من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟
من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟
عزیز دوباره برگرد پیش delphine . از همونی که خونه خریدی برو بگو میخوام دکور واسه خونم بخرم![]()
اولا فروختن وسایل دزدی به هر کس امکان پذیر نیست مگر اینکه پرک داشته باشی این همه کار آبرومندانه![]()
به درد سراش نمی ارزه اگه tip های موقع لود رو خونده باشی کلا دزدی تو ملا عام و رفتن به زندان ممکنه از محبوبیت و دوستی تو شهر کم کنه و روی skill ها تاثیر منفی داره
داخل شهر که همچین وسایل گرون قیمتی گیر نمیاد
من خودم یه عمری تو بیرون محل های امن وسایل جمع میکردم و میفروختم خیلی وقت میبره بیشترشون آشغاله
اگه میخای دزدی کنی خوب برو کوه و دشت و کمر گارد هم که نیست از دشمنانت دزدی کن چیزای خیلی بهتری دارند
من الان تو چند دقیقه 10 تا 15 هزار گلد کاسبی میکنم که قبلا چندین روز طول میکشید وسایل اینو اونو جمع کنم تا 5 تا 10 هزار گاد گیرم بیاد
یه شمشیر معمولی کلا 65 تا قیمت داره که اگه خودت بفروشیش قیمتش خیلی پایین میاد وقتی هم انچنتینگ کنی فوقش 100 تا 150 بهش اضافه میشه کلا این شاید برات 130 تا سود داشته باشه
به نظرم این سود اصلا راضی کننده نیست خیلی هم وقت بر هست
من در مورد سود های 500 تا 700 گلد صحبت میکنم
من با 10 تا 15 گلد یه معجون ساختم که قیمتش 800 گلد شد که وقتی فروختمش 500 ازم برداشت
اول باید بری خونه مردم یا جک و جونورهای وحشتناک هزار تا خطر هم وسط راه هست تازه باید خونشونو آب و جارو کنی تا چیزی گیرت بیاد و هزار تا قفلو باز کنی
یه سول جم معمولی همینجوری 60 قیمت داره اونم خالیش پر کردش نمیصرفه تازه باید بری کوه و کمر سول جماتو پرکن اونجا هم خدای نکرده تا یه گرگ رو بخای بکشیش حداقل یه گازی میگیره یه سمی هم وارد بدنت میکنه باید دوباره بری cure این سم رو از جیب مبارک بدی
کی میره این همه راه رو
من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم![]()
Last edited by *Forgotten*; 10-12-2011 at 09:18.
یکی نیست جواب ما رو بده؟
آقا میشه اسم ترکیب این معجونی که میسازی رو به انگلیسی بگی؟ یعنی میخواستم ببینم تو بازی اسمش چیه؟ آخه من خیلی بی پولم خونه هم ندارم !من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم
ممنون
نمیدونم چند وقته بازی میکنید و لول چند هستید
ولی این کار قبلش یه خورده زحمت و سرمایه اولیه میخاد
هر چی Alchemy قویتر باشه معجون های ساخته شده قویتر هستند و در نتیجه گرونتر میشن پس باید Alchemy رو قوی کنید حداقل تا 50 بالا ببر
برای اینکه قیمت هارو بالاتر ببری راه های دیگه ای هست مثلا گردنبند مخصوص بهبود قیمت ها
من تو این مدت یه ماسک گیر آوردم که قیمت ها رو 20 درصد بهبود میبخشه به اضافه یه گردنبد که قیمت ها رو 12 درصد بهبود میبخشه که هر دو تارو با هم بپوشی 32 درصد قیمت ها بهتر میشن
این جور وسایلو معمولا فروشنده ها دارن باید همه جارو بگردی تا پیدا کنی مخصوصا تو solidute یه لباس فروش هست اونجارو سری بزن
فروشنده ها هر چند وقت به صورت تصادفی وسایلشون فرق میکنه خلاصه هر چند وقت سری به فروشنده ها بزن
با هر بار درست کردن معجون ها alchemy بالا میره و معجون هارو بفروش و با پولشون دوباره مواد اولیه بگیر
اینو اینقد تکرار کن تا alchemy بالا بره هر چی بالاتر بهتر یه چنتا پرک از ستاره اولی هم بگیر تا معجون ها قویتر شن
یکی از گرون ترین اونها ترکیبش اینه که برای من 700 گلد قیمت داره بستگی به مهارت خودت داره که بالا توضیح دادم
Salt pile + DeathBell
خود معجون هم اگه تو جنگ های تن به تن استفاده کنی خیلی مرگ باره![]()
خب منم بلاخره تصمیم گرفتم این بازی رو استارت بزنم.
اون ماموریتی که بهت اسب میده کجاست ؟ اسمش چیه ؟
شما باید وسیله ای به نام claw که صفت های مختلفی مثل ebony golden silver............. داره داشته باشی بعد علامت ها رو درست بچرخونی تا در باز شه. چینش درست علامت ها روی خود claw هست
اسب چیه
حالا حالا ها باید راه بری
اسبا برات 2000 تا 3000 گلد قیمت دارن تو این بازی هر کس باید جونش دربیاد تا به جایی برسی
شما فعلا سعی کن وسط راه خرسا و گرگا (مهربونترینشون) خلاصه فعلا زنده بمونید بعد اسب هم میخری![]()
Last edited by *Forgotten*; 10-12-2011 at 12:48.
دوست عزیز من تا حالا 7 -8 تا ماموریت فرعی رفتم و تو ماموریت اصلی یه اژدها رو کشتم ، لولم هم 10 هست !
یادمه بچه ها خیلی قبل تر از اینا توی یه ماموریت فرعی اسب میگرفتن .
می خوام بدونم اون ماموریته کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)