Astro:
واسه بک آپ از برنامه ها
کنتکت ها هم خود گوشی گزینه پشتیبان گیری میکنه
واسه اس ام اس ها هم sms backup & restore برنامه خوبی هست
بعد گوشی رو ریست کنید.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
Astro:
واسه بک آپ از برنامه ها
کنتکت ها هم خود گوشی گزینه پشتیبان گیری میکنه
واسه اس ام اس ها هم sms backup & restore برنامه خوبی هست
بعد گوشی رو ریست کنید.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
اصن واسه چی انتی ویروس ؟
مگه چیکار میکنی باهاش دوس عزیز ؟
فرض کن ویروسی شد گوشی یا تبلت اندرویدیت،از سیر تا پیازشو میتونی بکاپ بگیری حتی کش برنامه هات
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
دوستان تا 800 تومن با همین قیمت های فعلی چه گوشی خوبه؟از همه نظر،از همه سرتر باشه
LG Prada 3.0 گزینه خوبیه.
زیر 1 تومن اگه Xperia S پیدا کنید مناسبه. نمیدونم قیمتش الان بالای 1 ــه یا پایینش. اگه بالای 1 تومن بود Xperia P
سلام دوستان...اگه از اروپا(لندن) یکی از دوستان بخواد واسم گوشی بیاره (گالکسی اس 3 یا نوت2) وقتی میاد ایران به چه مشکلاتی مثل آنتن دهی و ... برخورد می کنه؟؟؟؟؟
سلام به دوستان من یه گوشی فوق العاده قدرتمند می خوام نظرم رو اس 3 یا نوت 2 هست چیکار کنم؟ بیشتر برام اجرای برنامه " سرعت گوشی " صفحه نمایش با کیفیت که دیگه باید عالی باشه! قیمتش مهم نیست!
به iPhone 5 فکر نمیکنید؟! توی تمام مواردی که شما ذکر کردین عالیه و راحتی در استفادش قابل مقایسه با اندرویدی ها نیست.
در غیر این صورت اگه ۲-۳ ماه صبر کنید تا ورود نکسس بعدی میتونه گزینه فوق العاده ای باشه. اگه عجله دارید نوت ۲ هست که مثل اینکه با سایزش مشکل دارید. و اگه هیچکدوم از گزینه های قبلی مورد پسند نبود میرسیم به S III .
سلام. من دقیقا می خواستم ایفون 5 بخرم چون خودم یه ایپد دارم و می خوام تکمیل بشه! ولی مثل اینکه میگن جیلبریک ios6 نمیاد من یکم به شک افتادم :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)