سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
شما از ستینگ، بخش about ببین سیستم آپدیت چیزی اومده یا نه. اگه اومده بهتره آپدیت کنی
سلام دوستان عزیز
مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.
احتمالا تو سرور google photos سیو شده...شما از اونجا پاکش کن ببین میره؟
ببخشید این سرور google photos کجا هست؟
سلام علیکم.
حالتون خوب بیده؟
سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!
ممنون.
البای 'دی
Last edited by Ghaioom; 29-08-2014 at 22:59.
ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.
امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.
سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.
سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد
اگر تو گوشی تون نداشتید هیچ وقت که معنیش اینه از طریق این اپ ذخیره نشده. گوگل پلاس رو هم چک کنید...اونجا هم آتو بکاپ داره.اگر از اونم نیست دیگه نمی دونم![]()
سینک فعال میشه ولی تاریخ بروز نمیشه! موندم چ راهی براش پیدا کنم. شما اون برنامه ای ک گفتم رو تست کنید بینید چی میشه. منون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)