تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 1298 اولاول ... 971471871931941951961971981992002012072472976971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

محدود میده

ببخشید دوستان من یک سوال داشتم:
    تنظیمات مودمم را مطابق اموزش انجمن انجام دادم یعنی PPPOE اگه درست گفته باشم ولی بازم وقتی میخوام به نت وصل باشم باید با کانکشن بورلند یا همون بریدج وصل بشم! مشکل از کجاست؟یکی از دوستان یکبار گفت احتمالا از مک فیلتر هستش.
    اگه میشه راهنماییم کنید.
    ممنون

2. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

256 مخابرات اصفهان، هم روز و هم شب سرعت دانلودش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

256 مخابرات اصفهان، هم روز و هم شب سرعت دانلودش چقدره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبل از این 256 داشتم سرعت دانلود 170 تا 180 بود

و 512 هم یکبار گرفتم سرعت دانلودم تا 200 بود
    البته اینا سرعت روزانه بوده . شبانش مثل اینکه فعلا سیاست مخابرات سپاه اینه که سرعت واقعی باشه . یعنی برای 256 میشه : 256/8= 32 . البته هیچ پیمان نوشته شده ای به مشتری نمیدن و این خودش یک کلاهبرداری واقعیه . یعنی هر وقت عشقشون کشید میتونن تمام سرعت ها رو کم کنند . هم روزانه و هم شبانه . از ظر قانونی دست خودشونو حسابی باز گذاشتند و خوشبختانه مردم ما هم که آخر قانوندان ، لام تا کام کسی در این مورد ، هنگام دریافت سرویس چیزی نمیگه ...

راستی عجب خراب شدهء فوق مضخرفی شده این خراب شده ! گفتیم از این ADSL سپاه راضی نبودیم میریم از مبین نت سرویس میگیریم که اونم 40 درصدشو سپاه خرید . (برای در رفتن از مشکلات قانونی ، به اسم همراه اول یا همون دزد اول سهام ها رو خریدند . یه سالی میشده سر خرید سهام مبین نت به مشکل قانونی خورده بودند ... )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اینا سرعت روزانه بوده . شبانش مثل اینکه فعلا سیاست مخابرات سپاه اینه که سرعت واقعی باشه . یعنی برای 256 میشه : 256/8= 32 . البته هیچ پیمان نوشته شده ای به مشتری نمیدن و این خودش یک کلاهبرداری واقعیه . یعنی هر وقت عشقشون کشید میتونن تمام سرعت ها رو کم کنند . هم روزانه و هم شبانه . از ظر قانونی دست خودشونو حسابی باز گذاشتند و خوشبختانه مردم ما هم که آخر قانوندان ، لام تا کام کسی در این مورد ، هنگام دریافت سرویس چیزی نمیگه ...

راستی عجب خراب شدهء فوق مضخرفی شده این خراب شده ! گفتیم از این ADSL سپاه راضی نبودیم میریم از مبین نت سرویس میگیریم که اونم 40 درصدشو سپاه خرید . (برای در رفتن از مشکلات قانونی ، به اسم همراه اول یا همون دزد اول سهام ها رو خریدند . یه سالی میشده سر خرید سهام مبین نت به مشکل قانونی خورده بودند ... )
    نه فکر نکنم پایین بودن سرعت شبانه فقط مختص مخابرات باشه چون من قبلا که محل سکونتم جای دیگری بود از پیشگامان و نداگستر هم سرویس گرفتم اون ها هم سرویس شبانه هاشون بهتر نبود هیچ بدتر هم شاید بود و دوستانم هم از شرکت های دیگر هم گرفتند بودند همینطوره ..حالا شاید یک کسی از یک شرکتی adsl بگیره سرعت شبانه اش تصادفی خوب باشه .. مثلا در همین جا هم بعضی سرعت شبانه هاشون بعضی مواقع مثل روزانه می شه..و این هم باید بدونیم که اگر همه شرکت ارائه دهنده اینترنت تو ایران محدودیت سرعت و ترافیک را بردارند برعکس سرعت اینترنت چند برابر پایین تر میره..! چون پهنای باند ورودی کشور تا یک حدی ظرفیت داره و یکی از علت های شرینگ هم همینه..البته دلایل دیگری هم داره که بماند..مثلا سایت های سرشناسی چون میهن دانلود شب ها سرورهاشون کم میاره یعنی اگر شما سرعت شما 10 مگ هم که داشته باشه شب ها تا سرعت 50 تا 100 کیلوبایت بیشتر نمی تونید از این سایت ها دانلود داشته باشید علتش هم معلومه چون بیشتر جاها تو ایران شب ها اینترنت رایگان می شه.و همه هم که میرند دانلود .. تازه شرکت ها که سرعت ها را کم می کنند و باز هم اینجوریه..! حالا فکر کنید روز ها هم محدودیت دانلود و سرعت برداشته بشه چی می شه..!

البته این ها را که گفتم در شرایط حاله و این خود دلیل نمی شه که بهانه ای برای ثبات شرایط فعلی باشه و باید یا پهنای باند ورودی کشور افزایش پیدا کنه و یا در داخل دیتا سنتر قوی ایجاد شود.. که در مورد اولی یعنی افزایش پهنای باند به علت گران فروختن و یک سری مسایل س.ی.ا.س.ی زیاد امکان پذیر نیست ولی در مورد دومی دارند یکسری کارهای می کنند که تا چند وقت دیگه معلوم میشه.. باید منتظر بود چی مشه.. ولی از نظر من همه چیز خوب مشه(قضیه انرژی مثبت منفی)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خط ما هم قطع بود از دیروز زنگ زدیم درستش کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

سرعت امروز منو ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

محدود میده

تنظیمات مودمم را مطابق اموزش انجمن انجام دادم یعنی PPPOE اگه درست گفته باشم ولی بازم وقتی میخوام به نت وصل باشم باید با کانکشن بورلند یا همون بریدج وصل بشم! مشکل از کجاست؟یکی از دوستان یکبار گفت احتمالا از مک فیلتر هستش.
    اگه میشه راهنماییم کنید.
    ممنون

???????????

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

با سلام من قصد گرفتن سرویس از مخابرات را دارم میخاستم ببینم هزینه اولش برایه چیه و میتونم خودم انجامش بدم اصلا قبول میکنند و ایا باید خونه هم بیاند و مودم را ازخودشون بگیرم یا خودم بیگرم چه مارکی چه مدلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یک عکس از تنظیمات مودم قسمت کاکنکشن بذارید تا راهنمایی کنم، یا شاید مثل خودم باشه ،عکس از مودم خودم بذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام من قصد گرفتن سرویس از مخابرات را دارم میخاستم ببینم هزینه اولش برایه چیه و میتونم خودم انجامش بدم اصلا قبول میکنند و ایا باید خونه هم بیاند و مودم را ازخودشون بگیرم یا خودم بیگرم چه مارکی چه مدلی
    نه لازم نیست بیخود پول بدی بشون خودت میتونی راحت نصب کنی و یا مودم از خودشون بگیری 10 تومن گرون تر میدن ... مودم TD-W8101 tp-link بگیر خیلی خوبه وایرلسم داره 37 تومن.(همه tp-link ها با مخابرات سازگاره من خودم 8960 دارم عالیه، آنتنش از طبقه سوم طبقه اول رو ساپورت میکنه الان 6 ماهه یک نفس روشنه بیچاره آخ نگفته ، 75 تومن)

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

اگه میشه راهنماییم کنید.
    ممنون
    مودمت رو عوض کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •