ممنون
نه چیزی نمیخوام فقط می خواستم مطمئن بشم!!
برا اس ام اس هم منظورتون tification Widget هست آره ازش استفاده می کنم!!!
ممنون
نه چیزی نمیخوام فقط می خواستم مطمئن بشم!!
برا اس ام اس هم منظورتون tification Widget هست آره ازش استفاده می کنم!!!
بچه ها من هنوز جواب کامل نگرفتم.
حداقل جواب اولین سوال رو بدین.
یکی دوتا پلیر پخش فیلم با انواع فرمت واسه n8 معرفی کنین لطفا![]()
سلام..
خود n8 که قابلیت مولتی مدیایی بالایی داره..
هیچ پلیری نیست که همه فرمت ها رو بخونه.. حتی در اندروید.. هر پلیری فرمت های خاصی رو میخونه...
خود n8 فرمت های divx هم میخونه.. حتی mkv..
ولی به نظر من بهترین پلیر برای avi یا به عباری فرمت های divx همین smart movie هست .
من قبلا c5-03 که داشتم اصلا avi نمیخوند با این برنامه به راحتی اجرا کرد..
یکی دیگه از بهترین پلیر ها july player نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه هست که اکثر فرمت هارو پشتیبانی میکنه.
ولی dat رو تا جایی که من میدونم هیچ گوشی ساپورت نمیکنه.!!!! بعید میدونم برنامه ای هم باشه که ساپورتش کنه. به mp4 تبدیل کن.
کلا پلیر زیاد هست بگرد هرکدوم اون فرمت هایی که میخوایی رو ساپورت میکنه دانلود و نصب کن.
داخل سایت خودمون بخش نرم افزار سیمبین 3 نیست.. و برنامه های الان بخش سمبین قدیمی هستند...
من داخل سایت های دیگه برنامه های فوق العاده ای اختصاصی سیمبین 3 دانلود و نصب میکنم.
البته من n8 ندارم . c6-01 دارم.
تک و توک پخش کننده هایی که وجود دارن مثل UC Video اصلاً نسبت به پخش کننده ی خود گوشی کاری نمیتونن از پیش ببرن با اینحال میتونی داخل ovi store بازم بگردی ولی تابحال که کسی چیز بهتری از پخش کننده ی خود گوشی معرفی نکرده. سیمبیان ایرادش همین برنامه های کمشه دیگه......
سلام..
دوست عزیز .هیچ پلیری وجود نداره که به خوبی مال خود گوشی کار کنه..
حتی وقتی اندروید داشتم هر برنامه ای فرمت های خاصی رو پشتیبانی میکرد.
ولی چون هیچکدومشون توسط خود گوگل عرضه نشده بود باگ هایی داشتن مثلا بهترین پلیر همین rockplyer و vplayer بود در کنار ساپورت خوب باگهایی هم داشتن.
برای سیمبین هم پلیر زیاد هست البته نه به زیادی اندروید.
smart movie. uc video. ,....
خود uc video این فرمت هارو پشنیبانی میکنه :
flv, avi, wmv, mkv, 3gp, 3gpp, mp4
کلا فرمت های رایج پشتیبانی میشه...
juli player خیلی تعریفشو میکنند. نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه.
ولی کلا پلیری که dat رو پشتیبانی کنه من تا حالا ندیدم... نه اندروید و نه سیمبین...!!
Last edited by Punisher_2008; 28-08-2011 at 12:49.
منم همینو گفتم. پخش کننده های دیگه برتری ندارن. متأسفانه توی این آپدیتهایی که میاد پخش کننده ی گوشی همینجور ثابت مونده!سلام..
دوست عزیز .هیچ پلیری وجود نداره که به خوبی مال خود گوشی کار کنه..
با اپدیت ان 8 به آنا نرم افزار maze lock رو گوشی کار نمیکنه امتحان کردین؟
آقا چرا فروم به این مهمی انقدر سوت و کوره چرا همه ی بحث فقط شده قیمت گوشی و کری خوندن . اینهمه صحبت هست در مورد نرم افزار و سخت افزار آموزش های کاربردی انعکاس نظرات فروم های خارجی و خیلی کارهای دیگه که به کمک این گوشی میشه انجام داد و یاد گرفت.
...باید
طرحی نو در اندازیم
سلام دوستان.
1 سوال:خواستم ببینم کسی با او وی آِ مپ این گوشی مشکلی نداره؟
گوشی من این مشکل رو داره؟
وقتی رفتم روی کره زمین اول کره رو سفید نشون داد.در صورتی که من فایل هارو ریختم.
الان بعد از اون 1 باری که کره زمین رو سفید نشون داده نمیزاره برم توی کره زمین و وقتی که روی مپ میرم،مینویسه:all you need now are new street maps.your options are:
get them via wi-fi
use Ovi map onlin
use Ovi sute
امانقشه های من تا همین دیروز روی گوشی های دیگه نصب میشد.
الان ورژن برنامه او وی آی مپ من 3.6 هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنن ببینیم باید چیکار کنیم.
آیا گوشی مشکل داره؟
سلام
نه عزیز گوشی مشکل نداره اگه ورژن جدید OVI Map رو ریختی برا همین هست هست که نقشه هاتو نمی شناسه باید نقشه های جدید بریزی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)