تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 197 از 515 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام دوستان معدل مهم نسیت سما برید به ادرس زیر اینا نفرات 50 تا 100 کنکور هستن معدل 14 هم هست !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    حرف شما درست ولی شما اینو نگاه کن.

درسته که میشه با معدل پایین هم رتبه خوب آورد ولی درصدات باید خیلی بالا باشه تا جبران معدلتو بکنه.
    اونی که معدلش 14 است تمام درساش به غیر 2تا درصدتاش از اونیکی بیشتره ولی زتبه اش در کشور 4 تا پایین تر است.
    اگه همین آقا معدلش 19 بود رتبه کشورش میشد 700-650.
    خواستن توانستنه درسته.
    ولی باید تفاوت درصدات زیاد باشه.
    Last edited by METACORTEX; 04-12-2010 at 09:57.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان میتونید بگید شما چطور برنامه ریزی میکنید من اینجا تو دهات بزرگ اهواز زندگی میکنم اینجا اصلا مشاور خوب گیر نمیاد رفتم دنبال مشاوره خوب بقول خودشون از تهران میگه هفته ای 30 دقیقه اونم 30 تومن یعنی دقیقه ای 1000 تومن پوله سلام علیکم ازت میگیرن رفتم یه مشاور گیر اوردم جلسه ای 2 ساعت 8 تومن یه 2 هفته ای هست زنگ میزنم ور نمیداره یعنی پیچوندمون اونم بد جوری خدا بپیچونتش کلا این بازار کنکور عجب جایی شده برا کلاه برداری به هر حال حالا خودم میخوام برنامه ریزی کنم چیکار کنم از کجا شروع کنم کتاب چی میخواد کسی اگه ادرسه لینکی داره بذاره این یه خواهش عاجزانستتتتتتتتتت
    سلام دوسته عزیز
    هیچ مشاوری بهتر از خودت نیس.مشاوره من دانشجویی برقه شاید خنده دار باشه ولی خب اینطوری بهتره چون اونم هم رشته من بوده و الان داره برق می خونه.
    دوسته عزیز شما زمانی رو که می ری مدرسه تو برنامه هاشور بزن و وقت هاتو اینطوری تنظیم کن :
    برای درس عمومی 1 ساعت و برای اختصاصی 1/15 یا 1/5 ویا 2 ساعت وقت بزار بستگی به خودت داره.
    یک درس عمومی بعد یک درس اختصاصی بعد دوباره عمومی.اینطوری تکرار کن.
    درسی رو که می خونی تا 24 ساعت بعدش 70% اون یادت می ره پس سعی کن جوری بریزی که 24 ساعت بعدش بتونی اون درسو مرور کنی._مثلا 10 دقیقه وقت بزار و اونو دوره کنه.)
    مبحث مبحث بخون.همه رو یه جا نخون.مثل آبی قلم چی.
    توجه کن که :
    نمودار خواب یه نمودار سینوسی هست حتما سعی کن اینو رعایت کنی و فقط در نقاط مینیمم بیدار شی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

درسته که میشه با معدل پایین هم رتبه خوب آورد ولی درصدات باید خیلی بالا باشه تا جبران معدلتو بکنه.
    اونی که معدلش 14 است تمام درساش به غیر 2تا درصدتاش از اونیکی بیشتره ولی زتبه اش در کشور 4 تا پایین تر است.
    خواستن توانستنه درسته.
    بله دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم ولی خواستم بگم خواستن توانستن..........

4. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

سلام! بچه ها ببخشید این سوالو اینجا مطرح می کنم چون جایی برای مطرحش پیدا نکردم! من متولد 71 هستم و فارغ التحصیل هستم! حالا میخواستم فرمو پر کنم تو قسمتی که کد مربوط به سربازی رو وارد باید کرد نمیدونم 6 رو بزنم یا کد 5؟ در ضمن پیش دانشگاهی رو حضوری خوندم! بعد این فرم شماره 2 که مربوط به تایید سوابق تحصیلی هست رو همه باید پر کنن؟ قضیش چیه؟ یعنی باید برم پیش دانشگاهی و اموزش پرورش تاییدش کنم؟ بعد این کد سوابق تحصیلی رو موقع ثبت نام سایت سنجش خودش به ما میده یا نه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

خواستن توانستنه درسته.

رو درصد ها قضاوت نکنین ضریب رو هم در نظر بگیرید
    اون خانوم ریاضی و عربی رو بیشتر زده معلومه که رتبش بهتر میشه.. من تجربی نیستم نمیدونم حالا ولی فکر میکنم همینطور باشه..
    گرچه زمین رو کم تر زده ولی خب معدلشم بی تاثیر نبوده
    Last edited by veritaaa; 04-12-2010 at 15:19.

7. این کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه چیز دیگه..واسه ما دیگه معدل تاثیر نداره..تک درسه

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

اینم دفترچه شماره1(ثبت نام) آزمون سراسری 90.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    اقا کسی این بودجه بندی رو نداره؟ما داغون شدیم تا پیداش کنم
    هیچ جا نیست.واسه 3 سال اخر.
    کسی نیست برسونه یا یه امار بده؟تجربی و ریاضی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اقا اگه منظورت بوجه بندی درسهاست که تو قلمچیم هست اینم بودجه بندی:
    فهرست منابع سئوالات کنکور 90
    فهرست منابع سؤالات آزمون سراسري سال 1390 در دروس عمومي براي همه‌ي گروه‌هاي آزمايشي و در دروس تخصصي براي گروه‌هاي آزمايشي رياضي، تجربي و انساني از سوي سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
    بر اساس اعلام سازمان سنجش، منابع دروس عمومي از دروس زبان و ادبيات فارسي، عربي، زبان انگليسي و فرهنگ و معارف اسلامي است.
    جزئيات منابع دروس عمومي کنکور 89
    زبان و ادبيات فارسي: ادبيات فارسي 2، پايه دوم سال 87 براي کليه رشته ها، ادبيات فارسي 3 پايه سوم دبيرستان سال 88 براي کليه رشته به جز علوم انساني، زبان و ادبيات فارسي 1 و 2 دوره پيش دانشگاهي سال 89 براي کليه رشته ها، ادبيات فارسي 3 ( تخصصي انساني ) پايه سوم سال 88 مخصوص رشته هاي انساني، زبان فارسي 3 ( تخصصي علوم انساني ) پايه سوم سال 88 مخصوص علوم انساني، زبان فارسي 3 ( غير علوم انساني ) پايه سوم سال 88 براي کليه رشته ها به جز علوم انساني
    عربي: عربي 2 (غير علوم انساني) پايه دوم سال 87 کليه رشته ها به جز علوم انساني، عربي 2 ( علوم انساني) پايه دوم سال 87 مخصوص علوم انساني، عربي 3 ( غير علوم انساني) پايه سوم سال 88 کليه رشته ها به جز علوم انساني، عربي 3 (علوم انساني) سال سوم، سال 88 مخصوص علوم انساني
    فرهنگ و معارف اسلامي: قران و تعليمات ديني 2( دين و زندگي) پايه دوم سال 87 براي کليه رشته ها، قرآن و تعليمات زندگي 3( دين و زندگي) پايه پيش دانشگاهي سال 89 براي کليه رشته ها، معارف اسلامي ( دين و زندگي) پايه پيش دانشگاهي سال 89 براي کليه رشته ها
    زبان انگليسي: انگليسي3 پايه سوم سال 88 براي کليه رشته ها، انگليسي 1 و 2 پايه پيش دانشگاهي سال 89 براي کليه رشته ها
    دروس تخصصي گروه آزمايشي رياضي و فني
    رياضيات: هندسه 1 پايه دوم سال 87، آمار و مدلسازي پايه دوم سال 87، هندسه 2 پايه سوم سال 88، رياضيات 2 پايه دوم سال 87، حسابان پايه سوم سال 88، جبر و احتمال پايه سوم سال 88، هندسه تحليلي و جبر خطي پايه پيش دانشگاهي سال 89، حساب ديفرانسيل و انتگرال 1و2 پيش دانشگاهي سال 89، رياضيات گسسته پيش دانشگاهي سال 89، فيزيک 1 و آزمايشگاه پايه اول سال 86
    فيزيک: فيزيک 2 و آزمايشگاه پايه دوم سال 87، فيزيک 1 و2 ( ويژه رياضي ) پيش دانشگاهي سال 89
    شيمي: شيمي 2 و آزمايشگاه پايه دوم، سال 88، شيمي 3 و آزمايشگاه پايه سوم سال 88، شيمي 1 و2 پيش دانشگاهي سال 89
    دروس تخصصي گروه آزمايشي علوم تجربي
    زمين شناسي: زمين شناسي پايه سوم سال 88، علوم زمين پيش دانشگاهي سال 89
    رياضيات: هندسه 1 دوم سال 87، رياضيات 2 پايه دوم سال 87، امار و مدلسازي سال سوم سال 88، رياضيات 3 ويژه علوم تجربي پايه سوم سال 88، رياضيات عمومي 1 و2 پيش دانشگاهي سال 89
    زيست شناسي: زيست شناسي و آزمايشگاه 1 پايه دوم سال 87، زيست شناسي و آزمايشگاه 2 پايه سوم سال 88، زيست شناسي پيش دانشگاهي سال 89
    فيزيک: فيزيک 1 و آزمايشگاه سال اول سال 86، فيزيک 2 و آزمايشگاه پايه دوم سال 87، فيزيک 3 و آزمايشگاه ويزه علوم تجربي پايه سوم سال 88، فيزيک 1 و 2 علوم تجربي پيش دانشگاهي سال 89
    شيمي: شيمي 2 و آزمايشگاه پايه دوم سال 87، شيمي 3 و آزمايشگاه پايه سوم و سال 88 و شيمي 1 و 2 پيش دانشگاهي سال 89
    دروس تخصص گروه آزمايشي علوم انساني
    رياضيات: رياضيات 1 پايه اول سال 86، آمار و مدلسازي پايه دوم سال 87، رياضي ويژه علوم انساني- علوم معارف اسلامي، پايه سوم سال 88، رياضي پايه پيش دانشگاهي سال 89
    اقتصاد: اقتصاد پايه دوم سال 87
    زبان وادبيات فارسي: تاريخ ادبيات ايران و جهان 1 پايه دوم سال 87، تاريخ ادبيات ايران و جهان 2 پايه سوم سال 88، آرايه هاي ادبي پايه سوم سال 88، ادبيات فارسي 1 پيش دانشگاهي سال 9، ادبيات فارسي 2 پيش دانشگاهي 89
    زبان عربي: عربي 2 ويژه علوم انساني پايه دوم سال 87، عربي 3 ويزه علوم انساني پايه سوم سال 88، عربي 1 و 2 پيش دانشگاهي سال 89
    تاريخ: تاريخ ايران و جهان 1 پايه دوم سال 87، تاريخ ايران و جهان 2 پايه سوم سال 88، تاريخ شناسي پيش دانشگاهي سال 89، جغرافياي 1 پايه دوم سال 87، جغرافياي 2 پايه سوم سال 88، جغرافيا پيش دانشگاهي سال 89،
    علوم اجتماعي: جامعه شناسي 1 پايه دوم سال 87، جامعه شناسي 2 پايه سوم سال 88، علوم اجتماعي ( جامعه شناسي نظام جهاني) پيش دانشگاهي سال 89
    فلسفه: فلسفه ( آشنايي با فلسفه اسلامي ) پيش دانشگاهي سال 89
    منطق: منطق پايه سوم سال 88 روانشناسي پايه سوم سال 88
    منبع:قلمچی

13. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.
    من فکر کنم منظور ایشون اینه که از هر مبحث چند سوال میاد
    اگه به صفحه ی 185 نگاه کنی هست

15. 2 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •