تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 827 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخام یک هارد اکسترنال 500 بگیرم.
    از خوندن پست ها متوجه شدم که وسترن گزینه خوبی میتونه باشه...
    فقط من چند مدل از این هارد رو اسمش رو شنیدم. کدوم رو بگیرم وکلا چند تا مدل 500 داره و چه تفاوتی دارن؟
    مرسی.
    سلام
    براي اينكه سوالتون بي جواب نمونه من جواب ميدم

نگفتين دقيقا براي چي ميخواين ، مثلا اگر براي PS3 از نوع اسليم ميخواين usb3 اصلا به دردتون نميخوره ولي اگر ps3 شما فت باشه كه ميتونين usb3 هم استفاده كنين و حتي بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه كابل دو سر دارن (Y-cable) براي جبران كمبود ولتاژ وحتي بعضي از هاردها ي پرتابل هستن كه بدنه لاستيكي دارن كه علاوه بر زيبا بودن به سادگي خط و خش نميافتد و ضد آب هست و غيره ..... به خاطر همين هست كه بايد هدفتون بايد مشخص باشه .

ولي براي استفاده هاي معمولي ميتونين وسترن مدل My Passport Essential بخرين كه مدلهاي جديد آن فقط 500 گيگ هست و همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه .
    البته مدل My Passport Essential SE هم هست ولي حجم 750 گيگ الي 1 ترا موجوده و حتي مدل my passport elite كه فكر كنم توليدش متوقف شده و در بازار پيدا نشه .

تنها ايرادي كه ميشه به مدل My Passport Essential گرفت اين هست كه بدنه شفافي داره كه به سادگي خط و خش ميافته . كه مجبور هستين يه كيف جداگانه هم بخرين !!!

تكته مهم اين هست تا زماني كه از usb2 استفاده ميكنين كليه هاردهاي اكسترنال به راحتي ميتونه از تمام پهناي باند و از تمام ظرفيت usb2 استفاده كنه به همين خاطر اكثر هاردهايي كه داراي اينترفيس usb2 هستن سرعت تقريبا مشابهي دارن .
    نكته جالب توجه اينجاست كه هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro كه داراي 16 مگ كش و RPM آن 7200 هست نتونسته از هارد هاي معمولي ديگه در زمينه سرعت ترانسفر ديتا سبقت بگيره ، چون تا زماني كه اينترفيس شما usb2 هست تمامي ظرفيت آن اشباع ميشه !!!

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای یکی از دوستان یک هارد اکسترنال اداپتوری 1 ترابایت می خوام
    برای ارشیو می خواد قصد حمل و نقل هم نداره
    چی پیشنهاد میکنید فقط سیگیت نمی خوام چون هیچوقت از هاردهاش راضی نبودم
    با توجه به اينكه پرتابل ميخواين تنها مدلي كه ميتونم پيشنهاد بدم My Passport Essential SE هست كه در حجمهاي 750 گيگ الي 1 ترابايت موجوده . همچنين اين مدل دوجوره يكي فقط usb2 داره و اون يكي هم همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه كه در موقع خريد دقت بفرماييد .
    فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يكترا نداره !!! اين هارد نسبت به مدلهاي عادي كمي ضخيمتر هست .!!!
    لينك اين مدل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-06-2011 at 07:55.

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت رو دارم اینجا یه مدل سیگیت دیدم 3.5" 137000 تومان
    میخواستم بدونم کدوم مدل بهتره اصلا پرتابل یگیرم یا دسکتاپ
    این دو فرقشون چیه ؟ البته اینطور که فهمیدم پرتابل بدون اداپتور هست
    اگر مدل بهتری هست پیشنهاد بدید
    در ضمن این مدل که گفتم usb 3 داره با نه ؟

ممنون
    سلام
    شما دو ترابايت ميخواين پس اجبارا بايد هاردهاي دسكتاپي بخريد چون يرتابل دو ترابايتي فعلا ساخته نشده .
    از برند سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive رو ميتونين بخرين .
    اما اينكه usb2 هست يا usb3 روي جعبه اش مينويسه !!! ولي من فكر كنم اينها با اينترفيس usb2 فروخته ميشه و براي بهرمند شدن از usb3 بايد آداپترشو جداگانه بخريد كه چيزي حدود 30 هزارتومني هست . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردنه
    عكس زير آداپتر usb3 هست

عكس هارد سيگيت به قسمت پايينش دقت كنين

نكته مهم : توصيه ميشه كه فعلا اين مدل رو نخرين چون ظاهرا مشكل عدم خاموش شودن هارد پس از safe remove داره كه در پستهاي چند صفحه قبل هم اشاره شده بوده و حتي اين مشكل بين المللي هم هست بهتره كه وسترن رو بخرين كه همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه !!!

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

دوستاني كه هار ضد خط و خش ميخوان ميتونن مدل ADATA Superior Series SH02 بخرن كه با داشتن تكنولوژي IMF - In Mould Film Forming ضد خط و خش هست . حتي ميتونين بدون كيف اونو توي جيب شلوار بذارين

نكته اول : اين سري از هاردها فقط usb2 دارن و طبق اطلاعاتي كه از سايت مربوطه گرفتم در حجمهاي 320 گيگ و 500 گيگ موجوده !!

نكته دوم : اين هارد با كابل دو سر همراه هست (y-cable) كه اگر با كمبود ولتاژ و عدم راه اندازي روبرو شد سر دوم رو به يه پورت ديگه وصل بشه !!!

لينك اين مدل
    کد:

البته هارد ADATA Nobility Series NH92 هم هست كه با داشتن بدنه آلومنيومي ضد خط و خش هست ، يك كيف شيكي هم همراه هست . اين هم فقط usb2 داره

کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-06-2011 at 10:11.

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    شما دو ترابايت ميخواين پس اجبارا بايد هاردهاي دسكتاپي بخريد چون يرتابل دو ترابايتي فعلا ساخته نشده .
    از برند سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive رو ميتونين بخرين .
    اما اينكه usb2 هست يا usb3 روي جعبه اش مينويسه !!! ولي من فكر كنم اينها با اينترفيس usb2 فروخته ميشه و براي بهرمند شدن از usb3 بايد آداپترشو جداگانه بخريد كه چيزي حدود 30 هزارتومني هست . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردنه
    عكس زير آداپتر usb3 هست

عكس هارد سيگيت به قسمت پايينش دقت كنين

نكته مهم : توصيه ميشه كه فعلا اين مدل رو نخرين چون ظاهرا مشكل عدم خاموش شودن هارد پس از safe remove داره كه در پستهاي چند صفحه قبل هم اشاره شده بوده و حتي اين مشكل بين المللي هم هست بهتره كه وسترن رو بخرين كه همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه !!!
    دوست عزیز ممنون از جوابتون
    خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
    usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)
    Platform Mac; Microsoft Windows Buffer
    Warranty 2سال گارانتي آواژنگ
    Last edited by H-R-N; 15-06-2011 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از جوابتون
    خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
    usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)
    Platform Mac; Microsoft Windows Buffer
    Warranty 2سال گارانتي آواژنگ
    آره همين خوبه !!! فقط نميدونم گارانتي اون خوبه يا نه ، انشااله كه به گارانتي نميخوره .
    فقط دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-06-2011 at 13:11.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با توجه به اينكه پرتابل ميخواين تنها مدلي كه ميتونم پيشنهاد بدم My Passport Essential SE هست كه در حجمهاي 750 گيگ الي 1 ترابايت موجوده . همچنين اين مدل دوجوره يكي فقط usb2 داره و اون يكي هم همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه كه در موقع خريد دقت بفرماييد .
    فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يكترا نداره !!! اين هارد نسبت به مدلهاي عادي كمي ضخيمتر هست .!!!
    لينك اين مدل
    کد:
    داداش من که گفتم اداپتوری میخوام
    بیخیال همین اخری که گفتی خوبه رو 1 تراشو میگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من که گفتم اداپتوری میخوام
    بیخیال همین اخری که گفتی خوبه رو 1 تراشو میگیرم
    اوكي حواسم نبود !!!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان سلام

دوستاني كه هار ضد خط و خش ميخوان ميتونن مدل ADATA Superior Series SH02 بخرن كه با داشتن تكنولوژي IMF - In Mould Film Forming ضد خط و خش هست . حتي ميتونين بدون كيف اونو توي جيب شلوار بذارين

نكته اول : اين سري از هاردها فقط usb2 دارن و طبق اطلاعاتي كه از سايت مربوطه گرفتم در حجمهاي 320 گيگ و 500 گيگ موجوده !!

نكته دوم : اين هارد با كابل دو سر همراه هست (y-cable) كه اگر با كمبود ولتاژ و عدم راه اندازي روبرو شد سر دوم رو به يه پورت ديگه وصل بشه !!!

لينك اين مدل
    کد:
    البته هارد ADATA Nobility Series NH92 هم هست كه با داشتن بدنه آلومنيومي ضد خط و خش هست ، يك كيف شيكي هم همراه هست . اين هم فقط usb2 داره

کد:

ظاهرا محصولات Adata هم داره جاش رو تو بازار ایران باز میکنه و تا حالا هر کدوم از دوستان هم گرفتن راضی بودن.

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    با توجه به اینکه تازگیها یه ps3 اسلیم خریدم به هارد پرتابل usb2 احتیاج داشتم .
    میخواستم وسترن بخرم ولی در بازار عمدتا usb2+usb3 موجود بود و از اونجایی که ps3 اسلیم با usb3 مشکل داره (باید یه هاب سر راه قرار بدی که بتونه با هارد usb3 کارکنه) پس اجبارا سیگیت 500 گیگ خریدیم 78 هزارتومن !!!

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •