تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 1185 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

چشم. به ترتیب ردیف جلو از چپ به راست:

DKNY BR DELICIOUS (سبز)
    Jean Paul gaultier2 (Perfume
    Hugo Boss (اشانتیون)
    Tom Ford Black orchid (Perfume
    Creed Green Irish Tweed
    LA NUIT D,LHOMME byYves saint Laurent (Perfume
    Chanel Antaeus
    Bleu De Chanel
    Bvlgari Aqua
    terre d,Hermes (Perfume
    Boss No. 1
    Boss No. 1 (اشانتیون)
    Lalique Encre Noire
    Dolce & Gabanna Pour Homme

و اما ردیف عقب از چپ به راست (اسپری ها رو دیگه ننوشتم):

American Musk
    Love Angle
    Jean Paul Gaultier (این شاور ژل هست اشتباهی گذاشتم ببخشید)
    Nice
    Remy
    Boss Selection
    Lanvin Arpege
    Boss Inmotion Edition
    Michael Jordan
    Morena

حالا راجع به هر کدوم سوالی دارید در خدمتم. فقط اگه بهترین عطرامو بخوام بگم به ترتیب: تام فورد، شنل بلو، شنل آنتئوس، کرید، ژان پل گوتیه 2، هرمس، جردن، لانوت لهوم، بولگاری، لانوین آرپژ. از بقیه زیاد خوشم نمیاد. مخصوصا اون ردیف عقب که خیلیاشون مالی نیستند ولی به هر حال یه موقعی ازشون خوشم اومده خریدمشون یا بعضیاشونو که کادو گرفتم.

این تام فورد و شنل بلو بو هاش چطورین میشه یه توضیحی بدین همینطور شنل آنتوس
    راستی چرا تمام عطرهات تقریبا پر هستن ؟ مگه ازشون استفاده نمیکنی

2. 2 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چندتا چیز دیگه که خنک باشه هم میگید؟
    دانهیل دیزایر آبی هم خنکه.

.............................

امین جان راستی برای دمه دستی این مموریز امپر رو تست کن.به نظرم اومد شبیه دیور هوم اسپرته.دقیق

نمیتونم بگم ولی حدثم این بود.

4. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

اقا این عطرو میشه تلفظش رو به فارسی بگی ؟
    لانوت دلهوم از برند ایو سن لورن

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

خوش به حالت! اره اگه لطف کنی ادرس و شمارشو یا ایمیل بدی ممنون می شم.بعد در چه حد فروشگاهش حرفه ای هست؟ در حد دانژه هست تو شیراز؟
    فروشگاهش به وسعت دانژه نیست ولی خیلی حرفه ای هست و اطلاعات عالی راجع به تمام عطرها داره. دانژه گرون فروش هست و تخفیف هم نمیده. در ضمن فروشنده هاش هم چند تا خانم هستند که اطلاعات چندانی از عطر ندارند.

6. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

این تام فورد و شنل بلو بو هاش چطورین میشه یه توضیحی بدین همینطور شنل آنتوس
    راستی چرا تمام عطرهات تقریبا پر هستن ؟ مگه ازشون استفاده نمیکنی
    بلک ارکید عطری قوی و بسیار سنگین. با رایحه ای خاص و شیک. ترکیبی از بوی شکلات و عود و چرم. ماندگاری عالی
    شنل بلو رایحه ای خنک، خشن و بسیار مردانه دارد. نت اول ترش، تند، بسیار خنک و کمی تلخ. نت دوم چوب وتیور، رایحه چوب و دود و خاک.نت نهایی چوبی و تلخ و پودری. ماندگاری خوب
    شنل آنتئوس رایحه ای چوبی، سنگین و دودی دارد. تلخی خاصی دارد و بسیار رسمی و شیک. ماندگاری بسیار خوب

علت پر بودن عطرام اینه که غیر از این عطرای تو عکس، تعداد زیادی عطر دیگه دارم و ممکنه ماهی یکبار هم نوبت به هر کدومشون نرسه. در ضمن میزان مصرف عطرایی مثل هرمس، بلک ارکید و لانوت دلهوم که پرفیوم هستند خیلی زیاد نیست.

8. 7 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

لانوت دلهوم از برند ایو سن لورن

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

فروشگاهش به وسعت دانژه نیست ولی خیلی حرفه ای هست و اطلاعات عالی راجع به تمام عطرها داره. دانژه گرون فروش هست و تخفیف هم نمیده. در ضمن فروشنده هاش هم چند تا خانم هستند که اطلاعات چندانی از عطر ندارند.
    باس شماره 1 رو دوست داری؟ ماندگاریش چطوره؟

10. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

باس شماره 1 رو دوست داری؟ ماندگاریش چطوره؟
    ماندگاریش که وحشتناک زیاده. بوش کلاسیک هست ممکنه خوشت ببیاد ممکنه بدت بیاد. باید تست کنی حتما

12. 3 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بلک ارکید عطری قوی و بسیار سنگین. با رایحه ای خاص و شیک. ترکیبی از بوی شکلات و عود و چرم. ماندگاری عالی
    شنل بلو رایحه ای خنک، خشن و بسیار مردانه دارد. نت اول ترش، تند، بسیار خنک و کمی تلخ. نت دوم چوب وتیور، رایحه چوب و دود و خاک.نت نهایی چوبی و تلخ و پودری. ماندگاری خوب
    شنل آنتئوس رایحه ای چوبی، سنگین و دودی دارد. تلخی خاصی دارد و بسیار رسمی و شیک. ماندگاری بسیار خوب

علت پر بودن عطرام اینه که غیر از این عطرای تو عکس، تعداد زیادی عطر دیگه دارم و ممکنه ماهی یکبار هم نوبت به هر کدومشون نرسه. در ضمن میزان مصرف عطرایی مثل هرمس، بلک ارکید و لانوت دلهوم که پرفیوم هستند خیلی زیاد نیست.
    شنل آنتایوس به نظرم بویه چوبی نداره.بیشتر مرکباتی میزنه .هم ترشه-هم تنده و هم تلخ .

چند گرفتی؟از همون جا؟

14. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

امین جان راستی برای دمه دستی این مموریز امپر رو تست کن.به نظرم اومد شبیه دیور هوم اسپرته.دقیق

نمیتونم بگم ولی حدثم این بود.
    حتما، حقیقتش من هفته پیش بین راه تو یه مغازه عطر و ادوکلن فروشی رفتم واسه تست UVD:extreme

اونو نداشت فقط یدونه تو مایه های آبی و بنفش ازش داشت بو کردم خوشم نیومد چند تا کار دیگه مثل Art

Azera ، اینسیدنس آبی و یکی دیگه هم بود که اسمشو یادم رفته تست کردم.

اتفاقا ازش پرسیدم کارای Emper رو دارین گفت آره قبل از این که بیاره قیمت اونارو پرسیدم گفت 27 به بالا

حقیقتش واسه دم دستی بیشتر از 20 نمی ارزه پول بدم کارای Emper به نظرم بیشتر از 20 نمی ارزن

ادوکلنای Sapil اکثرا 1000-1500 گرون شدن ایناها تقریبا 2 برابر شدن! هنوز که چیزی نگرفتم

---------------------------------------

اون هوم اسپرت واسه این انتخاب کردم چون این که اصلا بوی خطی نداره و تابستون که تست کردم از بوی

گل و بلبل گرفته تا درختای جنگل و مرکبات توش بود جالب بود بوش بعد 2-3 روز بود تا لباسمو شستم.

این کارای دیور بوی هر چی که تو ترکیباتش هست رو میده مثل بعضی دیگه نیست که ترکیباتشو نگا می کنی

از n تا چیز گرفته شده آخر سر بوی هیچ کدومو نمی ده، تو پرفیوم شاپینگ زده با رایحه جنگلی ولی به نظر من

بیشتر بوی مرکبات توش هست ولی رایحه جنگل هم داره خفیف

---------------------------------------

راستی تو ebay.com یه سرچ واسه اون اشانتیون که صحبتش بود زدم چیزای جالبی دیدم کارای معروف اکثرا

اشانتیون دارن خوشبختانه، البته به قیمت نیستن ولی بعضی وقتا آدم می خره دیگه همیشگی که نیست

احتمالا تو ایران باید باشن... mini fragrance رو تو ebay سرچ بزن

16. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اینجا مموریز رو 19 تومن قیمت دارم.گرونترین کارشه فکر کنم.اون طرف گرون میداده.خوبه تقلبی نداره وگرنه

دیگه هیچی....

........................................

در مورد دیور هم بات موافقم بیشتر بویه مرکباتی داره.با اینکه از بوش خوشم اومد ولی میگم در حده این قیمت

نیست.موندگاریش هم 3 روز.

من الان چند وقته به این نتیجه رسیدم کارایه ارزون نگیرم مگر اینکه کلاسیک باشه و قدیمی.

اون udv اکسترم هم بی خیال شو.بوش اولش خوبه ولی یه تندی بدی توش هست که احتمالا به خاطره حلالی

هست که توش استفاده کردن.میزنه آدمو.کلا 3 بار بیشتر استفاده نکردم.دقیقا مثله کاپتان بلک میمونه که دوست داری یکی دیگه زده باشه اونم تو سوزه سرما نه تو گرما

18. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میگم در حده این قیمت

نیست.
    آره خوب، درسته واسه همین منم بیشتر نظرم رو وود رفته بود اگه هم قیمت بودن 100% این دیور رو

می گرفتم (البته بعد باز بعدا این وود رو هم می گرفتم ) بعدش اگه الان 50-60 واسه این وود پول بدم

بهتره چون احتمالا دور و بر عید باید 100 واسشون پرداخت بشه جون به نظرم الان قیمتشون خوبه

البته یه چیزی هم در مورد اون مدل دیور و امثال اون هست، کلا کارایی که اون بالا بالاها هستن صدی 95 تا

نسبت به اون قیمت نمی ارزن خودت می دونی کدوما رو می گم البته از آیتم کلاس از 10 ، 10 می گیرن

20. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •