دوستان من یه چیزی فهمیدم
واسه فعال کردن استراتژی ها اول select رو بگیرین بعد دکمه مورد نظر
اینطوری اون پایین هم شکلشون میاد![]()
دوستان من یه چیزی فهمیدم
واسه فعال کردن استراتژی ها اول select رو بگیرین بعد دکمه مورد نظر
اینطوری اون پایین هم شکلشون میاد![]()
Last edited by Alex * Delpiero; 17-09-2010 at 11:14.
انصافا پس با همه ضعفهایی که داره جذابتر از فیفاست آدم از بازی کردنش سیر نمیشه اما با دو بازی فیفا من که دلزده شدم با اون همه انیمشن ضمن اینکه گرافیک پس بهتره
Last edited by karnavaleroos; 17-09-2010 at 11:05.
دوستان یه خبر خوش آوانتاژ هم به داوری این نسخه اضافه شده عجب آوانتاژی میده این داور
درکل این نسخه به نظرم بازگشت پادشاه هست خیلی تمیز کار شده ضمن اینکه اعتراف میکنم ضعفهایی هم داره که اون هم در نسخه بعدی انشالا مرتفع خواهد شد چه فوتبالی بشه پس 2012 تازه پس در این نسل راهشو پیدا کرده
دوستانی که دمو رو دان نکردن بدونن نصفه عمرشون بر فناست ضمن اینکه من فیفا رو هم دان کردم میگم پس بهتره
Last edited by karnavaleroos; 17-09-2010 at 11:21.
سلام دوباره
دوست عزيز من زباد گير نمي دم من واقعيت ها رو گفتم چيزيه كه هستش نميشه گفت كه نيست و واقعا عالي شده و ...
دوست عزيز تا اينجا كه من متوجه شدم شما اصلا نه موقعي كه مي خواست 20009 يا 2010 ريليز شه حتي دمو تاپيك ها رو دنبال نكردين حتي فك نكنم دمو هاشو رو هم بازي كرده باشين .... من هم دنبال كردم هم بازي كردم و دقيق مي دونم مشكلش چيه ؟ اگه حرفه دمو هستش تو دمو 2010 حتي تو 2009 هم اينجوري نبود چه برسه الان بگيم اين دمو و اين مشكل رو داره ... دمو هم برگرفته شده از كارهاي كه رو نسخه اصلي پياده كردن و قراره پياده البته نه همش بلكه بخشيش .هستش ... در ضمن من گفتم شايد تنظيم خاصي داشته باشه كه اين طوري شده چون تو شروع مجدد نشون ميده ... اما حين بازي نه .
در ضمن من نقد نكردم فقط سوال كردم اگه دقت كرده باشي گفتم اول جواب اين سوال ها رو بگيرم ببينم كه جريان از چه قراره بعد وقت شد يه توضيحي بدم ... دليل اين سوالم اينه كه گفتم خيلي وقته به اين تاپيك سر نزم وقت نشده سر بزنم وگرنه من از همون 2009 تمام تاپيك ها رو دنبال مي كردم و جايي براي سوال كردن نداشتم ....
همين .
موفق باشي عزيز
جیگر شرمنده . من طرف بحثم فقط شما نبودی . وگرنه مستقیم بهت می گفتم . اگه چند تا صفحه قبل رو هم ببینید خیلیا ایراد گرفتن که شاید تو نسخه فاینال درس شه و من منظورم با اونها هم بود . همچنین چون تاپیک ماشالا خیلی کند پیش میرهمن 2 ساعت بعد میام ببینم چی شده میبینم 100 تا پست اومده همشم یه صفحه نقد نوشتن به خاطر همین کلی گفتم و کسی ناراحت نشه
![]()
یه چیز جالب دیدم تو بازی
داور خطا اعلام کرد بعد تا دیوار دفاعی حریف رو نچید اجازه به ضربه زننده نداد
اینکه دیوار دفاعی رو سر جاشون نگه داشت جالب بود
پچ ها را داشته باشید فعلا :
New Menu PES 2011 Demo by amir7
[
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fandak; 17-09-2010 at 11:52.
دوست عزیز شما حتما یه سر به اون تاپیک هم بزن تعداد کسایی که دقیقا نظر عکس شما رو دارن بسیار زیاده . کدوم پادشاه ؟؟؟دیگه این حرف رو انقدر دوستان زیاد زدن جنبه تشریفاتی گرفته !!!! کونامی در این نسخه هم پیشرفت خوبی داشته اما هنوز حتی قابلیت رقابت با نسخه 2009 فیفا رو هم از خیلی جهات نداره . در کل واقع بین باشیم هیچ کدوم از این دو شرکت هم برای اقوام ما نیستن !!! سود فروششون هم میره توی جیب صاحبان شرکتها پس اینکه چشممون رو روی واقعیت ببندیم یا مثله بعضی دوستان بگیم FIFA هر چقدر خوب باشه من سمتش نمیرم کمی دور از عقله .دوستان یه خبر خوش آوانتاژ هم به داوری این نسخه اضافه شده عجب آوانتاژی میده این داور
درکل این نسخه به نظرم بازگشت پادشاه هست خیلی تمیز کار شده ضمن اینکه اعتراف میکنم ضعفهایی هم داره که اون هم در نسخه بعدی انشالا مرتفع خواهد شد چه فوتبالی بشه پس 2012 تازه پس در این نسل راهشو پیدا کرده
دوستانی که دمو رو دان نکردن بدونن نصفه عمرشون بر فناست ضمن اینکه من فیفا رو هم دان کردم میگم پس بهتره
salam doostan,aga noskheye fifa2011 pc hamechizesh next shode ya fagat animationash,mamnoon misham javab bedin.
اگر اینطوریه این ساکر برگشته به دوران WE روی PS1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)