هیچ فرقی ندارن . یک یا دو حرف پارت نامبرها در کشورهای مختلف با هم فرق دارند ولی از لحاظ جنس و کیفی کاملا یکی هستند![]()
هیچ فرقی ندارن . یک یا دو حرف پارت نامبرها در کشورهای مختلف با هم فرق دارند ولی از لحاظ جنس و کیفی کاملا یکی هستند![]()
سلام
اگه امکانش هست منم به گروه دعوت کنید
۳۷۴ گرفتم
سلام
اپل مدلی با مشخصات شما نداره و اینجا تاپیک اپل هست
سوالتونو در تاپیک خرید لپ تاپ تا600تومان مطرح کنید
موفق باشید
اینجا مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی هست که از چاره خرید کرده باشه؟
اگه هست می خواستم بدونم از لب تاپش راضیه ؟ مشکلی ندارن؟ آخه قیمت هاش خیلی پایینه
سلام دوست عزیز
در اصل (تا حدودی) بله ، پیدا میشه ؛ ولی با شرایط فعلی (چون در داخل) از بازی های تحت سیستم عامل ویندوز (نسبت به مکینتاش) خیلی بیشتر استقبال میشه ، در اینصورت عرضه کنندگان بازی ها تمایل بیشتری به ارائه بازی ها برای ویندوز دارند.
اما مشکلی نیست ، میشه با داشتن مکینتاش هم بازی های ویندوز رو اجرا کرد ! البته قبلا" هم گفته شده.
به پست های زیر مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای این موضوع (چون کاربرد نوت بوک اشاره به مقوله بازی داره) ، به نظرم بهتره اول اندازه مانیتور مناسب باشه (مثلا" 15 اینچ) چون در مدت طولانی دچار چشم درد و اینجور مسائل نشید.لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر
با این فرض (15 اینچ بودن) در کل چند تا انتخاب هست ، که با مشخصات و قیمت میگم :
MC371LL/A :
cpu : 2.4 / 3mb / ci5
ram: 4 gb / 1066 fsb
hdd : 320 gb / 5400 rpm
odd : dvd-rw
vga : geforce 330m gt & intel hd / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy / 1440x900
other : webcam / bt / pau / sd card slot
weight : 2.54 kg
price : not yet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MC372LL/A :
cpu : 2.53 / 3mb / ci5
hdd : 500 gb / 5400 rpm
vga : geforce 330m gt & intel hd / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy / 1440x900
price : 22.400.000 rials
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MC373LL/A :
cpu : 2.66 / 4mb / ci7
hdd : 500 gb / 5400 rpm
vga : geforce 330m gt & intel hd / 512 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy
price : 25.400.000 rials
برای بازی ، من سری مک بوک ایر رو پیشنهاد نمی کنم ! ؛ چون بایستی کانفیگ قوی تری داشته باشیم.
موفق باشید.
قیمت های الماس هم مناسب تره و هم قابل اطمینان تر
ببخشید،میخواستم بدونم تمام Macbook Pro ها ویندوز رو به خوبی Mac OS اجرا میکنن؟
تو این بخش دیده بودم که بچه ها سر این داشتن با هم بحث میکردن که با ویندوز ،Macbook مثل تنور داغ میشه و باطریش زود تموم میشه!میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟
مرسی
ببینید ویندوز ۷ به مراتب از مک سنگین تره . پس مصرف بیشتر باطریش طبیعیه
در مورد گرم شدن هم این خبرا نیست که مثل تنور گرم میشه . چون مک بوک پروها از طریق بدنه ی فلزیشون گرما رو منتقل می کنن بعضی ها فکر میکنند که لپتاپشون خیلی داغ شده ولی اینطور نیست![]()
سلام به همه دوستان عزیز به خصوص آقا امید و محسن خان که ازشون بابت راهنماییهاشون در مورد خرید و انتخاب اپل راهنماییهای زیادی گرفتم. این مدت که دیگه تو فرم نبودم سعی در خرید و کارهای نیمه کاره دانشگاه و ... بودم که بالاخره امروز موفق به خرید لپتاپ اپل شدم. امیدوارم اطلاعاتی که تونستم در خرید این دستگاه جمع کنم به بقیه هم بتونم انتقال بدم تا با اطلاعات کاملی قصد خرید این برند بکنند.
و باز هم سوال از بزرگان: "فک کنم جای این سوال اینجا نباشه ولی واسه اول کار اینو ببخشید"
قبل از انجام هر کاری میخواستم یه image از کل هارد بگیرم که اگه مشکلی به وجود آمد مانند لپتاپ دل و ... سریع بتونم recovery کنم. در این مورد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)