تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 309 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان من میخوام ورژن بعدی سیانوژن مد 7 (RC2) رو نصب کنم چون قراره قابلیت تاچ 10 نقطه ای و افزایش کیفیت دوربین و تاچ فوکوس هم بهش اضافه بشه اما قبلش میخوام تا RC2 بیاد فعلا 2.2 نصب کنم، به نظرتون بهترین 2.2 که بشه رو دیفای نصب کرد چیه که بیس خوبی هم برای سیانوژن باشه. فارسی ساپورت کنه و مصرف باتریش زیاد نباشه؟
    ممنون میشم دوستانی که تجربه رام عوض کردن زیاد دارن راهنماییم کنن و لینک دانلودش بذارن. چون متاسفانه اینترنتم زیاد وضعش خوب نیست و نمیتونم چندین رام مختلف رو دانلود کنم...

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

بچه ها فایلهایی با پسوند ipk ( نه apk ) واسه اندروئید هستش اگه اره چطوری باید نسبشون کرد
    اگر منظورتون ipa ميباشد كه براي آيفون است و اگر ipk كه براي Pocket PC computer ميباشد...

3. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست
    میشه لطف کنی بگی مصرف باتری نصبت به 2.2 و 2.1 چه طوره؟ و اینکه اول کدوم 2.2 رو فلش زدی بعد RC1 v2?

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

میشه لطف کنی بگی مصرف باتری نصبت به 2.2 و 2.1 چه طوره؟ و اینکه اول کدوم 2.2 رو فلش زدی بعد RC1 v2?
    راجع به باطریش نمیتونم فعلا نظر بدم آخه از وقتی فلش زدم یا دارم باهاش ور میرم (آسفالت ریختم به سادگی خوردن یه بستنی داره اجرا میکنه) یا اینکه توی شارژه. پس نمیشه نظری راجع به دوام شارژ داد ولی اینطوری بخوام بگم 20% شارژ میکشه واسه تقریبا یک ساعت و نیم دانلود و اینستال آسفالت + 4-5تا اس ام اس + بازی آسفالت با شفافیت 100% و صدای 60%
    من همونی که اونجا پیشنهاد داده رو نصب کردم ولی دهنم صاف شد تا دانلود کردم

6. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

من دیشب این sbf رو دانلود کردم: JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1
    میخوام یکی 2 هفته با این کار کنم بعدا سیانوژن رو بریزم روش! کسی تجربه کار با این رو داره؟ 2.2.2 هستش یا 2.2.1 ؟ سیانوژن بدون مشکل روش نصب میشه؟
    در ضمن این full sbf هستش اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه طور نصبش کنم؟
    ممنون پیشاپیش

8. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دیشب 2بار رام موتوگینگر 2.3.4 رو فلش زدم هر 2بار روی لوگوی قرمز موتورولا گیر کرد و مجبور شدم باطری بکشم و 2باره فلش بزنم . اما بازم نشد . مجبور شدم به همون 2.2 رسمی برم . کسی تا حالا این رامو تست نکرده ببینیم میشه یا نه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من دیشب این sbf رو دانلود کردم: JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1
    میخوام یکی 2 هفته با این کار کنم بعدا سیانوژن رو بریزم روش! کسی تجربه کار با این رو داره؟ 2.2.2 هستش یا 2.2.1 ؟ سیانوژن بدون مشکل روش نصب میشه؟
    در ضمن این full sbf هستش اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه طور نصبش کنم؟
    ممنون پیشاپیش
    این همون 2.2 رسمی امارات هست . که منم الان بهش برگشتم . یکم با این حال کن . بعد برو سیانوژن رو فلش بزن .
    همین الانم گوشیت رو با سوپر وان کلیک روت کن .

11. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر منظورتون ipa ميباشد كه براي آيفون است و اگر ipk كه براي Pocket PC computer ميباشد...
    ممنون از جوابتون ولی من منظورم android.ipk هستش که تنها چیزی که تونستم واسش پیدا کنم این متن هستش
    اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم

The Palm Pre’s operating system, WebOS, allows you to install custom-made or “home brew” applications. These applications are called IPK applications because their extension is “.ipk.” All United States users have the option of downloading these applications. Some international users may not be able to use the applications because of insufficient software updates or compatibility issues. These applications are typically free and can be found within the “App Catalogue” of the phone.

Difficulty:Moderate
    Instructions
    Things You’ll Need
    Computer
    Palm Pre
    USB cable
    1
    Install the most recent version of Java onto your PC by visiting Java.com. This software is free.
    2
    Download the “WebOS Quick Install” program on your computer. Check the “Resources” section for a link to this application. Press “Yes” at the pop-up window that asks if you wish to install the program, and follow the instructions in the resulting windows to complete the installation.
    3
    Turn on developer mode on your device. Clear your phone of any open cards while in card view, and type “upupdowndownleftrightleftrightbastart.” Do not include spaces. After you type this code, the icon for “Developer Mode Enabler” will pop up. Click on this icon. The program will ask you to restart your phone. Press “okay” and allow the phone to restart.
    4
    Plug the USB cable into your device. Plug the other end into your computer.
    5
    Press “Just Charge” on the Pre Screen.
    6
    Download the IPK file you wish to install from the Internet. Drag the file into the “WebOS Quick Install” window and press the “Install!” button.
    7
    Disconnect your Pre from the computer. Open the menu and scroll to the application you just downloaded. Tap the application to launch.
    Incoming search terms:
    android ipk pre
    install ipk on android

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

این همون 2.2 رسمی امارات هست . که منم الان بهش برگشتم . یکم با این حال کن . بعد برو سیانوژن رو فلش بزن .
    همین الانم گوشیت رو با سوپر وان کلیک روت کن .
    OFFICIAL RELEASE | Android Froyo 2.2.2 [UAE]
    Android version 2.2.2
    Without blur
    خودش که گفته بلور نداره ولی هم توی لوگو بلور رو نشون میده هم نرم افزاراشو داره توی منو ساپورت فارسیش چنگی به دل نمیزنه در مقایسه با cm7 v.2 (البته زیاد باهاش کار نکردم فقط در حد تست) اونطوری که توی xda میگن این بهترین رامی هست واسه دیفای که cm7 روش فیکس میشه

دیشب 2بار رام موتوگینگر 2.3.4 رو فلش زدم هر 2بار روی لوگوی قرمز موتورولا گیر کرد و مجبور شدم باطری بکشم و 2باره فلش بزنم . اما بازم نشد . مجبور شدم به همون 2.2 رسمی برم . کسی تا حالا این رامو تست نکرده ببینیم میشه یا نه ؟
    کلا کینگر استیبل نیست روی دیفای (اهل فن میگن ما هم بازگو میکنیم)

دوربین cm7 رو کسی باهاش ور رفته؟ فلش در حالت فیلمبرداری روشن نمیشه (کلا میشه یا نمیشه؟)
    احساس میکنم دمای باطری زیاد بالا میره! شما هم اینو حس کردین با cm7 یا نه؟
    وقتی نصب کردم فضای خالی روی مموری داخلی گوشی 1.2 gig بود! یکم عجیبه نیست؟
    کسی هانیکام رو امتحان کرده بچه ها؟ چطوریه در مقایسه با cm7 سرعت - مصرف باطری - فارسی؟
    Last edited by mad-defy; 29-07-2011 at 18:03.

14. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

ونطوری که توی xda میگن این بهترین رامی هست واسه دیفای که cm7 روش فیکس میشه
    منظورتون از "این" همین رامیه که من دانلود کردم؟ (JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1)
    راستی برای بار اول بخوام 2.2 نصب کنم Wipe data/cache لازمه یا فقط با rsd lite فلش بزنم کافیه؟

16. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •