تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 320 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

بايد K.O ميشد

ديگر پيشخوانها:

بارسلونا 2-2 مادريد

بارسا براي اولين بار يك مادريد بسيار بهتر را حذف كرد

يك بارساي ناشناخته توسط تير دروازه ها از خطر حذف نجات پيدا كرد

ايگوايين يك هديه حريف را در ثانيه 12 از دست داد

گلهاي زيبا از آلوس،بنزما و CR7

داوري وحشتناك ديروز به مادريد ظلم كرد

په په تنبيه نشد

كاسياس به داور:"حالا برو و تو جشنشون شركت كن"

AS

پيشخوانِ برجسته:

با تيم هجومي
    بله كه ميشود

ديگر پيشخوانها:

بارسلونا 2-2 رئال مادريد

مادريد هجومي كار خود را آغاز كرد و بهتر از بارسا بود

مورينيو:"در رختكن شنيدم كه پيروزي اينجا غيرممكن است"

داوري جنجال برانگيز تيكسيرا

بار ديگر مادريد كارش را 10 نفره به پايان برد

بعد از ديدن بازي ديروز اين سوال پيش مي آيد كه چرا مورينيو در برنابئو همين سيستم را استفاده نكرد

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عکس : مورینیو و فوت کردن شمع تولد 49 سالگی

مرجع خبري رئال مادريد : امروز در والدبباس ، جشنی به پا بود . مورینیو 49 ساله شد و بازیکنان می خواستند که مربی خود را سورپرایز کنند . کاسیاس و راموس به نمایندگی از کل تیم ، برا او کیک آوردند و به مربی ، "تولد مبارک " گفتند .

مربی پرتغالی که سورپرایز شده بود ، شمع ها را در حالی فوت کرد که بازیکنان برایش سرود " تولدت مبارک " می خواندند . بیتردید این بهترین راه برای ابراز سرخوشی تیم پس از بازی درخشان در نیوکمپ بود .

کارشناس داوری آس : یک پنالتی برای رئال گرفته نشد ، آلوس باید اخراج می شد

قضاوت تیکسیرا در یک بازی مشکل ، هیچ کدام از دو تیم را راضی نکرد . به خصوص در نیمه اول از نظر داوری مشکل داشت چرا که می توانست با کارت دادن ، بهتر کار را کنترل کند . در نیمه دوم مجبور شد کارتهایی که قبل تر نداده را جبران کند .
    در محوطه های جریمه دچار مشکل بود . یک پنالتی برای رئال را نگرفت و صحنه های دیگری هم بود که در آن مشکلات جدی تری داشت . از نظر بدنی خوب بود ، اما از نظر انضباطی کاملا کند بود . سه بازیکن می توانستند اخراج کنند . در نیمه اول لاس را بخشید ، یا راموس می توانست زودتر بیرون برود (هر چند که اخراجش روی صحنه بوسکتز کاملا اشتباه و سختگیرانه بود ) و آلوس نیز به طرز عجیبی با وجود خشونتش ، کارت نگرفت که شایسته اخراج بود .
    از نظر گرفتن وقت های اضافه نیز کاملا گنگ بود . گل دوم بارسلونا ، در زمانی دیرتر از وقتهای تلف شده به ثمر رسید و در نیمه دوم نیز با این که وقتهای تلف شده را سه دقیقه اعلام کرد ، می توانست چهار یا پنج دقیقه باشد .
    صحنه های جنجالی بدین ترتیب هستند . در دقیقه 18 توپ به بازوی بوسکتز خورد که به علت سرهت توپ نمی شد پنالتی گرفته شود . در دقیقه 34 در درگیری میان په په و الکسیس در محوطه جریمه بارسا ، پنالتی دیده نمی شد . در دقیقه 37 ، توپ راموس به دست آبیدال خورد که پنالتی بود و داور اشتباه کرد . در دقیقه 53 ، گل راموس مردود اعلام شد که تصمیم درستی به نظر می رسید . در دقیقه 79 ، پویول و بنزما بر سر توپ جدال کردند که پنالتی به نظر نمی رسید .
    اوریزار آزپیتارته - داور بازنشسته

4. 12 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Next Match

شنبه ساعت 22:30
    سانتیاگو برنابئو
    مانولو خیمنز :" باید برابر رئال شجاع باشیم "

مانولو خیمنز ، مربی فعلی ساراگوسا ، روز پنجشنبه در مصاحبه با رادیو مارکا ، در جشن تولد 48 سالگی خود به آنالیز شرایط تیمش و بازی با رئال پرداخت .
    مربی آندلوسی گفت :" امیدوارانه به آینده نگاه می کنیم ، هر چند که می دانیم که شرایط ، مشکل است . در روزهای اول حضورم در این باشگاه احساس تنهایی می کردم و می خواستم بروم اما حالا رضایت کامل دارم . "
    در مورد رئال مادرید گفت :" تیم بزرگ و قدرتمندی هستند . باید برابرشان شجاع باشیم و سعی کنیم که رقابت کنیم . یک چالش خیلی مشکل در پیش است "
    در مورد الکلاسیکوی کوپا گفت :" یک بازی دیدنی برای آموزش در مدارس بود . رئال مادرید تیم برتر میدان بود ولی این بازی رفت بود که نتیجه را تعیین کردکرد "
    در این باره که آیا بازیکنان رئال خسته بودند یا نه گفت :" یک بازیکن در عرض 72 ساعت به طور کامل ریکاوری می کند ، به خصوص بازیکنانی نظیر بازیکنان بزرگ رئال . "
    در مورد په په گفت :" خیلی دوست داشتم او را در تیمم داشته باشم چرا که دفاع وسط فوق العاده ایست . "
    منبع:مرجع اخبار رئال

6. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

گرسنگي براي مقابل با بارسا

ديگر پيشخوانها:

مادريد براي مقابل مجدد با آبي اناريها مملو از انگيزه است

ال كلاسيكوهاي مدنظر مادريد در لاليگا و ليگ قهرمانان است

اوزيل بهترين حالت خود را به دست آورده و در زمين نمايش پيروزمندانه اي داشت

گوارديولا مجبور شد به تيمش در حالي كه مضطرب بودند روحيه بدهد

مورينيو در پاركينگ منتظر تيكسيرا شد

:"چه هنرمندي،چجوري حاضر ميشي بقيه حرفه اي ها رو اينجوري خراب كني"

AS

پيشخوانِ برجسته:

غرور و خشم

ديگر پيشخوانها:

رسانه هاي بين المللي مادريد را تحسين كردند

"بارسا در مقابل مادريد لرزيد"

سپيدها كه از دست تيكسيرا عصباني هستند،براي كارتِ راموس فرجام خواهي ميكنند

مورينيو به پاركينگ رفت و به داور گفت:"حالا يه سيگار برگ ميكشي و ميخندي،بي حيا"

8. 8 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض اوزیل: مردم دیدند که رئال می‌تواند مقابل بارسا هجومی بازی کند

خبرگزاری فارس: بازیکن آلمانی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: همه دیدند که رئال برخلاف آنچه تصور می شد، می ‌تواند مقابل بارسلونا فوتبال واقعی و هجومی بازی کند. به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود اوزیل در ‌گفت‌وگویی با رادیو مادرید پس از جدال ا‌‌ل‌کلاسیکو بامداد پنج‌شنبه اظهار داشت: به نظرم در این بازی هرچند رئال به تساوی رسید و در نتیجه‌گیری کلی از رسیدن به دور بعدی جام پادشاهی باز‌ماند، اما نمایشی غرورانگیز از فوتبالی هجومی را به معرض نمایش گذاشت. ما در بیشتر دقایق نیمه اول و کل نیمه دوم، فوتبالی برتر ارائه کردیم. بازیکن تکنیکی کهکشانی‌ها افزود این بهترین توصیف از رویارویی ما با بارسلونی‌هاست. همه دنیا دید که رئال برخلاف آنچه تصور می شد، می‌تواند مقابل بارسلونا فوتبال واقعی بازی کند. او در این مصاحبه به نکاتی دیگری اینچنین اشاره کرد:
    *بازی با بارسلونا در جدال برگشت جام پادشاهی اسپانیا را چطور بود؟ فکر می کنم پس از چند رویارویی در ال‌کلاسیکو با بارسلونا، مقابل کاتالان‌ها خوش درخشیدیم. تیمی که در ورزشگاه نیوکمپ آن‌گونه بازی می کند که نتیجه ۲ بر صفر عقب مانده را به تساوی ۲ بر ۲ تبدیل می کند، از قابلیت‌های فراوانی برخوردار است.
    *از این قابلیت‌های رئال مقابل بارسا چه حرفی برای گفتن دارید؟ به نظرم در این بازی هرچند رئال به تساوی رسید و در نتیجه‌گیری کلی از رسیدن به دور بعدی جام پادشاهی باز‌ماند، اما نمایشی غرورانگیز از فوتبالی هجومی را به معرض نمایش گذاشت. ما در بیشتر دقایق نیمه اول و کل نیمه دوم، فوتبالی برتر ارائه کردیم. این بهترین توصیف از رویارویی ما با بارسایی‌هاست. همه مردم دیدند که رئال برخلاف آنچه تصور می شد، می ‌تواند مقابل بارسلونا فوتبال واقعی و هجومی بازی کند.
    *ارزش‌های بازی رئال را مقابل آبی‌ واناری پوشان زیاد می‌دانید؟ با تمام احترام به حریف بله. قبلا هم این نکته را به معرض دید گذاشته بودیم، اما در این دیدار شکل ملموس‌تری به خود گرفت. اکنون از یک جهت خوشحالیم که نشان دادیم قابلیت‌های بازی رئال بسیار زیاد است. زیادتر از آنچه تصور می‌شد، اما از یک جهت نیز ناراحتیم. ناراحت به خاطر حذف از این جام؟ بله. متاسفانه در نتیجه‌گیری کلی، از بارسلونا جلو نزدیم. این مایه تاسف است.
    *آینده رئال را در فصل جاری چگونه می‌بینید؟ مسلما حضور در مسابقات و ‌حتی ال‌کلاسیکو‌های مختلف به تیم ثبات و تجربه بیشتری داده است. ما تحت رهبری مورینیو پرقدرت به کار ادامه خواهیم داد. مطمئنا در لالیگا موقعیت خود را بیش از پیش مستحکم‌تر خواهیم کرد. به موفقیت در پیکارهای لیگ قهرمانان اروپا نیز امید زیادی داریم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:06.

10. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

میلان ،نوری شاهین را قرضی می خواهد

نوری شاهین همچنان نامش در بازار نقل و انتقالات مطرح است . در شهر میلان پس از صبحت از تمایل اینتر ، حالا نوبت آث میلان است که به این بازیکن همیشه مصدوم ترکیه ای ابراز تمایل کند .

کالچو نیوز گزارش داده که میلان به این هافبک رئال مادردی علاقمند شده است . آنها به توانایی های بازیکن ترکیه ای اعتماد دارند و می خواهند با حضورش جان تازه ای به خط هافبکشان ببخشند . رئال این بازیکن را با 10 میلیون از دورتموند خریده ولی او هیچ فرصت زیادی برای نمایش هنر خود نداشته البته مصدومیت او عامل اصلی این مسئله است و حالا میلان می خواهد او را به طور قرضی بخرد .
    منبع:مرجع اخبار رئال

13. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

زندگی همچنان جاریست...............................................
    امید همچنان زنده است.................................................. ................................
    دیگر کسی تو تیم از بارسا نمیترسد.................................... ...
    پیش به سوی آینده و روز های خوش
    اینم قلب من و قلب خیلی از مادریدیسمو ها

ViVa Real Madrid

15. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

فقط من موندم چرا تو برنابئو اينجوري بازي نکرديم!

بازي رو بسيار خوب شروع کرديم. مثه بازي ليگ میشد 1-0 شروع کنيم که با بي دقتي هيگواين به گل نرسيديم.
    طبق معمول پرس بسيار شديد و خوب که چند تا موقعيت هم گيرمون اومد که باز هم استفاده نکرديم. شوت اوزيل هم معرکه بود. بعدش در خلاف جريان بازي گل رو خورديم که من مقصر اصلي رو آربلوا ميدونم که پدرو رو تنها گذاشت، بعدش راموس که همينجوري وايستاد نگاه کرد مسي رو. راستی ایکر چرا شیرجه نرفت ؟ :دي

خطاي لاس روي مسي و هجوم هميشگي بازيکنان بارسا به داور جهت تحريک کردن داور که با واکنش به جا و به موقع کاسياس مواجه شد. خيلي جالب بود. فکر کنم رفت گفت اگه واسه بقيه لاتين واسه ما شکلاتين :دي

ضربه آزاد بی دقتی که زده شد و توپ اومد رسيد به آلوز و گل دوم. يعني اگه 50 بار ديگه هم اونجوري ميزد 49 تاش گل نميشد! دقيقا" عين بازي رفت سوپر کاپ که بارسا نيمه اول 2 تا توپ آورد و 2 تا گل زد. خيلي ستمه به اون خوبي بازي کني و اينجوري گل بخوري. من همه ي اينها رو از چشم فاکتور ِ شانس مي بينم که ما نداشتيم و اونا داشتن :دي

بين دو نيمه من ديگه نسبتا" نا اميد بودم.

اما قسمت مهم کار جايي بود که نيمه دوم شروع شد. تعويض هاي طلايي مورينيو ورق رو برگردوند و بازيکن ها با تمام وجود حمله ميکردن. با وجود فشاري که روي بازيکنها با خوردن دو گل در آخرين دقايق نيمه اول اومده بود، انتظارِ داشتن ِ اين روحيه خوب رو تو نيمه ي دوم نداشتم.
    رونالدو که گل اول رو زد هيچ عکس العملي نشون ندادم چون منتظر گل دوم بودم :دي
    بعد از گل دوم هم خوب بوديم ولي متاسفانه با اتفاقاتي که تو زمين افتاد، نشد نتيجه رو برگردونيم.

اما مي رسيم به بخش مهم داوري که ديگه واسه ما عادت شده و اگه اين اشتباهات رو نبينيم بايد تعجب کنيم.
    هند بوسکتز و آبيدال، هل دادن بنزما توسط پويول، گل راموس، وقتهاي اضافه، کارتهايي که بايد ميداد و نداد و ...... . مشکوک ترين هاش به نظرم صحنه هاي آبيدال و پويول بود.
    اون 2 تا صحنه ي سانچز و په په هم به نظرم اصلا" پنالتي نبود همونطور که اگه مهاجم هم بياد توپ رو اينجوري از مدافع بگيره خطا گرفته نميشه.

خيلي خوب بوديم. ترکيب اوليه عالي بود با حضور همزمان اوزیل و کاکا و په په که انصافا" عالي بود ولي نميدونم چرا بعضي اوقات يه جوري ميشه :دي
    تعويض ها هم که نياز به تعريف نداره.
    اوزيل هم نگو بلا بگو :دي. بهترين بازيکن زمين بود.
    ژابي هم طبق معمول :دي.
    جاي ديماريا و خديرا خالي بود مخصوصا" ديماريا.
    کلا" عالي بوديم. تو اين چند سال اخير يادم نمياد تيمي اينقدر بارسا رو تو نيوکمپ آزار بده. فکر کنم آخريش ليورپول بود فصل 2006-07 :دي ( که لیورپول 2-1 برد)

جا داره یادی هم بشه از جناب مزدک که واقعا" صدا و سیما باید به وجود چنین شخصی افتخار کنه که میتونه تک و تنها کار ِگزارش و کارشناسي و تعريف و تمجيد و توهين و تحقير رو به صورت همزمان انجام بده! روی گل اولِ بازی من نگرانش بودم. از هیجان و ذوق زدگی و جوگیری زبونش بند اومده همه کلمه ها رو اشتباه میگفت :دي. میگن آدم رو برق بگیره ولی جو نگیره همینه دیگه :دي
    جادوانی هم قشنگ با خیال راحت برمیداره میگه : واقعا" نکنه مسی از یه جایی دیگه اومده ؟؟
    من تا چند دقیقه محو این سخن گوهر بارش شده بودم :دي
    آخر برنامه همراهمون باشید میخوایم درباره جانشینان مورینیو صحبت کنیم =)))))

( اینو مطلب رو قبل از خوندن پستهای شما نوشتم. اگه چیزی اضافه یا کم و کسر یا تکراری داره ببخشید :دي)

Hala Madrid

17. 13 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرس: من به جای هواداران بارسلونا خجالت کشیدم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا با محکوم کردن شعارهای نژادپرستانه گفت: من به جای هواداران بارسلونا خجالت کشیدم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل ازمارکا اسپانیا، فلورنتینو پرس مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: هواداران بارسلونا در طول بازی تیم‌شان مقابل رئال مادرید مدام به ما توهین کردند. این توهین ها فراموش می شود اما شخصا نمی توانم توهین به مردم اسپانیا و الفاظ کاملا نژادپرستانه آنها را فراموش کنم. وی افزود: هواداران بارسلونا خود اسپانیایی هستند، پس از قهرمانی اسپانیا در اروپا و جهان اشک ریختند اما در این بازی به مردم اسپانیا توهین کردند. پرس تاکید کرد: حمل کردن تابوت مورینیو، توهین به خانواده رئال مادرید، بی احترامی به خود من و باشگاه رئال مادرید در جایگاه ویژه و اسکورت بسیار ضعیف اتوبوس رئال مادرید با چه توضیحی همراه خواهد بود؟ برای پذیرایی از باشگاه بارسلونا و هوادارانش دو هفته کار کردم و هزینه زیادی را متقبل شدم اما حتی گوشه ای از این پذیرایی در نیوکمپ دیده نشد. من به جای هواداران بارسلونا از خودم و از مردم اسپانیا خجالت کشیدم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:44.

19. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •