دختر جاري يعني چي ؟؟؟نوشته شده توسط manmanman
من كه نگرفتم ....
![]()
دختر جاري يعني چي ؟؟؟نوشته شده توسط manmanman
من كه نگرفتم ....
![]()
درسته ولي بي زبط نباشه ... لا اعر يكي براي هر جمله بزارند ... بعضي ها 7 -8 تا براي يك جمله كه مي نويسند شكلك مي زارند !نوشته شده توسط WooKMaN
آره ديگه اونقدر كه نه .......حرف شما صحيحنوشته شده توسط Moh3en_DDD
....همين طور نبايد بيربط هم باشه ...
![]()
Last edited by WooKMaN; 25-08-2006 at 21:08.
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه...فلفل سياه يا قرمز...لواشك دوست داري...
ای بابا چطور نمی فهمی دختر جاری یعنی چه؟ والا دهات ما به زنای دو تا برادر میگن جاری آقا باجناقو دیدی؟ مونثش دخترم که فکر کنم دیگه میفهمی چیه!
ببخش از این که سوالای تکراری کردم الان که فکر میکنم میبینم که خیلی زحمت میکشی خسته نباشی
تو چند صفحه قبل دیدم که میخواستی بدونی 1000 ترا چی میشه؟ نمیدونم تا الان فهمیدی یا نه ولی به هر حال من میگم بهت : 1000 ترا میشه 1 پتا peta كه ميشه 10 به توان 15 هنوز بيشترم هست اگه خواستي![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه هيچي دلخوري پيش مياد ...فلفل سياه يا قرمز قرمز آروم تره ......لواشك دوست داري...آره بدجور
ممنون نميدونستم....نوشته شده توسط manmanman
اما حالا ميدونم ...
![]()
ووكمن جون اينم يه چيز جديد كه از صندلي داغ ياد گرفتيم ! اونم چي دوتايي ...
[Automated by GetSmile]
حالا بگو ببنيم 10 به توان بيست و چهار اسمش چيه ؟![]()
WooKMaN جان عیب منو نگفتی ها............![]()
بگو دیگه........![]()
باورکن ناراحت نمیشم........تازه اگرهم بشم با این هیکل فسقلیم زورم به توی پهلوان نمیرسه.......![]()
راستی راسته میگن اگه سر چهاراه اجاق یک رو صدا کنی ممکنه جوابت رو نده اما اگه بگی :
پهلوان...
همه میگن بفرما باکی کار داری؟![]()
24.000.000.000.000.000.000.000.000نوشته شده توسط soleares
درسته ؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)