تا جایی که من میدونم روی گوشی های گارانتی دار تعدادی آهنگ مجاز بصورت پیش فرض وجود داره!
تا جایی که من میدونم روی گوشی های گارانتی دار تعدادی آهنگ مجاز بصورت پیش فرض وجود داره!
دقيقا .. همونطور كه قبلا هم عرض كرده بودم روي گوشي من در حدود يك گيگ و خورده اي آهنگ مجاز بود ... گوشي من = ايكس 6 16 گيگ!
این گوشی مشکل از بابت GPS نداره؟چقدر طول میکشه وصل بشه؟
خدا پدر ومادرت رو بیامرزه
داشتم تا الان خودمو میخوردم
که رفته تو پاچم ولی خیالم راحت شد
گوشی های گارانتی دار اصلی با برچسب سفید رنگ اومدند و برچسب آبی ندارند. ساخت چین هستند. آهنگ های مجاز رو گوشی هستش که این تقریبا معادل عبارت comes with music هستش البته این عبارت بیشتر رو گوشی های قاچاقی وارد کشور بوده که داخل جعبه کدی هستش که میتونی از زمان فعال کردنش بمدت نمی دونم یک یا دوماه بی نهایت آهنگ رایگان دانلود کنی که خوشبختانه این جور چیزا تو کشور تعریف نشدس!
من خودم این گوشی رو خریدم و به دلایلی فروختمش و اگه صفحات قبل قبل این کلوپ رو بگردید توضیحات زیاد و آموزنده دادم. هر مشکلی داشتین در خدمت هستم. دوستانی که تازه خریدن یا تازه میخوان بخرن هر مشکلی داشتن به حد وسع در خدمتم از گوشی گرفته تا جی پی اس و غیره و غیره
ببخشید منظورتون چیه دوست عزیز؟
یکم واضح تر بنویسید.!![]()
دوستان من سوال دارم
اول اینکه استفاده از gpsهزینه ای هم داره یا نه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام پیغامگیر یا منشی گوشیمو فعال کنم باید چیکار کنم؟
استفاده از GPS هزینه نداره و فقط کافیه که نقشه ها روی گوشیت ذخیره بشه
گوشیت منشی تلفنی نداره اما شما می تونی برنامه منشی نصب کنی
موفق باشی
با گوشیتون بازی میکنین شما؟......پس اینجا رو هم ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده از جی پی اس هزینه ای نداره و کاملا رایگان و مجزا از اپراتور و سیمکارت و این حرفاس. فقط یه نکته که اگه بخوای از جی پی اس در حالت آن لاین استفاده کنی یعنی برای ایجاد اتصال سریع و 3 ثانیه ای بخخوای از قابلیت آن لاین یا اینترنتی جی پی اس استفاده کنی دراین حالت مقادریری واست هزینه خواهد انداخت! البته اونم اول کانکشن خواهد بود و مقدارش هم ناچیز خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)