تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 1049 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Ready for Bluetooth® Wireless Technology
    (HTZ787DVD-AP/HTZ585DVD-AP/ HTZ-FS30DVD-AP/HTZ282DVD-AP/ HTZ280DVD-AP)
    With the AS-BT100 optional Bluetooth
    adapter, you can wirelessly stream
    music from compatible devices, such as
    mobile phones, PCs, or iPod (optional
    transmitter required). The basic
    functions of the device can be operated
    using the system's remote control.
    * Bluetooth® and associated logos are trademarks of
    Bluetooth SIG, Inc.
    ****AS-BT100 Optional Bluetooth Adapter
    - A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
    - AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)
    - Paring code: 0000, 1234, 8888
    - Registers up to 8 devices
    ****Mobile Music Devices:
    Mobile Phone
    Bluetooth Capable PC
    iPod Transmitter Optional BT

Last edited by FARSHAD_DIGITAL; 21-09-2010 at 21:56.

2. 2 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سیستم صوتی خوب تا 700 تومن چی هست تو بازار؟ اصلن ارزش داره یه سیستم مینی با این قیمت خرید؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید.منظورم جداگونه بود.فرشاد هم زحمت کشیده و توضیح داده.

سیستم صوتی خوب تا 700 تومن چی هست تو بازار؟ اصلن ارزش داره یه سیستم مینی با این قیمت خرید؟
    سیستم های مینی معمولا خروجی HDMI نداره.اگه این قضیه براتون مهم نیست و بیشتر دنبال موزیک هستید برید سراغ مدل MHC-GN1300D از شرکت سونی.قبلا هم در موردش گفته بودم.با توجه به قیمتش عالیه.کمتر از 600 تومن هستش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی رایان، ولی انگار یه جا گفته بودی سونی کیفیت نداره بیشتر قدرت صدا داره، درست دیده بودم یا اشتباه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام من 2 تا سوال دارم یکیش اینه که من تی وی 46 C7000 دارم + سینمای HT X725
    1-می خواستم ببینم چطوری میشه صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میکنم رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تی وی میاد
    دوستان راهنمایی کردن که از قسمت تنظیمات صدای تی وی باید بزارم روی external speaker ولی اینکار رو که می کنم صدا کلا قطع میشه ، وقتی هم سینما رو روی aux 1 یا 2 میزارم صدا برمیگرده روی باند خود تی وی
    البته اینم بگم رابط تی وی و سینما کابل اچ دی ورژن 1.3 هست ، آیا کابلی چیزی دیگه هم باید بینشون باشه یا همین کابل باید صدا رو به سینما منتقل کنه ؟!

2-می خواستم ببینم برای پخش سه بعدی مناسبترین پلیر (تنها و بهمراه سینما) چیه و چه قیمتیه ؟! ، ترجیحا سامسونگ توی الویت باشه!

پیشاپیش ممنون
    شما باید از خروجی های صدای تلویزیون صدا را به سینمای خانوادگی بدهید

-خروجی AV با دو فیش که در اینصورت صدا استریو خواهد بود

-خروجی Audio Optical یا Audio Coaxial بسته به نوع تلویزیون و سینما از یکی از دو کابل استفاده می شود در اینصورت صدا 5.1 خواهد بود

در HDMI 1.3 برگشت صدا وجود ندارد در 1.4 برگشت صدا امکان پذیر است در صورتی که سینما هم این امکان را داشته باشد
    مشکل من هنوز پابرجاست و حل نشده
    من هنوز مشکل انتقال صدای تی وی به سینما رو نتونستم حل کنم
    از خروجی صدای تی وی هم خروجی گرفتم به سینما پخش کردم باز مشکل پابرجاست و صدا کلا قطع میشه
    پشت سینما کلا 6 تا جای فیش هست (3تاش زرد،سفید و قرمزه 3تای دیگش هم سبز،آبی،قرمز!) که فکر کنم همه خروجی باشن و ورودی به خود سینما نباشن؟!؟!؟! (مدل سینمای من هم اینه سامسونگ HT X725)
    همه ی فیشهایی هم که با تی یو و سینما بودن و امکانش بود رو تست کردم بازم مشکل پابرجا بود

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل من هنوز پابرجاست و حل نشده
    من هنوز مشکل انتقال صدای تی وی به سینما رو نتونستم حل کنم
    از خروجی صدای تی وی هم خروجی گرفتم به سینما پخش کردم باز مشکل پابرجاست و صدا کلا قطع میشه
    پشت سینما کلا 6 تا جای فیش هست (3تاش زرد،سفید و قرمزه 3تای دیگش هم سبز،آبی،قرمز!) که فکر کنم همه خروجی باشن و ورودی به خود سینما نباشن؟!؟!؟! (مدل سینمای من هم اینه سامسونگ HT X725)
    همه ی فیشهایی هم که با تی یو و سینما بودن و امکانش بود رو تست کردم بازم مشکل پابرجا بود
    دوست عزیز شما باید لاینی که میخواید این ارتباط رو برقرار کنید برای سینمای خانگی تعریف کنید.فقط وصل کردن کافی نیست.

9. 3 کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مرسی رایان، ولی انگار یه جا گفته بودی سونی کیفیت نداره بیشتر قدرت صدا داره، درست دیده بودم یا اشتباه؟
    من نگفته بودم سونی کیفیت نداره.گفته بودم تفکیک لازم رو نداره و معمولا قیمت محصولاتش هم بالاست.ولی سیستم های صوتی سونی سیستم های خوبی هستش و مخصوصا این مدل که عرض کردم با توجه به قیمتش ارزش خرید رو داره.
    الان دیگه تو بازار سیستم صوتی پر قدرت به ندرت گیر میاد و فقط شرکتی مثل سونی و جی وی سی و پاناسونیک هستند که همچنان در حال تولید این نوع سیستم ها هستند.(توی ایران)

11. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما باید لاینی که میخواید این ارتباط رو برقرار کنید برای سینمای خانگی تعریف کنید.فقط وصل کردن کافی نیست.
    میشه توضیح بدین چطوری اینکاری که میگین رو انجام بدم؟!
    ممنون میشم منظورتون رو کامل توضیح بدین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه توضیح بدین چطوری اینکاری که میگین رو انجام بدم؟!
    ممنون میشم منظورتون رو کامل توضیح بدین
    منظور ایشون اینه که زمانی که شما به دستگاهتون ورودی صدا می دید باید تنظیمات سیستمتون هم برای ورودی صدا فعال کنید به طور مثال بعضی از دستگاه ها که ورودی AUX دارند بر روی کنترل و یا خود دستگاه و یا توی منو دکمه ای به این اسم دارند و باید روی اون حالت قرار بگیره،به طور کلی و استانداردش اینه که برای هر دستگاهی چند مد وجود داره،1-dvd و 2-Tuner و 3-DIGITAL که رو حالت دیجیتال تنظیمات مربوط به همه ورودی های صدای سیستم قرار داره و یا اگه اینجوری نباشه باید توی منوی دستگاه قسمت صدا تنظیمات مربوط به ورودی صدارو درست کنید.

14. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظور ایشون اینه که زمانی که شما به دستگاهتون ورودی صدا می دید باید تنظیمات سیستمتون هم برای ورودی صدا فعال کنید به طور مثال بعضی از دستگاه ها که ورودی AUX دارند بر روی کنترل و یا خود دستگاه و یا توی منو دکمه ای به این اسم دارند و باید روی اون حالت قرار بگیره،به طور کلی و استانداردش اینه که برای هر دستگاهی چند مد وجود داره،1-dvd و 2-Tuner و 3-DIGITAL که رو حالت دیجیتال تنظیمات مربوط به همه ورودی های صدای سیستم قرار داره و یا اگه اینجوری نباشه باید توی منوی دستگاه قسمت صدا تنظیمات مربوط به ورودی صدارو درست کنید.
    آهان الان متوجه منظورشون شدم
    من هم روی AUX1،2 گذاشتم هم روی Diigital و هم یه اسم دیگه که بازم صدا نمیاد!
    روی aux که میزارم صدا برمیگرده به تی وی ، روی دیجیتال هم کلا قطع میشه ، کابل هم که وصل میکنم به خروجی aux تی وی بعد به ورودی (شایذم خروجی!!!) پشت پلیر سینما صدا کلا قطع میشه روی همه ی گزینه ها
    از توی تنظیمات تی وی هم صدا رو روی external speaker میزارم بازم بی فایدست
    مدل سینمای منم همونطور که قبلا گفتم سامسونگ HT X725 هست،نمیدونم چیکارش باید بکنم
    البته اینم بگم من فقط این کابل معمولی (زرد،سفید،قرمز) رو تست کردم ، کابلهای دیگه ای که با تی وی و سینما هست رو نمیدونم کجا و چطور استفاده میشن واصلا چی هستن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •