تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 197 از 224 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صحبت فرد پس نیست صحبت نسل هست
    همین نسل مورد نظر شما 1996 با پلی اف ومعجزه به جام جهانی 98 رفت با 11 نفر
    تو جام ملتهای 1996 بازیش رو با باخت شروع کرد و تو نیمه نهایی با پنالتی به عربستان باخت وتو رده بندی با کویت باز هم رو پنالتی برنده شد.....

اما نسل کریمی
    تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی به چین میزبان در پنالتی باخت و تو رده بندی با اقتدار سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )

این تیم راحت وبدون دردسر به جام جهانی 2006 رفت نا با معجزه و... اما متاسفانه باز هم مثل جام ملتهای 2004 با 10 نفر تو جام جهانی 2006 حاضر شد چون تیم ماهجم نداشت

مقایسه خیلی راحت هست نه ...
    Last edited by manreza71; 23-01-2011 at 02:01.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو جام ملتهای 1996 بازیش رو با باخت شروع کرد و تو نیمه نهایی با پنالتی به عربستان باخت وتو رده بندی با کویت باز هم رو پنالتی برنده شد.....

اما نسل کریمی
    تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )

این تیم راحت وبدون دردسر به جام جهانی 2006 رفت نا با معجزه و... اما متاسفانه باز هم مثل جام ملتهای 2004 با 10 نفر تو جام جهانی 2006 حاضر شد چون تیم ماهجم نداشت

حاجی تورو هر کی میپرستی بیخیال بالا بردن کریمی و کوبیدن دایی بشو این وسط.

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بورکی باشا قویان گرک بوکونه ده بیر یاراشا
    استاد شهریار

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما نسل کریمی
    تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )

اونجام که سوم شد چون مربیش خارجی بود

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حاجی تورو هر کی میپرستی بیخیال بالا بردن کریمی و کوبیدن دایی بشو این وسط.
    بنده کسی رو بالا نبردم وکسی رو هم پایین نیاوردم ..برای تمام حرفام دلیل دارم .. هر کی میخواد تا دلایلم رو عنوان کنم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده کسی رو بالا نبردم وکسی رو هم پایین نیاوردم ..برای تمام حرفام دلیل دارم .. هر کی میخواد تا دلایلم رو عنوان کنم
    من دلایل شما رو بهتر از خودت میدونم رفیق

ولی الان این وسط اصلا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همین الان خب رسید که برادران ما موفق به رمزگشایی نتیجه ای که ساعاتی پیش برای فوتبال ما رقم خورد شدن. اطلاعات اولیه حاکی از اینه که دست استکبار جهانی و آمریکای جهانخوار و سایر متحدای امپریالیستش تو کاره ( خصوصا اون سارکوزی یتیم که نقش پر رنگی داشته ) . اینطور که از شواهد و قرائن پیداست سناریوی این بازی در دالان های سرد و تاریک کاخ سفید نوشته شده .

همین الان هم یه عکس چهارنفره از سپ بلاتر ، افشین قطبی ، روزولت و مایک تایسون به دست من رسید که خودش تمام و کمال گویای واقعیته . البته عکس یخورده بد ظاهر شده و گوشش خیلی روشنه . ولی ظاهرا در یه جای مخوفی نشستن و دارن نقشه های شیطانی میکشن . اووو! بله این گوشه عکس هم رفلکس نور از کله منصوریان .

خبر تکمیلی هم در مورد حادثه ای که دیشب اتفاق افتاد متعابقا اعلام میشه . فقط از عزیزان یه خواهشی دارم چون هنوز از صحت و سقم کامل این اطلاعات مطمئن نیستیم این مطلب سکرت بین بچه های انجمن بمونه . چون اگه جایی درز پیدا کنه این ژولیان آسانژ زرتی ورمیداره بدون هماهنگی میذاره تو سایتش میگه اول من گفتم .

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرخوردگی و غم اولین حس بعد از شکست است.به اشکهای این دختر بچه ایرانی نگاه کنید.عکس ، عکس تلخی است
    [/COLOR]
    اگه بدونی با این عکس چقدر فضای خونه مارو متاثر کردی
    نابودم کردی پسر خوب.........

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دلایل شما رو بهتر از خودت میدونم رفیق

ولی الان این وسط اصلا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.
    اره ... ماتو این زمینه خیلی بحث کردیم ... فقط صرفاً جهت اطلاع گفتم وگرنه به قول شما جاش اینجا نیست ولی اگه شرایط ایجاب کرد میشه دوباره اون بحث قدیمی رو اینجا باز کرد ...... خلاصه بگذریم ...فعلاً باخت تیم ملی منو از کار وزندگی انداخته ... تا فرداصبح باید 100 صفحه تایپ کنم وگرنه کارمو از دست میدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اما نسل کریمی

ببین دوست عزیز، من با شما بحثی ندارم چون هر جا حرف از دایی بشه خودت رو موظف از پاسخگویی وحمله میدونی.
    حالا مساله چیه من نمیدونم، چون کاربر فعال انجمن ورزشی نیستم.
    فقط اینو بدون که من کریمی رو دوست دارم و خیلی قبلتر از بعضیها اونو میشناختم و حتا توی فتح که بود حدس میزدم آینده عالیی داره . خدا میدونه توی بازی شهرداری-پرسپولیس گفتم مارادونای ایران بدنیا آمد. اما کریمی با اون مشتی که توی دهن داور ویتنامی توی اوجش زد و یک سال رفت بخابه منو ترسوند که از استعدادش بشیوه مولر و مارادونا و...میخاد استفاده کنه.همینم شد. شما نمیخاد کریمی رو به من معرفی کنی و لیست بازیاش رو بزاری.
    ضمنن مقایسه اصلن راحت نیست شما فقط میخای جواب بدی و گرنه حماسه 96-98 توی تاریخ ایران حتا زمان شاه هم ما نداشتیم(ازنظر بار فکریش رو مردم)واونی که شما معجزه میدونی همیّت بود.
    شما کار تعصب رو به جایی رسوندی که همدوره های دایی و کریمی رو هم مقایسه میکنی .

پ.ن: من پستهای بعد پست ایشون رو ندیدم و پست دادم.الان دیدمشون. شرمنده دوستان بعلت ادامه دادن این بحث بی سرانجام .
    Last edited by Arash4484; 23-01-2011 at 02:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •