تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 472 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.

2. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.من سمند EF7 پایه گاز سوز دارم.از روزی که روغنشو عوض کردم شتاب ماشین پایین اومده.قبلا با دنده دو اسفالتو میکنند ولی الان ضعیف شده.روغن ایرانول ریسینگ ریختم.یکی از دوستام میگفت واسه اونم اینطوری شده بود و رفته نمایندگی و یه قطعه عوض کردند که اسمشو نپرسیده دوباره مثل اول شده.ماشینم صفره و در 2000 کیلومتر روغنشو عوض کردم.به نظر شما ایرادش از روغنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.من سمند EF7 پایه گاز سوز دارم.از روزی که روغنشو عوض کردم شتاب ماشین پایین اومده.قبلا با دنده دو اسفالتو میکنند ولی الان ضعیف شده.روغن ایرانول ریسینگ ریختم.یکی از دوستام میگفت واسه اونم اینطوری شده بود و رفته نمایندگی و یه قطعه عوض کردند که اسمشو نپرسیده دوباره مثل اول شده.ماشینم صفره و در 2000 کیلومتر روغنشو عوض کردم.به نظر شما ایرادش از روغنه؟
    سلام به احتمال زیاد شما روغن اضافی داخل موتور ریختید که تا حدودی موتور خفه تر کار میکنه ماشین منم اینطوری شده بود که فهمبدم نباید 5 لیتر کامل روغن میریختم و 200 سی سی کشیدم مثل اولش شد.

5. این کاربر از Amir_Mcim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

من یه سمند پایه گازسوز ثبت نام کردم و اردیبهشت تحویل میدن
    الان دو دل شدم که پولم رو پس بگیرم یا نه!
    در مورد معایبی که اینجا خوندم از موتورش دو دل شدم
    هنوز مشکل واشر سر سیلندر و .... وجود داره یا برطرف شده؟
    سلام
    مدل شهریور 91 به بعد واشرهاشون عوض شده اما هنوز نمیشه قظعی درموردش نظر داد
    مشکل روغن ریزی اویل ماژول رو دیدم ازشون
    اگر بخواهبد انصراف بدید تا پول ماشین رو بهتون پس بدهند حدود 40 الی 60 روز طول میکشه
    پیشنهاد من اینه که تحویل بگیرید و اون موقع در مورد نگه داشتن یا فروختنش تصمیم بگیرید

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.
    سلام آقای ملک پور
    اگر اشتباه نکنم ماشین شما مدل 88 بود
    حرف شما برای این مدل و89 کاملا صادقه اما برای هیچ کدوم از جدیداشون نمیشه قطعی نظر داد

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام به احتمال زیاد شما روغن اضافی داخل موتور ریختید که تا حدودی موتور خفه تر کار میکنه ماشین منم اینطوری شده بود که فهمبدم نباید 5 لیتر کامل روغن میریختم و 200 سی سی کشیدم مثل اولش شد.
    ممنون دوست من.روغن 4.75 لیتر یا 5 لیتر ریختن.که اون 750 سی سی یا یک لیتر اخر روغن دیزلی بود.با این اوصاف من بهتره از این به بعد 4.5 لیتر روغن بریزم.درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون دوست من.روغن 4.75 لیتر یا 5 لیتر ریختن.که اون 750 سی سی یا یک لیتر اخر روغن دیزلی بود.با این اوصاف من بهتره از این به بعد 4.5 لیتر روغن بریزم.درسته؟
    4.5 هم کمه شما 4.7 بریزی حله.البته روغن سرریز داشته باشی که هر وقت لازم شد بریزی و از 4.5 کمتر نشه که باز خودش باعث استحلاک قطعات داخلی مخصوصا اول صبح که موتور سرده میشه.

10. این کاربر از Amir_Mcim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

4.5 هم کمه شما 4.7 بریزی حله.البته روغن سرریز داشته باشی که هر وقت لازم شد بریزی و از 4.5 کمتر نشه که باز خودش باعث استحلاک قطعات داخلی مخصوصا اول صبح که موتور سرده میشه.
    من روغن elfریختم با بدون فیلتر 4.2 .
    کشش و شتاب خوبه

12. این کاربر از SNOOP DOGG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من سمند ef7مدل 91دارم ،مدتی میشه که صدای موتور زیاد شده نسبت به روزهای قبل!این مشکل راه حلی داره ؟؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

از کی صدا زیاد شده؟ روغن خیلی تاثیر داره.اگه 5 30 بریزی صدا خیلی خیلی کم میشه ولی احتمالا از همه جای موتورت روغن بده! چون روان تره!
    من الف 10 40 میریختم صدای موتور خیلی کم بود
    ایندفعه تعویض روغنی بعد خالی کردن روغن گفت الف نداریم! منم گفتم یه تمام سنتیک خوب بده گفت بهران رانا! منم ریختم صدای موتور به شدت زیاد شد! رفتم ازش پرسیدم ویسکوزیتش چنده؟ گفت 5w50!!
    فعلا هم دارم استفاده میکنم و از صدای موتور لذت میبرم هنوز 3000 کار کرده حیفم میاد عوضش کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •