دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی
-=-
یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم![]()
دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی
-=-
یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم![]()
دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن
طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
"ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."
و دومی که به نظرم معتبر تره:
یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.
آقا بعد اجرای سرور ارور زیر میاد
یعنی چی؟
root - INFO - Listener for port 13200 active
root - INFO - Listener for port 13000 active
root - INFO - Listener for port 13005 active
.................................................. .................................................. ..................
نه راستش جیگر من تا شهر ونیز بیشتر نرفتم و هنوز فکر کنم تا اخرش یه 5 تا مرحله دیگه مونده باشه فعلا که شنبه امتحانات میان ترم دانشگاه شروع میشه و منم در حال خر زدن هستم و نمی تونم زیاد بازی کنم ..........گذاشتم بعد از این 3 یا 4 روز امتحانات ادامه بازی رو برم .............
شرمنده
موفق باشید..................
وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنم
اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه
راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوب شما . . . در مورد اولی باید بگم که اونی که در سال مالی 2011
فقط با هدف مولتی پلیر کردن بازی عرضه خواهد شد فقط یک ادیشن از AC-2 هست که فکر نکنم استقبال زیادی ازش بشه چون تنها
هدفش مولتی پلیر هست که با توجه به سبک سری assassin's-creed شاید جالب از آب در نیاد
اما اونکه در جنگ جهانی دوم با شخصیت اصلی زن (( احتمالا تصویر همین خانمی که در آواتار من میبینید)) قراره بیاد AC-III هست که
به نظر من به علت زن بودن کاراکتر اصلی استقبال بسیار زیادی ازش خواهد شد. البته طبق شایعات موجود احتمالا اینبار داستان بازی در ژاپن خواهد بود. من خودم
وقتی کاراکتر اصلی بازی خانم باشه از بازی کردن بیشتر لذت میبرم نمی دونم چرا !!!![]()
Last edited by Loaded_nigga; 16-04-2010 at 21:31.
دوستان اون نقشه که باید درست کرد چه شکلی هر چی مهرهارو بازی میدم نمشه
برای ورژن 1.0 هیچ ترینری کار نمی کنه ، یا حداقل من تا حالا ندیدم کار کنه... اما برای 1.01 هر ترینری که از google بگیری کار میکنه
راستش بدبختی حساب من در چیت هپنز قبل از اومدن این بازی تموم شد و گرنه حتما این ترینز رو میگرفتم ازش دوستانی که حساب های اینترنتی دارند میتونند مگا ترینر رو ازش دانلود کنند
سلام من تو یه مرحله ای گیر کردم نمی تونم از اون رد بشم اگه ممکنه کمک کنین. تو عکس ها مشخصه من تو ونیز میرم تو کلیسا ولی اون جمجمه ها (Skull) هیچ کدوم کار نمی کنن(عکسها رو ببینن).ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)