تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 329 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
    اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
    اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
    شما از ستینگ، بخش about ببین سیستم آپدیت چیزی اومده یا نه. اگه اومده بهتره آپدیت کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.
    احتمالا تو سرور google photos سیو شده...شما از اونجا پاکش کن ببین میره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید این سرور google photos کجا هست؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام علیکم.
    حالتون خوب بیده؟

سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
    من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
    Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!

ممنون.
    البای 'دی
    Last edited by Ghaioom; 29-08-2014 at 22:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببخشید این سرور google photos کجا هست؟
    ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.

امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.

سلام علیکم.
    حالتون خوب بیده؟

سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
    من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
    Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!

ممنون.
    البای 'دی
    سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد
    اگر تو گوشی تون نداشتید هیچ وقت که معنیش اینه از طریق این اپ ذخیره نشده. گوگل پلاس رو هم چک کنید...اونجا هم آتو بکاپ داره.اگر از اونم نیست دیگه نمی دونم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.

امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.

سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.
    سینک فعال میشه ولی تاریخ بروز نمیشه! موندم چ راهی براش پیدا کنم. شما اون برنامه ای ک گفتم رو تست کنید بینید چی میشه. منون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •