تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 510 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
    ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
    و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
    ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
    و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟
    عزیز دوباره برگرد پیش delphine . از همونی که خونه خریدی برو بگو میخوام دکور واسه خونم بخرم

3. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اولا دزدی مواد اولیه رو جور میکنه دوما یه مشت سول جم خالی + یه اسپل که novice هم هست میخری ایتم های ساخته شده رو اینچنت میکنی میفروشی با سود زیاد

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

والا من کلا کم دزدی تو ملا عام داشتم جریمش رو میدادم و ازاد میشدم و با صد تا سرباز کل کل نمیکردم!
    اولا فروختن وسایل دزدی به هر کس امکان پذیر نیست مگر اینکه پرک داشته باشی این همه کار آبرومندانه

به درد سراش نمی ارزه اگه tip های موقع لود رو خونده باشی کلا دزدی تو ملا عام و رفتن به زندان ممکنه از محبوبیت و دوستی تو شهر کم کنه و روی skill ها تاثیر منفی داره

داخل شهر که همچین وسایل گرون قیمتی گیر نمیاد

من خودم یه عمری تو بیرون محل های امن وسایل جمع میکردم و میفروختم خیلی وقت میبره بیشترشون آشغاله

اگه میخای دزدی کنی خوب برو کوه و دشت و کمر گارد هم که نیست از دشمنانت دزدی کن چیزای خیلی بهتری دارند

من الان تو چند دقیقه 10 تا 15 هزار گلد کاسبی میکنم که قبلا چندین روز طول میکشید وسایل اینو اونو جمع کنم تا 5 تا 10 هزار گاد گیرم بیاد

یه شمشیر معمولی کلا 65 تا قیمت داره که اگه خودت بفروشیش قیمتش خیلی پایین میاد وقتی هم انچنتینگ کنی فوقش 100 تا 150 بهش اضافه میشه کلا این شاید برات 130 تا سود داشته باشه
    به نظرم این سود اصلا راضی کننده نیست خیلی هم وقت بر هست

من در مورد سود های 500 تا 700 گلد صحبت میکنم
    من با 10 تا 15 گلد یه معجون ساختم که قیمتش 800 گلد شد که وقتی فروختمش 500 ازم برداشت

اول باید بری خونه مردم یا جک و جونورهای وحشتناک هزار تا خطر هم وسط راه هست تازه باید خونشونو آب و جارو کنی تا چیزی گیرت بیاد و هزار تا قفلو باز کنی
    یه سول جم معمولی همینجوری 60 قیمت داره اونم خالیش پر کردش نمیصرفه تازه باید بری کوه و کمر سول جماتو پرکن اونجا هم خدای نکرده تا یه گرگ رو بخای بکشیش حداقل یه گازی میگیره یه سمی هم وارد بدنت میکنه باید دوباره بری cure این سم رو از جیب مبارک بدی
    کی میره این همه راه رو

من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم
    Last edited by *Forgotten*; 10-12-2011 at 09:18.

5. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی نیست جواب ما رو بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم
    آقا میشه اسم ترکیب این معجونی که میسازی رو به انگلیسی بگی؟ یعنی میخواستم ببینم تو بازی اسمش چیه؟ آخه من خیلی بی پولم خونه هم ندارم !
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

آقا میشه اسم ترکیب این معجونی که میسازی رو به انگلیسی بگی؟ یعنی میخواستم ببینم تو بازی اسمش چیه؟ آخه من خیلی بی پولم خونه هم ندارم !
    ممنون
    نمیدونم چند وقته بازی میکنید و لول چند هستید

ولی این کار قبلش یه خورده زحمت و سرمایه اولیه میخاد

هر چی Alchemy قویتر باشه معجون های ساخته شده قویتر هستند و در نتیجه گرونتر میشن پس باید Alchemy رو قوی کنید حداقل تا 50 بالا ببر

برای اینکه قیمت هارو بالاتر ببری راه های دیگه ای هست مثلا گردنبند مخصوص بهبود قیمت ها
    من تو این مدت یه ماسک گیر آوردم که قیمت ها رو 20 درصد بهبود میبخشه به اضافه یه گردنبد که قیمت ها رو 12 درصد بهبود میبخشه که هر دو تارو با هم بپوشی 32 درصد قیمت ها بهتر میشن

این جور وسایلو معمولا فروشنده ها دارن باید همه جارو بگردی تا پیدا کنی مخصوصا تو solidute یه لباس فروش هست اونجارو سری بزن
    فروشنده ها هر چند وقت به صورت تصادفی وسایلشون فرق میکنه خلاصه هر چند وقت سری به فروشنده ها بزن

با هر بار درست کردن معجون ها alchemy بالا میره و معجون هارو بفروش و با پولشون دوباره مواد اولیه بگیر
    اینو اینقد تکرار کن تا alchemy بالا بره هر چی بالاتر بهتر یه چنتا پرک از ستاره اولی هم بگیر تا معجون ها قویتر شن

یکی از گرون ترین اونها ترکیبش اینه که برای من 700 گلد قیمت داره بستگی به مهارت خودت داره که بالا توضیح دادم

Salt pile + DeathBell
    خود معجون هم اگه تو جنگ های تن به تن استفاده کنی خیلی مرگ باره

9. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب منم بلاخره تصمیم گرفتم این بازی رو استارت بزنم.

اون ماموریتی که بهت اسب میده کجاست ؟ اسمش چیه ؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا من یه جا گیر کردم!

اونجا که یه روح آبی هست..هی میریم دنبالش..

بعد یه در مثل یه صفحه گردون وجود داره..یه سری علامت رو باید بچرخونیم!
    شما باید وسیله ای به نام claw که صفت های مختلفی مثل ebony golden silver............. داره داشته باشی بعد علامت ها رو درست بچرخونی تا در باز شه. چینش درست علامت ها روی خود claw هست

12. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

خب منم بلاخره تصمیم گرفتم این بازی رو استارت بزنم.

اون ماموریتی که بهت اسب میده کجاست ؟ اسمش چیه ؟
    اسب چیه

حالا حالا ها باید راه بری
    اسبا برات 2000 تا 3000 گلد قیمت دارن تو این بازی هر کس باید جونش دربیاد تا به جایی برسی

شما فعلا سعی کن وسط راه خرسا و گرگا (مهربونترینشون) خلاصه فعلا زنده بمونید بعد اسب هم میخری
    Last edited by *Forgotten*; 10-12-2011 at 12:48.

14. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اسب چیه

حالا حالا ها باید راه بری
    اسبا برات 2000 تا 3000 گلد قیمت دارن تو این بازی هر کس باید جونش دربیاد تا به جایی برسی

شما فعلا سعی کن وسط راه خرسا و گرگا (مهربونترینشون) خلاصه فعلا زنده بمونید بعد اسب هم میخری
    دوست عزیز من تا حالا 7 -8 تا ماموریت فرعی رفتم و تو ماموریت اصلی یه اژدها رو کشتم ، لولم هم 10 هست !
    یادمه بچه ها خیلی قبل تر از اینا توی یه ماموریت فرعی اسب میگرفتن .
    می خوام بدونم اون ماموریته کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •