ال ئی دی های سامسونگ یه دستگاه اکسترنال دارن که dlna شون کار کنه وگرنه همینطوری وصل نمیشه . ما هم گول همین حرفها رو خوردیم رفتیم ال ئی دی dlna دار خریدم بعد تازه فهمیدیم چه خبر!!!!!!!!!![]()
ال ئی دی های سامسونگ یه دستگاه اکسترنال دارن که dlna شون کار کنه وگرنه همینطوری وصل نمیشه . ما هم گول همین حرفها رو خوردیم رفتیم ال ئی دی dlna دار خریدم بعد تازه فهمیدیم چه خبر!!!!!!!!!![]()
حالا این دستگاه هست تو ایران؟؟؟؟قیمتش چنده؟؟
سلام به نظرم به جای اینکه این همه هزینه صرف خرید led کنی بهتره یک ps3 بگیری با داشتن dlna میتونی از طریق اون روی تلویزیون یا lcd فیلم رو با گوشی پخش کنی.(بهتره اول خونه یکی از دوستان که ps3 داره بری امتحان کنی بعد بخری)
سلام
اگه میشه کمک کنید
من 2 تا galaxy گرفتم واسه خوذم و خانومم
کلیدهای ولوم رو به پائین + کلید Home + کلید Power همزمان نگه میدارم
گوشی خودم به حالت Download Mode میره ولی گوشی خانومم روشن میشه
سلام
اگه میشه کمک کنید
من 2 تا galaxy گرفتم واسه خوذم و خانومم
کلیدهای ولوم رو به پائین + کلید Home + کلید Power همزمان نگه میدارم
گوشی خودم به حالت Download Mode میره ولی گوشی خانومم روشن میشه
داداش به خاطر dlna كه نميرم ال اي دي بگيرم؛ال سي دي مجهز به dlnaموجوده؛گفتم اگه بشه با گوشي مرتبطش كرد عالي ميشه.
دوستان روش يا كدي هست كه بشه فهميد گوشي آي9000چقدر كار كرده؟
دوستان خواهشا شلوغش نکنین
من خودم ال ای دی سامسونگ دارم و وقتی مودم شما وایرلس داشته باشه و در ضمن کابل LAN به تلویزیونتون وصل باشه با گوشیتون بعد از شناسایی تلویزیون روی گوشی میتونین عکس آهنگ و فیلم گوشیتون رو(البته فرمت هایی که تلیویزیون ساپورت میکنه) روی تلیویزیون پخش کنین![]()
سلام
منم به تازگی این گوشی رو خریدم فقط میتونم بگم فوق الاده است.فقط یه مشکل کوچولو دارم.بلوتوس گوشی رو که روشن میکنم حتما باید گزینه نمایش گوشی(vivisible) رو هم فعال کنم.
اینو که فعال میکنم فقط دو دقیقه وقت میده که تو اون دو دقیقه میشه یه دستگاه دیگه بهش متصل بشه.بعد از این دودقیقه دوباره تیک نمایش گوشی از بین میره
میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که همیشه این گزینه فعال باشه؟
Last edited by pouya_x3d; 26-09-2010 at 23:28.
منظورت از مودم از كدوماست؟قيمتش چنده؟بعد چقد برد داره؟
اين بنده خدا هم همينو گفت كه همينجوري بدون مودم نميشه ال سي دي و گوشي آي9000رو به هم وصل كرد.ميشه شما يه آموزش كامل بزاريد از نحوه كار؟
ممنون
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
فكر كنم اگه به دانلودينگ نره گوشي ريست ميشه؛احتمالا از اوناست كه نميره؛البته راه هايي هست كه درست ميشه اما ريسكه و واسه خيلي ها بيريك شده و بالا
نيومده؛شما فعلا حالشو ببر به زودي با يه آپديت سامسونگ كه قولشو داده حل ميشه.
دوستمون درست ميگه فعلا با خود گوشي حال كن
مشكل خاصي نيست
فقط ممكنه گوشي شما رو چون مشكلي نداره خانمتون ببره
كه اونم مشكلي نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)