تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 451 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

عجب... پس شما هم این مشکلو داشتی.. یه ندا داده بودی ما اینقدر با بایوس ور نمی رفتیم یک مزیت درمیون گذاشتن مشکلاتمون با بقیه تو همچین جایی همینه .. مثلا من خوشحالم که امروز صبح وای پریون با دیدن پست من از انجام این کار صرف نظر کرد و من این رو یک موفقیت برای خودم می دونم...
    البته علیرضا جان این مساله خودت میدونی که بستگی به ساهختار سیستم داره همونطور که گفتم بعضی مادر بردها دو بایوس دارن برای روز مبادا و برخیشون راحت میشه بایوس رو بازنشانی کرد ... باید دید تو این مدل چطوره .
    حالا یک بزرگواری کن و مراحل کار و هزینه ای که احتمالا ازت گرفتن رو بگو البته گارانتی من سازگار ارقام هست و ظاهرا گارانتی بدی نیست ...
    امیدوارم مشکلت حل بشه و مشکل من هم زودتر حل بشه بدجور بهش عادت کرده بودمم حالا که با این پی سی به پیسی خوردم قدرشو می فهم ام و اینکه چقدر سریع و خوب بود بنده خدا

خب من میخواستم بگم ولی تو یه فروم دیگه مال همین دارندگان همین لپ تاپ دیدم بایوس رو آپ کردن مشکلی نبودده گفتم مشکل فقط مال لپ تاپ من بوده لابد. تازه گفتم که این خرابی بایوس واسه همه مدلهای لپ تاپ و مادربورد دستاپ هم هست.
    البته خداییش اگه بخوان مرد و مردونه کارشون رو بکنن باید بایوسی که سایت رسمی میذاره واسه دانلود و شما هم میری با وین فلش یا گزینه های موجود تو بایوس لپ تاپ آپگرید میکنی رو ساپورت کنن و نگن نباید فلان میکردی و آپ گرید واسه چی و از این بهانه ها .... گفتم که تو فرومای خارجی هم کسی ننوشته بود که شامل گارانتی نشد و از این چیزا ....

بگذریم.
    مراحل کار :
    رفتم همون آدرسی که تو سایت ویستا پخش رایانه !!! (VIsta IT distribution که معنیش میشه پخش تکنولوژی اطلاعات نه پخش رایانه لابد مثل اون عدد 350000 هزار ریال منظورش 350000 ریال بوده سوتی داده) هست.

دادم یه خانومه و سریال نامبر ور اسکن کرد و بررسی کرد و بعد فرمش رو داد گفت مشکل رو بنویس. منم نوشتم. لپ تاپ رو گذاشت تو یه بسته و من رفتم دنبال کارم. با شماره 48021777 فرداش تماس گرفتم. یه خانومه برداشت گفتم واسه وضع لپ تاپم زنگ زدم.
    گفت دیروز دادین الان زنگ زدین ببینین حالش چه طوره !!!!!!!!
    منم با تعجب گفتم ... خب آره مگ چیه ؟؟؟ مگه چیه رو تو دلم گفتم
    بعد گفت یه هفته تو نوبته. بعد زنگ بزنین !!!!!!

حالا جالبه اگه بیشتر از سه هفته از زمان تحویل بگذره و هنوز اونجا کار داشته باشه به ازای هر روز باید 200 تومن هزینه انبار بدیم. البته کمه ولی کلا همه چی برام جالبه.

نتیجه ی عملیات تعمیر لپ تاپ رو هر وقت معلوم بشه میگم.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یه جاهایی یه کم اشتباه داریا
    ببین اولا که 350 هزار ریاله اینی که نوشتی یعنی 35 هزار تومن
    2وما دیگه انقد هم کشکی نیست اونی که میبینی نوشتن که کار از محکم کاری عیب نکنه اما معمولا تلاش میکنن تا هرجور شده مشتری رو راضی نگه دارم،دقیقا عین همین نوشته ای که از شما تعهد گرفت تو ویستا بری آواژنگ هم هست،بری پارس کامتل هم هست بری 5(دیجیتال) هم هست..
    اون بیشتر واسه دستگاه های خارج از گارانتیه
    دستگاه شما حتی اگه قطعش سوخته باشه موظفن رایگان عوض کنن و میکنن این کار رو،پس از این بابت نگران نباش
    و مسئله ی دوم که گفتی 50 تومن میکشن رو لپ تاپ نه عزیز من این حرفا نیست شرکت وارد کننده (گارانتی)برای این مدل، من امرتات رو خبر دارم نزدیک 200 تومن میکشه رو قیمت دستگاه ...
    حالا خودت تا ته ماجرا رو برو
    گفتم 40 50 تومن واسه گارانتی از این نظر بود که 150 200 سود واسه وارد کردن و فروختنشه و 50 تومن هم واسه اینکه گارانتی کنن. مسخواستم توشیبا بگیرم یارو گفت بی گارانتی 1300 و با گرانتی خودمون میشه 1340. از این نظر منظورم بود.
    اون 150 رو ببخشید حواسم نبود. البته در کل .... بازم به نظر من هیچی نباید بگیرن. تو این فروم 20 30 نفر این مدل رو دارن و از هر کی دارن 50 تومن واسه همین خرابیش میگیرن. بعد مال دو سه نفر خراب میشه که دیگه نباید پول بگیرن. تازه همش 2 سال گارانتی کردن دیگه بابا.
    یه چیز بگم بخندی : یه آشنامون ال سی دیش درست همون روزی که گارانتیش تموم شد سوخت !!!!!!!!! دو سال کار کرد و دقیقا ... بنده خدا اند بد شانسی بود

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

گفت دیروز دادین الان زنگ زدین ببینین حالش چه طوره !!!!!!!!
    منم با تعجب گفتم ... خب آره مگ چیه ؟؟؟ مگه چیه رو تو دلم گفتم
    بعد گفت یه هفته تو نوبته. بعد زنگ بزنین !!!!!!

حالا جالبه اگه بیشتر از سه هفته از زمان تحویل بگذره و هنوز اونجا کار داشته باشه به ازای هر روز باید 200 تومن هزینه انبار بدیم. البته کمه ولی کلا همه چی برام جالبه.
    امرتات از این جهت خیلی خوبه،معمولا 48 ساعته تحویل میده
    با اس ام ا خبر حاضریش رو بهت میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اوه خیلی بده!!!ویستا اینقد کار داره و ادا اطوار داره؟
    این که نشد شاید یکی کار داشت یا میخواست بره 1 طرف، باید 1ماه تو نوبت باشه؟؟؟
    اگه میدونستم میرفتم ازگارانتی های ایران رهجو یا زیگورات می خریدم!!!
    دوستم دل داشت ساعت 10 هاردش سوخت ساعت 4 عصر با هارد جدید سمینارشو داد!!
    زیگورات هم بود!! به همین راحتی

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زیگوراتم گارنتیش از این بدتره
    یادش بخیر یکی از دوستام dell D500 داشت با گارانتی زیگورات
    بعد از 2 هفته لپ تاپش مشکل پیدا کرد بد گارانتی گفت موس غیر اورجینال وصل کردی مادر برد مشکل پیدا کرده!!!!
    تو آمریکا ایسوس accidental damage guaranty داره یه سال یعنی شما لپ تاپو بکوب از قصدی زمین برات عوض می کنن
    اونوقت ویستا که تازه نمایندگی رسمی ایسوس هست اینطور برخورد می کنه
    دمای لپ تاپ من خیلی بالاست
    تو بارگذاری سی پی یو تا 90 و gpu تا 88 میره خیلی نگرانم

من از entertainment استفاده می کنم
    می تونه مشکل از این باشه یا لپ تاپ مشکل داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    شب بخیر
    من در به در دنبال ایسوس n61ja ---- i5----ati 5730 dمیگردم
    اگه کسی جائی سراغ داره البته به قیمت معقول ازم دریغ نکنه
    ممنون

---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

سلام
    شب بخیر
    من در به در دنبال ایسوس n61ja ---- i5----ati 5730 dمیگردم
    اگه کسی جائی سراغ داره البته به قیمت معقول ازم دریغ نکنه
    ممنون

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض ASUS 212 BIOS Update log

تغییرات انجام شده در بایوس نسخۀ 212.

بالاخره تغییرات انجام شده در بایوس نسخۀ 212 رو نسبت به نسخه های پایین تر پیدا کردم و با انجام یک آزمایش کوچک به صحت اون پی بردم.

فعلا تغییرات...

System BIOS : 210
    Item. Bug #. Root cause and change description Reference
    1 Fix ASUSGPNV data loss when use aflash2 /down parameter or Ctrl-Alt-Del reset without use SWSMI to shutdown the system. AK-KVN0226
    2 Update EC firmware to 202c1EF.EC
    System BIOS : 209
    1 Update VBIOS to solve customer issue.
    System BIOS : 208
    1 131 Update CFD MRC to 1.3

2 130 Fix using function
    fn+ESC that system will hang. AK-ALB0083
    System BIOS : 207
    1 Update EC firmware to 202C1AF.EC for fixing touch-pad can work after install ALL mode. LNS0017f
    System BIOS : 206
    1 According the ATI APNote to add a workaround for the BSOD 124 issue. AK-DKC5259
    System BIOS : 205
    1 113 Fix HDD password has no function when selecting SATA mode in IDE mode and enable fancystart after setting HDD passwords in Aptio setup menu AK-HCH0001k
    2 Update EC firmware to 202C19F.EC LNS0017e
    System BIOS : 204
    1 109 Fix system can enter setup utility in s4 resume after setting HDD password. LNS0038

اگر اون قسمتی رو که قرمز کردم در نسخه های غیر از 212 آزمایش کنید متوجه میشید که بایوس های 210 یا ممکنه حتی پایین تر این مشکل رو داشته باشند. مال من نسخه ی 210 بود و وقتی fn و ESC رو با هم گرفتم سیستم هنگید.

فکر کنم من یواش یواش به 212 آپدیت کنم. فعلا ببینم از مشکلاتی که در بالا گفته فیکس شده کدومش زیاد دست و پاگیره تا ببرسی بشه که ارزش آپدیت رو داره یا نه

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

این دمایی که میگی در چه زمانی بالا میره. استفادۀ عادی یا بازی کردن؟

اگر منظورت استفاده عادی هست لطفا توضیح بده استفاده عادی و نرمال پیش شما چه استفاده ی هست.
    لپ تاپ رو کجا گذاشتی؟ رو میز؟ فرش؟ کنار پنجره؟

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

13 این N61JQ رو کشتین !!!!!!!!!

سلام
    آقا چه خبر شده اينجا من 1 ماه پيش اين لپ تابو گرفتم با هاشم حسابي ور رفتم حتي تا حالا 5 تا بازي رو تموم کردم البته تو بازيها دما رو 90 تا 94 ميچرخه !!!! اولش حسابي ترسيدم تو اينترنت سرچ کردم تا با اين تاپيک آشنا شدم. اومدم اينجا در مورد دما از بچه ها سوالايي کردم و جوابايي به من دادن که تا حدودي قانع شدم من هم بي خيال دما شدم و گفتم من که واسه بازي اينو خريدم نه اينکه بشينم يکسره زير کولر گازي بادش بزنم خلاصه زدم به سيم آخرو هر چي بازي جديد دستم بود روش نصب کردم و تمومشون کردم با دماهاي 90 تا 94 و هيچ اتفاقي هم براي اين لپ تاپ نيفتاد شما هم اينقدر فکر دما نباشين کاملا طبيعي هست و به خاطر اينکه دما رو بيارين پايين نرين بايوس رو دانگريد کنيد بعد هم کارتون به گريه و زاري بيفته !!!!!!!!!!
    در مورد بايوس و درايورها هم بگم تا اونجايي ميدونم اصولا نبايد بايوس و کلا همه درايورها رو دانگريد کرد چون معمولا يه سري باگ به وجود مياد.
    الان حدود يه ماهي هست که اين لپ تاپ بيچاره زير دست من صبح روشن ميشه دماش ميره رو 90 نصفه شب خاموش ميشه خنک ميشه آپديت هام هم همشون به روز هست و مشکلي نداره
    اگه زياد با بايوس و Setup ور نريد هيچ مشکلي به وجود نمياد
    فعلا همگي باي باي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تغییرات انجام شده در بایوس نسخۀ 212.

بالاخره تغییرات انجام شده در بایوس نسخۀ 212 رو نسبت به نسخه های پایین تر پیدا کردم و با انجام یک آزمایش کوچک به صحت اون پی بردم.

فعلا تغییرات...

System BIOS : 210
    Item. Bug #. Root cause and change description Reference
    1 Fix ASUSGPNV data loss when use aflash2 /down parameter or Ctrl-Alt-Del reset without use SWSMI to shutdown the system. AK-KVN0226
    2 Update EC firmware to 202c1EF.EC
    System BIOS : 209
    1 Update VBIOS to solve customer issue.
    System BIOS : 208
    1 131 Update CFD MRC to 1.3

2 130 Fix using function
    fn+ESC that system will hang. AK-ALB0083
    System BIOS : 207
    1 Update EC firmware to 202C1AF.EC for fixing touch-pad can work after install ALL mode. LNS0017f
    System BIOS : 206
    1 According the ATI APNote to add a workaround for the BSOD 124 issue. AK-DKC5259
    System BIOS : 205
    1 113 Fix HDD password has no function when selecting SATA mode in IDE mode and enable fancystart after setting HDD passwords in Aptio setup menu AK-HCH0001k
    2 Update EC firmware to 202C19F.EC LNS0017e
    System BIOS : 204
    1 109 Fix system can enter setup utility in s4 resume after setting HDD password. LNS0038

اگر اون قسمتی رو که قرمز کردم در نسخه های غیر از 212 آزمایش کنید متوجه میشید که بایوس های 210 یا ممکنه حتی پایین تر این مشکل رو داشته باشند. مال من نسخه ی 210 بود و وقتی fn و ESC رو با هم گرفتم سیستم هنگید.

فکر کنم من یواش یواش به 212 آپدیت کنم. فعلا ببینم از مشکلاتی که در بالا گفته فیکس شده کدومش زیاد دست و پاگیره تا ببرسی بشه که ارزش آپدیت رو داره یا نه

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

این دمایی که میگی در چه زمانی بالا میره. استفادۀ عادی یا بازی کردن؟

اگر منظورت استفاده عادی هست لطفا توضیح بده استفاده عادی و نرمال پیش شما چه استفاده ی هست.
    لپ تاپ رو کجا گذاشتی؟ رو میز؟ فرش؟ کنار پنجره؟
    میشه به منم یاد بدی از کجا دما cpu.. رو ببینم!!!بلد نیستم اینارو!! من هنوز رندر با هاش نگرفتم ایشلا که به مشکل نمیخورم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورتون چجور بار گذاریه؟
    اینو ببین

با اورست یه تست گرفتم به مدت 26 دقیقه cpu 100% لود بود
    حداکثر دما شده 80 درجه البته اگه همزمان از کارت گرافیک هم استفاده بشه طبیعتا این دما بیشتر میشه
    من بایوس 212 رو دارم

دما در حالت عادی (کارهای سبک و معمولی) اینه:
    high performance 60-63
    entertainment 52-55

12. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •