وقتی با 16 کانکشن دانلود می کنید انگار 16 تا لینک تک کانکشن رو با هم دانلود میکنید و از تمام پهنای باند شما استفاده میشه. بستگی به سروری هم که فایل رو ازش دانلود می کنید داره مثلا بعضی مواقع 4 کانکشن سرعتش با 16 کانکشن تو سرویس 2 مگ هیچ فرقی نداره.
وقتی با 16 کانکشن دانلود می کنید انگار 16 تا لینک تک کانکشن رو با هم دانلود میکنید و از تمام پهنای باند شما استفاده میشه. بستگی به سروری هم که فایل رو ازش دانلود می کنید داره مثلا بعضی مواقع 4 کانکشن سرعتش با 16 کانکشن تو سرویس 2 مگ هیچ فرقی نداره.
به این چیز ها ربطی نداره! شما باید ببینید که کدوم سرویس تو منطقتون سرعتش خوبه( اگه با نمایندگی پارس آشنا باشی بهتون میگه!) من با یکی از نمایندگی ها آشنا هستم صحبت می کرد می گفت حدود 700 نوع سرویس مختلف تو پنلشون هست!!
مثلا میگن سرور پرسرعته یعنی چی؟
یعنی مثلا پنای باند من 16 کیلو دان می کنه از یک سایت سرعت 12 هست و از یکی 18 یا 16
نرم افزار Name Bench که تو همین اینترنت و شبکه تاپیکش هست رو بگیر بهترین DNS رو بهت میده
نه عزیز ! سرعت همونه ولی زودتر تموم میشه میدونی چرا ؟
این طوری فرض کن که شما در حالت معمولی 8 تا تونل با یه ظرفیت محدود (همون سرعت دانلود) متصل به سرور دارید ولی موقعی که میذارید روی 16 تعداد ارتباطات با سرور افزایش پیدا میکنه و در یک بازه ی زمانی مقدار بیشتر حجم میتونید از سرور دریافت کنید
پیشنهاد میشه که اگه سرعت دانلودتون بالاست از تعداد کانکشن بالا استفاده کنید![]()
من اون روش را اعمال کردم ولی بازهم قبل از لود شدن صفحات حدود ۱۰ ثانیه looking up میاره.. واقعا طولانیه و عذاب آور...
کجا این سوال رو بپرسم ؟ مربوط به چی میشه؟
دوستان این پارس بهترین سرویس برای تهران چیه برای دانلود (البته من زیاد دانلود نمیکنم در حد نهایت 1 GB هم کفایت میکنه) .
برید داخل cmd و پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید ببینید زیاد نیست؟
با مرورگر دیگه هم امتحان کردید؟ در فایرفاکس ctrl+shot+del رو بزنید و تیک همه گزینه ها رو بزنید و clear now کنید شاید nvsj fai.
نه زیاد نیست: ۲۸۰ و ۲۹۰
این رو هم امتحان کردم..
همه مرورگرها این مشکل رو دارن
توی speed test هم پینگ ۷۸۰ هست.
جالبه که تست speed test که میخواد شروع بشه، حدود همین ۱۰-۱۵ ثانیه وایمیسه و بعد شروع میکنه به تست گرفتن.![]()
Last edited by s_paliz; 19-10-2010 at 00:38.
دوستان من امشب برای اولین بار که میخام بزارم سیستم روشن بمونه برای دانلود..
1-حالا دقیقا تا خود 6 صبح رایگانه یا مثلا 6:15 بشه مشکلی نیست؟
2-دقیقا از 20 دقیقه دیگه که میشه 1 صبح رایگان شروع میشه ؟!
3-باید دیسکانکت کنم دوباره کانکت شم یا خودش میره رویه رایگان؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)