تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 215 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

البته ناگفته نمونه که من تا همین چند روز پیش از مک آفی استفاده می کردم که اونم بعضی ها رو ویروسی تشخیص میداد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض سلام

مکافی را اول خیلی قبولش داشتم . چون خودم 2 سال ازش استفاده می کردم . اما با بودن کاسپراسکای و Nod32 و بیدیفندر دیگه فکر نمی کنم جایی براش مونده باشه .

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

از اول عمرم من با ناد32 کار کردم ، مرگ نداره !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ایول اقا مهدی چیز جالبی را گفتی . تا حالا بهش دقت نکرده بودم . اگه اینطوری که میگی باشه خیلی عالی می شه .
    madiعزيز قابل شما را نداشت .باور كن از اينكه با دوستانی چون شما ارتباط دارم وچيز ياد می گيرم خوشحالم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی مرسی
    عالی بود راهتون
    آره! برنامه هم ارزش داره. همه مال دانشگاه خودمو دانشگاه بابام هستش و تمامی کاراریی که برای ادارات کردم ...

بازم ممنون

سلام ومتشكر .خوشحالم كه مشكلت
    باهمفكری دوستان حل شد

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمکم کنید بد جور گیر افتادم کامپیوترم یه ویروس گرفته که هیچ دراوی و برنامه ای رو باز نمیکنه روی هر درایوی که کلیک میکنم پیغام open with میده که نمیشه بازش کرد حتی انتی ویروسهای روی کامپیوترم هم نمیتونم بازشون کنم تا ویروس رو پیدا کنن!!!! چه کار باید بکنم تو رو خدا نگین که همه سیستم رو فرمت کنم چون خیلی اطلاعات روش دارم واگه بخوام backup بگیرم روی چند تا dvd بازم که کامپیوتر رو فرمت و درستش کردم اگه dvd ها رو روش بریزم که دوباره همین ویروس رو میگیره!!!!!!!!!!!!
    ممنون ولی لطفا سریعتر کمکم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز..من مبتلا به یک ویروسی شدم که روی هر فایلی کلیک میکردم که باز کنم ببینم اون فایل تبدیل به یک فایل exe میشد و مخفی میشد...
    با تود 32 یه کارهایی کردم تقریبا پاک شد..سیستم هم عوض کردم فولدر آپشنش هم درست شد فقط مشکل من اینه که من تو یه درایوم حدود 1گیگ اطلاعات داشتم الان هم وقتی میرم روی پروپرتیسش حجمش همینو نشون میده ولی وقتی بازش میکنم نیست...جز 700کیلو بایت...با اینکه تیک گزینه Showe hiden file...هم هست و فولدر آپشن هم مشکلی نداره...فقط من میخوام ببینم چه جوری میتونم این اطلاعاتم رو ببینم..ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمکم کنید بد جور گیر افتادم کامپیوترم یه ویروس گرفته که هیچ دراوی و برنامه ای رو باز نمیکنه روی هر درایوی که کلیک میکنم پیغام open with میده که نمیشه بازش کرد حتی انتی ویروسهای روی کامپیوترم هم نمیتونم بازشون کنم تا ویروس رو پیدا کنن!!!! چه کار باید بکنم تو رو خدا نگین که همه سیستم رو فرمت کنم چون خیلی اطلاعات روش دارم واگه بخوام backup بگیرم روی چند تا dvd بازم که کامپیوتر رو فرمت و درستش کردم اگه dvd ها رو روش بریزم که دوباره همین ویروس رو میگیره!!!!!!!!!!!!
    ممنون ولی لطفا سریعتر کمکم کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستای عزیز..من مبتلا به یک ویروسی شدم که روی هر فایلی کلیک میکردم که باز کنم ببینم اون فایل تبدیل به یک فایل exe میشد و مخفی میشد...
    با تود 32 یه کارهایی کردم تقریبا پاک شد..سیستم هم عوض کردم فولدر آپشنش هم درست شد فقط مشکل من اینه که من تو یه درایوم حدود 1گیگ اطلاعات داشتم الان هم وقتی میرم روی پروپرتیسش حجمش همینو نشون میده ولی وقتی بازش میکنم نیست...جز 700کیلو بایت...با اینکه تیک گزینه Showe hiden file...هم هست و فولدر آپشن هم مشکلی نداره...فقط من میخوام ببینم چه جوری میتونم این اطلاعاتم رو ببینم..ممنون میشم
    دوست عزیز

اگر مطمئن هستید که این بدافزار را پاک کرده اید برای حل مشکلتان این فایل را دانلود کنید و هر سه

فایل داخل آن را اجرا کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مطمئن که نیستم ولی با نود 32ورژن3.0621 آپ شده هر چی داشت پاک کرد..دیگه چیزی رو نمیشناسه؟
    یعنی اگه من این فولدر رو نصب کنم...اون فایالهام درست میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •