تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 416 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

رئال دیگه از الان باید به فکر یک مربی دیگه باشه
    ولی ایول به خودم که فصل قبل که ژوژه میخواست بیاد رئال گفتم بهترین کارو کرد چون اینجوری انتقام اون باخت برابر اینتر را دوبار ازش میگیریم و بعدش هم با خواری میندازنش بیرون
    البته دلم براش سوخت

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باخت تعمدی به خاطر قانع کردن مدیران برای خرید بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان رئالی
    ناراحتی از باخت کاملا طبیعیه و نشوندهنده علاقه زیاد شما به تیمتون
    اما این حرف یه توهین به شخصیت مربی خودتونه
    من با اطمینان کامل میگم هیچ مربیی این کار رو نمیکنه محاله
    بعد هم مگه رئال کم بازیکن داره
    کلا با یه باخت نمیشه همه چیز رو زیر سوال برد که

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این بازی رو نمیدونم، اما بازی قبلی که مساوی کردیم رو صد در صد باهات موافقم که از قصد بود.
    +
    از قصد؟ امکان نداره
    خوزه غرور و افتخاراتش رو از سر راه نیاورده که همین جوری از دستشون بده
    تو این موقع از فصل که نمیشه کاری کرد , واسه تغییرات کلی باید تا آخر فصل صبر کرد
    محمد، خیلی مشکوکه...
    بابا تو نگاه کن به ترکیب تیم...یعنی خیلی تابلوئه که تیم با این ترکیب موفق نمیشه اما خوزه این ترکیب رو میذاره!
    و اتفاقا همین غرورشه که بهش میگه اینکار رو کنه..چون اگه بازیکنایی که میخواد رو نخرن براش، نمیتونه طی 4 سال کارش رو درست انجام بده..به زبون ساده، 1 سال رو فدای 3 سال بعدی داره میکنه که من یکی که مشکلی ندارم باهاش چون میدونم چیزی که خوزه میخواد براش فراهم بشه، به جاهای خیلی خوبی میرسیم..
    قبول ندارم حرفتو
    مگه ترکیب دوم بارسا کیا توشن؟
    اتفاقا رئال نسبت به سایر تیما ترکیب قوی تری داره
    نمیشه که بریم تمام فوق ستاره های دنیا رو جمع کنیم تا فقط از پس بارسلونا بر بیان
    بابا بیخیال...
    تو یعنی میگی با لئون و کانالس و کاکایی که بقول کسری، بعیده تا سال دیگه آماده بشه، میتونه خوزه کارش رو بکنه؟!
    من نمیگم بهترین های دنیا بلکه میگم اونچه که خوزه میخواد...
    بحث مهاجم نمونش یا دفاع چپ و راست یا...
    باز دوباره بحث کریم دی:
    توی این بازی رونالدو خیلی بد کار کرد
    3-4 تا تک به تک رو گل نکرد
    بنزما هم نسبت به خودش بد بود
    دیماریا هم همینطور
    کلا تیم افتضاح بود..بقول خوزه،تیم 3 امتیازی رو تیم از دست داد که شایستش نبود..
    اما خدایی قبول کن کریم بدرد رئال نمیخوره...کریم اصلا نمیتونه با فشارها کنار بیاد..
    اما امشب یه چیز قشنگ داشت این بازی، بعد مدتها رئال 2 تا مهاجم داشت

هرچند بنزما عامل نفوذی هست اما تصور کنین ترکیب آدبایور - هیگواین. دو بازیکن با سبک های مختلف. یاد ترکیب رائول - مورینتس افتادم! چه دورانی بود اون موقع...
    قشنگه اما دیگه الان 4-4-2 کمتر تیمی بازی میکنه!
    اکثرا 4-3-3 (4-2-3-1 یا 4-2-1-2-1 یا 4-3-2-1) دارن بازی میکنن...
    خوزه هم فکر میکنم همین سیستم رو میخواد برای رئال...
    اولین آسیبی که زد بیرون گذاشتن مارسلو یکی از بهترین بازیکنای رئال در بازی قبلی بود
    برادر مارسلو مشکل داشت و مصدوم بود..ربطی به ادبایور نداشت..
    هر چند خداییش ادبایور خیلی با انگیزه بازی کرد...
    به نظر من شخصیت و فضای رئال نباید جوری باشه که یه بازیکن با دو جلسه تمرین بره توی میدون
    مشکل همونه که گفتم دیگه..
    فاصله تیم اول با تیم دوم خیــلی زیاده...
    دلیل دوم تعویض به نظر من اشتباه دیماریا بود
    مشکل اینه دی ماریا یه چند وقتیه خیلی بد بازی میکنه...
    نمیدونم چش شده اما تویه این بازی هم اصلا نبود تو جریان بازی..
    دلیل سوم که دوستان هم اشاره کردن بازی نکردن آلنسو بود
    ژابی هم مثه مارسلو بود اما آماده تر..
    در واقع خوزه ریسک نکرد و ژابی رو بیرون نگه داشت اما وقتی گل رو خورد رئال...

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیلی جالبه که دوستان بارسایی
    با وجود اینکه تا پایان بازیها 17 مسابقه مونده خودشون رو قهرمان میدونن
    7 امتیاز اختلاف خوبه اما در فوتبال کافی نیست

با اجازه آقا سروش
    من فکر میکنم اولین دلیل باخت رئال ورود عجولانه آدبایور به لیست 18 نفره رئال بود
    اولین آسیبی که زد بیرون گذاشتن مارسلو یکی از بهترین بازیکنای رئال در بازی قبلی بود
    به نظر من شخصیت و فضای رئال نباید جوری باشه که یه بازیکن با دو جلسه تمرین بره توی میدون

دلیل دوم تعویض به نظر من اشتباه دیماریا بود
    که با توجه به عقب بودن رئال و نیاز به حرکت از کناره ها برای من عجیب بود
    به نظر من اصلا نیاز نبود یه هو سه تعویض انجام بشه
    ورود ناگهانی سه بازیکن یه جور استرس ناشی از تلقین نبود زمان کافی رو هم به بازیکنا منتقل میکرد
    این به کنار بازی کردن با دو مهاجم هدف ( آدبایور و بنزما) هم رئال رو توی کناره ها کمی کم تعداد کرده بود این کم تعداد بودن اجازه نمیداد اطراف 18 قدم به خصوص کناره ها بازی ترکیبی انجام بشه و بیشتر مستقیم بازی میشد

دلیل سوم که دوستان هم اشاره کردن بازی نکردن آلنسو بود
    که باعث شده بود جلوی مدافعان تقریبا خالی باشه که توی ضد حملات خطرناک بود
    اکثر مواقع مهاجمین اوساسونا جلوی مدافعین رئال صاحب توپ میشدن

درکل به نظر من خرید آدبایور کمی تمرکز کادر فنی رو به هم زده بود
    از طرف دیگه احساس میکنم پشت پرده رئال کمی فضای لج و لج بازی حاکمه
    ورود سریع آدبایور به لیست 18 نفره شاید یه جورایی به خاطر لج بازی با والدانو بود
    در کل حالا که رئال باخته فقط نکات منفی برجسته شدن
    اما خب انصافا بدون تعارف تا آخر فصل کلی مونده و هم بارسا و هم رئال امتیاز از دست میدن
    ۷ امتیاز فاصله کمی‌ نیست
    کسی‌ هم نگفت بارسا قهرمان شد شما پستی دیدی دوست عزیز که همچین برداشتی کردین؟
    بعد یه چیزو که نمی‌شه ازش گذشت اینه که این تیم بارسا فوتبالی که ارائه میده بهترین حالتی هست که از کل سالهایی که من به یاد دارم یک سرو گردن بالاتر هست و رکورد‌هایی‌ که داران به جا میگذارن نشون دهند روحیه سیری ناپذیر این تیم هست حتی خیلی‌‌ها اذعان دارن بترین تیم تاریخ از نحو بازیهاشون(از زمانی‌ که به یاد دارم سال ۹۳-۹۴ که روماریو هم تو تیم بود)
    بعد مهمترین نکته هم اینکه رئال بازی‌های سخت تری تو دور برگشت به نسبت بارسا داره
    دوست داشتین سر قهرمانی بارسا هم شرط میبندیم
    پ ن: این نکته رو هم اضافه کنم تو فینال جام حذفی واقعاً رئال کار مشکلی‌ داره چون ارزش اون بازی برای بارسا ۱۰ برابر بیشتر از بازی ال کلاسیکو هست و همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالان‌ها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی‌ نصیب بمونن
    Last edited by fr0st; 31-01-2011 at 00:48.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

۷ امتیاز فاصله کمی‌ نیست
    بعد یه چیزو که نمی‌شه ازش گذشت اینه که این تیم بارسا فوتبالی که ارائه میده بهترین حالتی هست که از کل سالهایی که من به یاد دارم یک سرو گردن بالاتر هست و رکورد‌هایی‌ که داران به جا میگذارن نشون دهند روحیه سیری ناپذیر این تیم هست حتی خیلی‌‌ها اذعان دارن بترین تیم تاریخ از نحو بازیهاشون(از زمانی‌ که به یاد دارم سال ۹۳-۹۴ که روماریو هم تو تیم بود)
    بعد مهمترین نکته هم اینکه رئال بازی‌های سخت تری تو دور برگشت به نسبت بارسا داره
    دوست داشتین سر قهرمانی بارسا هم شرط میبندیم
    پ ن: این نکته رو هم اضافه کنم تو فینال جام حذفی واقعاً رئال کار مشکلی‌ داره چون ارزش اون بازی برای بارسا ۱۰ برابر بیشتر از بازی ال کلاسیکو هست و همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالان‌ها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی‌ نصیب بمونن
    شما ندیدی؟!!صفحه 195

البته منم به قهرمانی خوشبین نیستم...نه بخاطر اینکه 7 امتیاز اختلافه...بخاطر روند کاری...الان بارسلونا تو بهترین شرایطشه و رئال مشکلات زیادی داره...از درگیریهای تو باشگاه تا مسائل بازیکنها و اینا...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

۷ امتیاز فاصله کمی‌ نیست
    دوست عزیز
    یه بار دیگه پستا رو بخون
    دوستان گیم آور کردن رئال رو
    من که از خدامه بارسا قهرمان بشه ولی 17 بازی مونده و هنوز هیچ تیمی گیم آور نشده
    کلا اینکه با یه باخت بارسا یا رئال فضای تاپیک به هم میریزه زیاد وجهه خوبی نداره

بابا تو نگاه کن به ترکیب تیم...یعنی خیلی تابلوئه که تیم با این ترکیب موفق نمیشه اما خوزه این ترکیب رو میذاره!
    و اتفاقا همین غرورشه که بهش میگه اینکار رو کنه..چون اگه بازیکنایی که میخواد رو نخرن براش، نمیتونه طی 4 سال کارش رو درست انجام بده..به زبون ساده، 1 سال رو فدای 3 سال بعدی داره میکنه که من یکی که مشکلی ندارم باهاش چون میدونم چیزی که خوزه میخواد براش فراهم بشه، به جاهای خیلی خوبی میرسیم..
    انصافا بیخیال این بحث بشین
    لطفا....
    من به جای مورینیو داره بهم بر میخوره
    هیچ منطقی نداره این حرفتون
    اولا از کجا معلوم که مورینیو 4سال بمونه
    بعد هم اگه امسال رو فدای سه سال دیگه کنه که اصلا سال دیگه روی این نیمکت نمیمونه
    هر مربیی اشتباه میکنه این طبیعت فوتباله
    شرمنده ها ببخشید اما این نگاه به فوتبال در حد یه بچه مدرسه ایه

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان گیم آور کردن رئال رو
    اون دوستی‌ که Game Over کردن رئال رو خودشون طرفدار رئال هستن
    البته می‌تونن از سیو دوباره بازی کنن شاید Game Over نشه

ولی‌ با این روندی که رئال در پیش گرفته نه ثبات بازیکن داره نه مربی‌ چشه من یکی‌ که آب نمی‌خوره بهتر بشن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

۷ همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالان‌ها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی‌ نصیب بمونن
    خوبه حالا شما نمیخوای رسما جام رو از ملکه بگیری!! (شوخی)
    .
    .
    راستی علیرضا جان! یه نکته ای رو بگم! همونقدر که طرفدارای رئال رو قهرمانی تیمشون امیدوار نیستند، شما هم همونقدر به اعجاز فاصله4ی هفت امتیازی بین تیم اول و دوم در لالیگا امیدوار نیستی و اعتقادی نداری!! من نمیگم بارسا رو از الان باید قهرمان دونست! نه! .... اما به حریفای لالیگایی بارسا هم نمیشه امیدوار بود که حتی بتونن تو خونشون این تیم رو از برد محروم کنن!
    چرا؟! چون که تمام این تیم ها برنامه ای برای بردن بارسا ندارن و فقط میرن واسه گرفتن تساوی و حداق امتیاز! تیمی که برای مساوی میره تو زمین، اگه از یکی از پرقدرت ترین تیم های جهان نبازه، باید شک کرد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوبه حالا شما نمیخوای رسما جام رو از ملکه بگیری!! (شوخی)
    .
    .
    راستی علیرضا جان! یه نکته ای رو بگم! همونقدر که طرفدارای رئال رو قهرمانی تیمشون امیدوار نیستند، شما هم همونقدر به اعجاز فاصله4ی هفت امتیازی بین تیم اول و دوم در لالیگا امیدوار نیستی و اعتقادی نداری!! من نمیگم بارسا رو از الان باید قهرمان دونست! نه! .... اما به حریفای لالیگایی بارسا هم نمیشه امیدوار بود که حتی بتونن تو خونشون این تیم رو از برد محروم کنن!
    چرا؟! چون که تمام این تیم ها برنامه ای برای بردن بارسا ندارن و فقط میرن واسه گرفتن تساوی و حداق امتیاز! تیمی که برای مساوی میره تو زمین، اگه از یکی از پرقدرت ترین تیم های جهان نبازه، باید شک کرد!
    حسین جان اینکه بارسا قویه یا روی دور بردنه درست
    اینکه جبران فاصله 7امتیازی با وجود تیمهایی که فاصله زیادی با رئال و بارسا دارن سخته هم درست

ولی قبول کردن اینا یعنی بی هیجان تر و از رونق افتادن بیشتر لالیگا
    چیزی که من واقعا ازش بیزارم
    درثانی حقیقت فوتبال اینه که این رشته تا حدود زیادی قابل پیش بینی نیست
    درکل فکر میکنم برای قهرمان دونستن بارسا و از کورس خارج شدن رئال باید هنوز صبر کرد

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وسط بحث اقای گرافیکار و حسین جان بپرم
    اقای گرافیکار کلا درست میگن...17تا بازی مونده...ولی واقعیت اینه...کی میخواد تو لالیگا بارسا رو شکست بده؟؟؟
    اونم بارسای امسال رو؟؟؟
    این رئال؟؟؟یا تیم های دیگه که فقط واسه کمتر گل خوردن مقابل بارسا بازی میکنن؟؟؟
    قبول کنید که 80% قهرمانی واسه بارسا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •