونالدو در عين حال در آن سرعت بالايش كيفيت بازي‌اش هيچ تغييري نمي‌كند.»

کنترل انتظارات كاسياس معتقد است رئال با اين همه ستاره بايد به بهترين شكل انتظاراتي كه از اين تيم مي‌رود را كنترل كرده و با حفظ خونسردي و آرامش به كارش در اين فصل ادامه دهد. او مي‌گويد: «همه فقط به تعداد ستارگان رئال نگاه مي‌کنند اما به اين مساله فکر نمي‌کنند که تعادل برقرار کردن در اين تيم پرستاره کار بسيار دشواري است. طرفداران و رسانه‌هاي محلي انتظارات فراواني از ما دارند. اما بسياري از بازيکنان ستاره و تازه‌وارد ما براي خو گرفتن به ليگ، مربي و باشگاه جديد به زمان نياز دارند. براي مثال رونالدو به زندگي در منچستر کاملا خو گرفته بود اما در اينجا با دنيايي کاملا متفاوت روبه‌رو شد. هرچه زمان مي‌گذرد او در اينجا خوشحال‌تر به‌نظر مي‌رسد. کريس در حال حاضر به خانواده‌اش در پرتغال نزديک تر است. او کم‌کم جايگاهش در اين تيم را پيدا خواهد کرد.

سوالي که در اين ميان مطرح مي‌شود اين است که آيا موفقيت‌هاي اخير بارسلونا و بازي‌هاي خوب اين تيم فشار مضاعفي به کهکشاني‌هاي رئال وارد نمي‌کند؟ کاسياس در پاسخ به اين سوال گفت: «اگر حقيقت را بخواهيد ديدن بارسلونايي که رقيب ابدي ما محسوب مي‌شود در شرايطي که توانستند سه عنوان قهرماني را کسب کنند براي ما بسيار آزاردهنده بود.البته فصل گذشته ديگر گذشته و شايد موفقيت‌هاي آنها انگيزه‌هاي ما را براي کسب موفقيت بيشتر کند.» بسياري از کارشناسان ژابي آلونسو را يکي از تاثيرگذارترين خريدهاي تابستاني رئال مي‌دانند. کاسياس در اين‌باره مي‌گويد: «ژابي با آمدنش به اينجا پختگي و تجربه را با خود به اينجا آورد. او به‌خوبي مي‌تواند ميانه ميدان رئال را کنترل کند. رئال براي به خدمت گرفتن ژابي تلاش فراواني کرد و او هم اکنون از حضور در اينجا خوشحال است.» کاسياس در پايان حرف‌هايش گفت: «بزرگ‌ترين هدف من و همه بازيکنان رئال حضور در فينال ليگ قهرمانان در سانتياگوبرنابئو و بلند کردن جام قهرماني است. ما مي‌خواهيم در کنار همه طرفداران‌مان در اينجا جشن قهرماني بگيريم.»

مينا شرفي

کد:
    2009/10/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنتیچ: رئال مادرید قاطعیت ندارد, بارسا فوق‌العاده است

مربی تیم ملی صربستان به سه تیم سابقش پرداخته است...

سایت گل – رادومیر آنتیچ یکی از دو فردی است که تاکنون در تاریخ مربی‌گری بارسلونا و رئال مادرید را به عهده داشته است. انریکه فرناندس نیز در دهه‌های 40 و 50 مربی این دو تیم بود و موفقیت‌های بسیار بیشتری نسبت به آنتیچ کسب کرد. این مربی صربستانی همچنین مربی اتلتیکو مادرید نیز بوده است.

او می‌گوید: «اتلتیکو پس از پیش‌فصل عالی در بازی‌های ابتدایی بد نتیجه گرفت. آنها پس از باخت مقابل مالاگا گفتند بازیکنانشان غایب بوده‌اند اما به هر حال ریس، خورادو و کلبر سانتانا پس از طی کردن دوران قرضی خود به این تیم بازگشته بودند.. اتلتیکو زیاد گل می‌خورد و در جزئیات بسیاری ضعف دارد.»

آنتیچ درباره رئال مادرید هم نظر داده است: «خریدها انتظارات را بسیار بالا برد و توضیحی برای این که چرا آنها این قدر ضعف دارند وجود ندارد. قاطعیت و قدرت در فوتبال رئال مادرید دیده نمی‌شود. آنها نمی‌دانند چطور و کجا بازی کنند. رئال بدشانس بود که نتوانست تیم بی‌تحرک میلان را شکست دهد، اما باید در نظر داشت که بازیکنان و طرفداران درک دوطرفه خوبی ندارند و تیم تزلزل دارد.»

آنتیچ در نهایت از تیم پپ گواردیولا ستایش کرد: «در تورنمنت کانیاس در مادرید حضور داشتم. در این مسابقات تیم‌های جوانان حضور داشتند و رئال و بارسا هم بودند. بارسا فوق‌العاده بود، نه تنها به دلیل فوتبالی که ارائه می‌دهد بلکه به دلیل فرهنگ ورزشی عالی‌اش. بارسلونا سبکی ویژه دارد که می‌تواند تنها رو به جلو برود.»

کد:
    2009/10/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسي و بارسلونا پيشتاز جوايز ليگ حرفه‌اي فوتبال اسپانيا

باشگاه فوتبال بارسلونا بيشترين سهم از جوايز ليگ حرفه‌اي فوتبال اسپانيا (LFP)‬ به بازيكنان منتخب رقابت‌هاي فصل ‪ ۲۰۰۸/۰۹‬اين كشور را به خود اختصاص داد.

در اين مراسم كه دوشنبه شب در مادريد برگزار شد، تمامي جوايز لاليگا به جز دو جايزه به بازيكنان بارسلونا رسيد و از پپ گوآرديولا سرمربي اين تيم نيز قدرداني به عمل آمد.

بر همين اساس، ايكر كاسياس دروازه بان رئال مادريد به عنوان بهترين دروازه بان انتخاب شد و خوآن والرون هافبك كهنه كار ديپورتيوو لاكرونا جايزه بازي جوانمردانه را دريافت كرد.

فهرست جوايز برترين بازيكنان ليگ حرفه‌اي فوتبال اسپانيا به شرح زير است:
    بهترين بازيكن: ليونل مسي از بارسلونا
    بهترين مربي: پپ گوآرديولا از بارسلونا
    بهترين دروازه بان: ايكر كاسياس از رئال مادريد
    بهترين مدافع: دانيل آلوز از بارسلونا
    بهترين هافبك: ژاوي از بارسلونا
    بهترين هافبك تهاجمي: آندرس اينيستا از بارسلونا
    بهترين مهاجم: ليونل مسي از بارسلونا
    بهترين بازيكن نفوذي: سرگي بوسكه از بارسلونا
    بازي جوانمردانه: خوآن كارلوس والرون از ديپورتيوو لاكرونا

کد:
    1388/ 8/ 5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدو: هیچ کدام از بازیکنان بارسلونا را به رئال نمی‌آورم

سایت گل – کریستیانو رونالدو ادعا کرده اگر فرصت خرید بازیکنی از بارسلونا را داشت هیچ کدام از ستارگان این تیم را نمی‌خرید. مادرید در تابستان حدود 250 میلیون یورو خرج بازیکنان جدید کرد و انتظار می‌رود برای قهرمانی مبارزه کند.

رونالدو می‌گوید تیمش بازیکنان لازم برای قهرمانی را دارد: «از بارسا به هیچ وجه نمی‌ترسم و مطمئنم تلاش خواهیم کرد آنها را شکست دهیم. تیم ما عالی است و اگر حتی می‌توانستم بازیکنی از بارسلونا را بخرم هیچ کدام را به رئال نمی آوردم.»

رونالدو دچار مصدومیت مچ پاست و امیدوار است در بازی هفته بعد لیگ قهرمانان مقابل میلان حاضر باشد: «در حال حاضر بسیار بهتر هستم. باید مراقب مصدومیتم باشم تا عود نکند. امنیدوارم به زودی بازی کنم.

کد:
    2009/10/28

پی نوشت: البته خبر مربوط به قبل شکست اخیر رئال هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ریوالدو: هنوز هوادار بارسا هستم

ستاره دهه 90 بارسا،همچنان هوادار این تیم است...

گل-ریوالدو بازیکن اوااخر دهه 90 بارسلونا که با بازگشت فن خال به نیوکمپ،از این تیم جدا شدفاز علاقه زیاد خود به بارسا صحبت کرده است. ریوالدو در گفت و گو با اسپورت اعلام کرده هر وقت بتواند بازیهای بارسا را تماشا میکند چون هنوز هودار این تیم است. ریوالدو 37 ساله از سال 97 تا 2002 عضو بارسا بود و هنوز خود را از این خانواده میداند. ریوالدو که اکنون عضو بنیادکار ازبکستان استفاز گواردیولا هم تمجید کرده و معتقد است تیم او هنوز با فلسفه خاص بارسا بازی میکند. »گواردیولا عالی کار کرده نه فقط به خاطر نتایج و موفقیت هائی که کسب کرده،بلکه به دلیل استیل خاص بازی بارسا.» ریوالدو همچنین سبک بازی بارسلونا را یک الگوی جانی توصیف کرده است.

کد:
    2009/10/28

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض یونایتد ویا را میخواهد

منچستر در خط حمله همچنان با کمبود کمی و کیفی مواجه است و این بار فرگوسن خواهان جذب ستاره والنسیا شده است...

سایت گل-چند روزنامه انگلیسی خبر از تلاش منچستریونایتد برای جذب داوید ویا داده اند. داوید ویا در تابستان مورد توجه رئال و بارسا قرار داشت و چلسی و من یونایتد هم برای خرید او تلاش کردند. این بار از اسپاینا خبر میرسد که باشگاه والنسیا راضی به فروش داوید ویا و سیلوا دو ستاره خود است و همین موضوع باعث شده منچستریونایتد برای جذب آ«ها اقدام کند. طبق اعلام سایت باشگاه یونایتد،این باشگاه پیشنهاد 50 میلیون یوروئی برای جذب این دو ستاره داده تا جای خالی رونالدو پر شود.

کد:
    2009/10/28

پی نوشت: ظاهرا بارسا و رئال قبلا پیشنهاد 42 میلیون یوروئی داده بودن. اما والنسیا اون موقع راضی به فروش نبود و 70 میلیون (؟!) می خواست.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایول به ریوالدو : عشقولیه من بیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •