سلام ... اینو امروز خریدم ...
ولی 82000 تومن شده ....
سلام ... اینو امروز خریدم ...
ولی 82000 تومن شده ....
این رو میدونم که اگه دسکتاپ ویندوز مشکی باشه در مونیتور های crt در مصرف برق صرفجویی میشه
آیا در lcd ها هم همینطور هست؟ و آیا این کار باعث صرفجویی در مصرف باتری لپتاپ میشه؟ (با توجه به سال صرفه جویی!)
الان يكي دو ماه dell vostro 1510 گرفتم خيلي ازش راضي ام ولي اخيرا يه مشكل برام پيش اومده
وقتي پردازش سي پي يو بالا ميره يخورده فن تك تك ميكنه البته گارانتي هم داره ولي به نظر شما چجوري ميشه اين مشكل رو حل كرد
لطفا راهنمايي كنيد...
اوکی مبارکه
خوب اگر بعد 2 سال قیمت در نکنه که بی فایده است ! اما واقعا رایتر خوبی هست![]()
خوب black screen یعنی صفحه خاموش نه اینکه پاور بدیم و رنگ سیاه باشه چون باز هم led ها ویا پیکسل ها پاور مصرف می کنند !
اما اینطور که اینجا نوشته تفاوت میکنه ... اتفاقا من چند وقت پیش هم توی این فکر رفته بودم چون بک گراند لپ تاپ سیاه بود و لپ تاپ مدتی بیشتر روی حالت باتری کار کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سی پی یو هنگام load بالای 30 تا 40 درصد روشن میشه و با توجه به فشار پردازش بیشتر تا 100 درصد ، سرعت و صداش بیشتر میشه
تق تق صدا که میده ... اما اگر بدتر شد باید بدید گارانتی چون احتمال خرابی شافت یا sleeve اون میره
سلام
لپ تاپ دل لتیتیود ای 6500 دارم
ولی نمیتونم از طریق بلوتوث فایل بفرستم یا بگیرم به چه نرم افزاری نیاز دارم؟
اگه میشه یه لینک مستقیم برای دانلود نرم افزار بهم بدین
سلام
برای ارسال یا دریافت اگر بلوتوث شما نصب باشه نیاز به برنامه خاص دیگه ای ندارید
برنامه بلوتوث ویزارد رو اجرا کنید و سند یا ریسیو فایل رو انتخاب کنید و سرچ کنید ...
یا علی
همچین برنامه ای ندارم اگه میشه لینک دانلودشو بدین؟؟؟؟
فقط سکت راست نوت بوک یه کلید داره که وقتی میزم وایرلس وبلوتوث اینچیزا روشن میشه ولی کاری نمی تونم بکنم داشتم می خزیدم یارو سند کرد ولی من نمیدونم چطوری این کار رو کرد
همچین برنامه ای ندارم اگه میشه لینک دانلودشو بدین؟؟؟؟
فقط سکت راست نوت بوک یه کلید داره که وقتی میزم وایرلس وبلوتوث اینچیزا روشن میشه ولی کاری نمی تونم بکنم داشتم می خزیدم یارو سند کرد ولی من نمیدونم چطوری این کار رو کرد
بهترین برنامه ممکن برای کار با بلوتوث که در همین بخش نیز معرفی شده بود :
بگردید با کرک گیر میایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)