تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 397 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
    من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
    میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی

-=-
    یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض Assassin creed II

دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن

طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
    شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
    Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
    Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
    "ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."

و دومی که به نظرم معتبر تره:

یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.

3. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا بعد اجرای سرور ارور زیر میاد
    یعنی چی؟

root - INFO - Listener for port 13200 active
    root - INFO - Listener for port 13000 active
    root - INFO - Listener for port 13005 active

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

kortol جان ادامه داستان بازی رو میگی؟ چیزی جلوتر رفتی؟

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود
    .................................................. .................................................. ..................
    نه راستش جیگر من تا شهر ونیز بیشتر نرفتم و هنوز فکر کنم تا اخرش یه 5 تا مرحله دیگه مونده باشه فعلا که شنبه امتحانات میان ترم دانشگاه شروع میشه و منم در حال خر زدن هستم و نمی تونم زیاد بازی کنم ..........گذاشتم بعد از این 3 یا 4 روز امتحانات ادامه بازی رو برم .............
    شرمنده
    موفق باشید..................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Loaded_nigga جان یه فایل که اینقدر ارزش نداره شما هی تشکر رو میزنی منو شرمنده میکنی
    وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنم
    اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه

راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن

طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
    شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
    Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
    Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
    "ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."

و دومی که به نظرم معتبر تره:

یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.
    دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوب شما . . . در مورد اولی باید بگم که اونی که در سال مالی 2011

فقط با هدف مولتی پلیر کردن بازی عرضه خواهد شد فقط یک ادیشن از AC-2 هست که فکر نکنم استقبال زیادی ازش بشه چون تنها

هدفش مولتی پلیر هست که با توجه به سبک سری assassin's-creed شاید جالب از آب در نیاد

اما اونکه در جنگ جهانی دوم با شخصیت اصلی زن (( احتمالا تصویر همین خانمی که در آواتار من میبینید)) قراره بیاد AC-III هست که

به نظر من به علت زن بودن کاراکتر اصلی استقبال بسیار زیادی ازش خواهد شد. البته طبق شایعات موجود احتمالا اینبار داستان بازی در ژاپن خواهد بود. من خودم

وقتی کاراکتر اصلی بازی خانم باشه از بازی کردن بیشتر لذت میبرم نمی دونم چرا !!!
    Last edited by Loaded_nigga; 16-04-2010 at 21:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان اون نقشه که باید درست کرد چه شکلی هر چی مهرهارو بازی میدم نمشه

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنم
    اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه

راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده
    برای ورژن 1.0 هیچ ترینری کار نمی کنه ، یا حداقل من تا حالا ندیدم کار کنه... اما برای 1.01 هر ترینری که از google بگیری کار میکنه

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض Assassin creed II

راستش بدبختی حساب من در چیت هپنز قبل از اومدن این بازی تموم شد و گرنه حتما این ترینز رو میگرفتم ازش دوستانی که حساب های اینترنتی دارند میتونند مگا ترینر رو ازش دانلود کنند

11. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض درخواست کمک

سلام من تو یه مرحله ای گیر کردم نمی تونم از اون رد بشم اگه ممکنه کمک کنین. تو عکس ها مشخصه من تو ونیز میرم تو کلیسا ولی اون جمجمه ها (Skull) هیچ کدوم کار نمی کنن(عکسها رو ببینن).ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •