تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 430 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا منم مشکل اینترنت همراه اول دارم همه تنظیمات درسته ولی کار نمیکنه؟؟؟ لطفا کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

اقا منم مشکل اینترنت همراه اول دارم همه تنظیمات درسته ولی کار نمیکنه؟؟؟ لطفا کمک کنید.
    درست شرح بدید مشکل چیه که اگه کسی راهی بلد بود بگه بهتون
    به 8008 اس ام اس دادی ؟

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

عجب :

دیروز که رفته بودم این گوشی را قیمت کردم همه داشتند طوری که من قیمت ها را قاطی کردم به جز یک تعداد کمی از مغازه ها . اما امروز هیچکدوم نداشتند ( پلمپش را منظورمه ) یکیشون را که دیشب خودم بسته اش را دیدم امروز صبح فروخته بود !

راستی ظاهرا قیمت این گوشی رو حساب دلار که گرون شده 50 تومانی بالا رفته می خواستم بدونم این بالا رفتنه همیشگی هست ؟ این گوشی دوباره ارزون میشه ؟ من نهایت تا یک هفته می توانم صبر کنم . تو این مدت ارزون میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

درست شرح بدید مشکل چیه که اگه کسی راهی بلد بود بگه بهتون
    به 8008 اس ام اس دادی ؟
    بله اس ام اس دادم نوشت فعال شد تنظیماتم از خود سایت همراه اول دریافت کردم و کانکشن ساخته شد ولی اصلا سایتی باز نمیکنه خیلی هایی دیگه هم دیدم با ارک این مشکلو دارن

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب :

دیروز که رفته بودم این گوشی را قیمت کردم همه داشتند طوری که من قیمت ها را قاطی کردم به جز یک تعداد کمی از مغازه ها . اما امروز هیچکدوم نداشتند ( پلمپش را منظورمه ) یکیشون را که دیشب خودم بسته اش را دیدم امروز صبح فروخته بود !

راستی ظاهرا قیمت این گوشی رو حساب دلار که گرون شده 50 تومانی بالا رفته می خواستم بدونم این بالا رفتنه همیشگی هست ؟ این گوشی دوباره ارزون میشه ؟ من نهایت تا یک هفته می توانم صبر کنم . تو این مدت ارزون میشه ؟
    سلام

مگه چنده تو اصفهان؟

امروز علاالدین فول پکش رو 535 می دادن

شارژر فندکی . کیف . برچسب ال سی دی . کابل اچ دی ام آی .

6. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام

مگه چنده تو اصفهان؟

امروز علاالدین فول پکش رو 535 می دادن

شارژر فندکی . کیف . برچسب ال سی دی . کابل اچ دی ام آی .
    نه اینجا بدون گارانتی و کیف و شارژ فندکی میدن 540 تازه این ارزون ترین قیمتی هست که میگم تو دو مرکز موبایل اصفهان می دادند . کابل hdmi هم نمی دانم با این قیمت داشته باشه یا نه.

آخه داشتم پست های قدیمی تر تاپیک را میدیدم قیمت رو 500 تومان بود . البته میگم من برای این که این قیمت بشه نهایت می توانم یک هفته صبر کنم وگرنه زومیرم با همین قیمت می خرم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

نه اینجا بدون گارانتی و کیف و شارژ فندکی میدن 540 تازه این ارزون ترین قیمتی هست که میگم تو دو مرکز موبایل اصفهان می دادند . کابل hdmi هم نمی دانم با این قیمت داشته باشه یا نه.

آخه داشتم پست های قدیمی تر تاپیک را میدیدم قیمت رو 500 تومان بود . البته میگم من برای این که این قیمت بشه نهایت می توانم یک هفته صبر کنم وگرنه زومیرم با همین قیمت می خرم
    بله قیمت بایین تر از اصفهان تازه فول پکش!
    من فکر نکنم گرون شده باشه !
    اگه باز قیمت رو بردن بالا بیا تهران بخر فکر کنم با پول بابلیط هم باز کمتر از اصفهان در بیاد دادااا
    Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 22:04.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

[/COLOR]
    بله اس ام اس دادم نوشت فعال شد تنظیماتم از خود سایت همراه اول دریافت کردم و کانکشن ساخته شد ولی اصلا سایتی باز نمیکنه خیلی هایی دیگه هم دیدم با ارک این مشکلو دارن
    چون گوشی جدیدی تظیماتش رو ندارن شاید ! با ایرانسل هم تست کنید *140*3*6# برای gprs و *140*3*5# برای mms رو بزنید .
    140 برای اعتباری
    130 برای دائمی
    Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 23:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

[/COLOR]

چون گوشی جدیدی تظیماتش رو ندارن شاید ! با ایرانسل هم تست کنید *140*3*6# برای gprs و *140*3*5# برای mms رو بزنید .
    140 برای اعتباری
    130 برای دائمی
    ایرانسل وصل میشه ولی کیفیتش جالب نیست .سرعت بعضی اوقات خیلی کند میشه همراه اول روی گوشی قبلیم کیفیتش بهتر بود

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

ایرانسل وصل میشه ولی کیفیتش جالب نیست .سرعت بعضی اوقات خیلی کند میشه همراه اول روی گوشی قبلیم کیفیتش بهتر بود
    با توجه به پشتیابنی این گوشی از edge نباید سرعت پاینی داشته باشه ! اگه اینطور باشه مشکل از ایران سل .
    من گوشی فعلیم از edge پشتیابانی نمیکنه اما جالبه با gprs تا 30 kb در ثانیه سرعت دانلود میده در تهران .
    mms چطور اونم فعال نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •