من با سرورهای اروپا 200 تا 300 هست تقریبا
مخابرات ولی قطعی داره گاها
من با سرورهای اروپا 200 تا 300 هست تقریبا
مخابرات ولی قطعی داره گاها
سلام
نت من 21ـم تموم میشه.میخوام واسه یه ماه آزمایشی 512 بگیرم.اگه فردا یا زودتر از 21ـم برم پول 512 رو بدم تا 21ـم فعالش نمیکنن؟
نه اگر خودت نخوای و اینترنت قبلیت هم فعال باشه فعالش نمیکنند
من قبلا 512 محدود حسابگر داشتم فقط از لحاظ پهنای باند نسبت به 128 بهتر بود(256کیلو بایت بر ثانیه سرعت دانلودشه با idman) وگرنه از لحاظ سرعت بالا آوردن صفحات و یا پینگ در بازی های آنلاین با بقیه سرویس های دیگر تفاوتی نداره پس اگه تو کار دانلود شبانه هستی این سرویس راضیت میکنه در غیر اینصورت تفاوتی احساس نمیکنی که 512 گرفتی
Last edited by hm741; 05-02-2012 at 19:39.
دوستان من با سایت pingtest.net در سرور با علامت ستاره سبز و با نام nablus پینگم حدود 280 تا 290 اندازه گیری شده و دارم از سرویس 128 نامحدود حسابگر استفاده میکنم .
کسانی که از شرکت های دیگه اشتراک دارند اگه میشه یه پینگی از همین سرور در همین سایت بگیرند که سرعت اونها رو هم با حسابگر مقایسه کنیم و ببینیم کدوم شرکت سرعت بالاتری ارایه میکنه؟؟؟
در ضمن این سایت برای تست پینگ به فلش پلیر در مرورگر نیاز داره اگر پینگ نداد باید فلش پلیر رو برا مرورگر تان دانلود کنید
با تشکر
بله
امروز هم که کلا مشکل داشته
تایم اوت های وحشتناک
افت سرعت
الان 2 کیلوبایت سرعت دارم!
بیسوادهای احمق!
در عوض شاتل داره عین جان کار میکنه
سرعت دانلود : 250 KB/S
سلام
من به این خاطر که پورتهای مخابرات پر شده مجبورم از حسابگر سرویس بگیرم. حالا چندتا سوال دارم !
سرویس 3 ماهه 256 نامحدود میخوام بگیرم, کسی تجربه ای اطلاعاتی در مورد کیفیتش نداره؟
این نسبت 1 به 10 یعنی یه خط رو بین 10 نفر تقسیم میکنن؟ استانداردش چیه؟
با تشکر
اگه اینطوری باشه که نامحدودش اصلا نمی ارزه, مگه خدا حقه ما رو از این دزدا بگیره!به نظر من قیمت سرویس های نامحدود حسابگر از 128 به بالا خیلی ناعادلانه ست چرا که سرعت شما در حالت 256 دو برابر 128 است ولی باید چهار یا سه برابر قیمت 128 رو بابتش بپردازیدیک به ده هم یعنی اینکه سرعت 256 رو بین ده اشتراک تقسیم میکنند و در نتیجه به هرکس 25.6 کیلو بایت در ثانیه پهنای باند (همون سرعت دانلود) اختصاص داده میشه ولی در عمل من که 128 نامحدود استاندارد(از نوع یک به هشت) دارم و باید سرعتم 16 کیلو بایت باشه به جاش سرعتم به طور متوسط 12 کیلو بایته
پس احتمالا میرم یه 512 محدود از پارس آنلاین میگیرم, با همون حجم حسابگره ولی ارزانتره.
این پارس آنلاین چطور جواب پس داده؟
Last edited by آرش-19; 06-02-2012 at 19:27.
به نظر من قیمت سرویس های نامحدود حسابگر از 128 به بالا خیلی ناعادلانه ست چرا که سرعت شما در حالت 256 دو برابر 128 است ولی باید چهار یا سه برابر قیمت 128 رو بابتش بپردازید.
یک به ده هم یعنی اینکه سرعت 256 رو بین ده اشتراک تقسیم میکنند و در نتیجه به هرکس 25.6 کیلو بایت در ثانیه پهنای باند (همون سرعت دانلود) اختصاص داده میشه
ولی در عمل من که 128 نامحدود استاندارد(از نوع یک به هشت) دارم و باید سرعتم 16 کیلو بایت باشه به جاش سرعتم به طور میانگین حدود 12 کیلو باته
ولی انصافا من از این سرویسی که الان دارم با توجه به پینگ نسبتا خوبش در بازیهای آنلاین و سرعت بارگذاری صفحات وبش ازش راضی ام حداقل از سرویس های محدود خیلی خیلی بهتره
Last edited by hm741; 06-02-2012 at 20:25.
من از یکی از دوستانم که از پارس آنلاین یه اشتراک یک ساله گرفته بود شنیدم که واقعا از لحاظ پشتیبانی و پاسخگویی نسبت به قطعی ها و مشکلات کاربران سرویس دهنده ی ضعیفی هست
حتی یه بار هم بنده خدا اینترنتش حدود یه هفته ای قطع بود و پشتیبانی پارس آنلاین هم انگار کلا بساط شو جمع کرده بود رفته بود
به نظرم از شاتل بگیری بهتره من تا به حال ازش سوتی ندیدم.
من خودم شخصا از حسابگر (128 محدود) و پینگ مناسب بازی های آنلاینش راضیم گرچه سرعت دانلودش مزخرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)