تو این 10 روز چند بار ریشتون رو زدید.یعنی چند روز یکبار نیاز هست که ریش زده بشه؟
تو یک فروم خارجی یک نفر نوشته بود که با پاناسونیک es-st25 هر 4-5 روز یکبار ریشهاش در میاد.میخوام ببینم این ریش تراش چطوره؟
تو این 10 روز چند بار ریشتون رو زدید.یعنی چند روز یکبار نیاز هست که ریش زده بشه؟
تو یک فروم خارجی یک نفر نوشته بود که با پاناسونیک es-st25 هر 4-5 روز یکبار ریشهاش در میاد.میخوام ببینم این ریش تراش چطوره؟
Last edited by kourosh1348; 07-04-2014 at 15:17.
دوستان قبلا پرسیدم
مدلهای 5 تیغه و 4 تیغه پاناسونیک خیلی فرقی داره؟!
مثلا lv65 با lf51
برای پوستی فوق العاده حساس که اکثرا یا هر روز یا 2 روز یکبار شیو میکنم
البته صورت افراد با هم فرق داره ولی فکر کنم اگه بخوایم صورت کاملا مرتب و سه تیغ دیده بشه هر دو روز یه بار زده بشه الان بعد دو روز تقریبا یک میلیمتر دراومده که از نظر من فعلا لازم نیست
خدا رو شکر من راضیم
سلام....
این مطلب رو میگم ، شاید به درد دوستانی بخوره که قصد خرید ریش تراش رو دارند اما در نوع مارکش تردید دارند ..!!!
در این 10 ساله حدود 7 مدل ریش تراش داشتم ، 3 تا براون ، 2 تا فیلیپس و 2 تا هم پاناسونیک
حالا بماند که هر دو برادرم و پدرم هم پاناسونیک دارند .....!!!
خیلی خلاصه بگم قید براون و فیلیپس رو بزنید ، پول هدر دادنه ....!!!
از هر لحاظ نسبت به پاناسونیک ضعیف تر هستند ، مهمترین اون دور موتوره که حتی مدل ES8259 ( با دستگاه شستشو ) که سه سال پیش خریدم دور موتورش ( 13000 دور ) از جدیدترین مدل های براون و فیلیپس بالاتره .
مدل فعلی هم که دارم ES-LA62 هست ، که چهار لبه و دورموتور 14000 دور هست ( بدون دستگاه شستشو ) و البته بیصدا تر هم هست .
من هر شب صورت رو اصلاح میکنم ، کمی صورت رو با گرم مرطوب میکنم و بعد هم ......
این ریش تراش ها با کف ریش ، بدون کف ریش ، زیر دوش حمام ، توی استخر، ریش پر پشت ، کم پشت ، ریش فر ، ریش صاف ، خلاصه همه جوره حریفه ،
یه محصول ژاپنی بسیار خوب ، دقیقا مثل اتومبیل هاشون ...!!!
نقطه ضعف تمامیه ریش تراش ها اصلاح موهای گردن هست ...!!! ریش تراش های پاناسونیک بهترین بازدهی رو دارند .
در ضمن اگر شما ریش تراش پاناسونیک با دستگاه شستشو خودکار خریدید ( که به نظر من اضافیه ) ، با آب مقطر مخزن دستگاه شستشو رو پر میکنید و عمل نظافت بسیار ارزون تر تمام میشه
در حالی که در براون و فیلیپس باید پودر مخصوص و یا مایع مخصوص خریداری کنید که قیمتش هم ........
ریش تراش های پاناسونیک در مدل های پایین هم قابلیت ضد آب بودن رو دارند در حالی که براون و فیلیپس فقط در مدل های گرون قیمتشون همچین قابلیتی رو دارند .....!!!
در ضمن قبل از اصلاح ، صورت مبارک رو کمی با گرم ماساژ بدید تا چربی ها و گردو غبار پاک بشن ...!!!
Last edited by saeid3663; 08-04-2014 at 00:11.
در ضمن قیمت تیغ و سایر قطعاتش مناسب تره ....
Last edited by saeid3663; 08-04-2014 at 00:17.
دوستان. نظرتون در مورد این مدل چیه؟Panasonic ES4033 Shaver
من نمیتونم زیاد هزینه کنم .حداکثر هم زیر 230 تومن میتونم هزینه کنم
سلام دوستان من یه ماشین می خوام برای مو بدن که صفر یا نزدیک صفر بزنه برای نقاط حساس هم باشه
زیادم گرون نباشه آنچنان یه چیز خوبم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by mamadalmani; 09-04-2014 at 02:48.
سلام.من es4036 رو دارم،مثل همینه فقط باطری اون خیلی بهتره.یه ساعته شارژ میشه و 36 دقیقه استفاده میتونم بکنم.این 8 ساعته شارژ میشه و 21 دقیقه میشه استفاده کرد.بقیه مشخصاتش مثل هم هستند.من کاملا راضیم.زیر گردن رو یکم مشکل میشه زد اما خوبه.درکل میارزه.واسه من که اصلا حساسیت هم ایجاد نکرد.حتی همون دفعه اول.در ضمن اون رو من حدود 200 گرفتم.البته 250 میگفت اما چون دونه آخر بود به من 200 داد.
سلام
اتفاقا منم چند وقتيه دنبال يه ماشين اصلاح بدن دقيقا با همين مشخصات ميگردم
من به اين ماشين رسيدم رمينگتون bht2000 كه گفته ميشه پرفروشترين در اروپا
بوده . لطفا اگر شما هم تحقيقي كردي و وسيله اي خريدي از نتيجش ما رو مطلع كن
Last edited by DIAZ; 09-04-2014 at 07:15.
ممنون. منم تو سایتش دیدم تنها اختلافش با 4036 باطریش هست که دیرترشارژ میشه. البته اونم خیلی مهم نیست چون اگه تو خونه باشی .
بعد اینکه شما همش میذاری داخل برق باشه؟ یا نه؟. یعنی اینکه دائم داخل برق باشه مشکلی واسه باطریش بوجود نمیاد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)