دقیقا.
در ضمن مصرف باطری رو هم می بره بالا...تو صفحه های قبل یه تسک منجر گذاشتم که میاد بالای سمت راست هوم اسکرین...این شکلی:
اینجوری هم می تونی برنامه های باز رو ببندی هم می تونی جوری تنظیمش کنی که با زدن X برنامه ها بسته بشن.
دقیقا.
در ضمن مصرف باطری رو هم می بره بالا...تو صفحه های قبل یه تسک منجر گذاشتم که میاد بالای سمت راست هوم اسکرین...این شکلی:
اینجوری هم می تونی برنامه های باز رو ببندی هم می تونی جوری تنظیمش کنی که با زدن X برنامه ها بسته بشن.
فقط یک سوال, برنامه هایی رو که بصورت اتو ران هستند رو از کجا باید بخش اتو رانش رو غیر فعال کنم ؟ مثلا من از آنتی ویروس eset استفاده میکردم, وقتی شما گفتین که آنتی ویروس الکی فقط دستگاه رو کند میکنه پاکش کردم, ولی هروقت که گوشی رو روشن میکنم یک خطا به منظور این که دستگاه نمیتونه آنتی ویروس رو اجرا کنه روس صفحه من میاد. چی کار کنم ؟
کسی سوال مارو جواب نمیده؟
گوشی رو به سیستم وصل کنید و تو مموری کارت (اگه برنامه رو تو مموری نصب کرده بودید) تو ریشه مموری،یا تو پوشه programs دنبال فایلهای اون برنامه بگردین و دیلیتشون کنید.تو پوشه ی windows>>startup هم اگه اثری ازش بود پاک کنید.
در صورت امکان اگه دسترسی به برنامه ی ادیتور رجیستری هم دارید میتونید کلیدهای مربوط به برنامه رو از تو رجیستری هم پاک کنید.![]()
دوستان جریان این خبر پیه؟ حقیقت داره؟
عدم صلاحیت HD2 برای دریافت ویندوز*فون 7
دوستانی که به دنبال هولدر مناسب برای این مدل هستند به تاپیک زیر مراجعه کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دکمه های سخت افزاری ویندوز 7 با ویندوزهای قبلی فرق داره پس هیچ گوشی که ویندوز های قبلی رو داره 7 ساپورتش نمیکنه مگر شاید با ه *ک که هنوز نیومده.
چاکریم بچه ها ....عیدتونم مبارک.....شما که تاپیک HD رو تحویل نمیگیرین منم مجبورم تو HD2 پست بدم .....یه مشکل دارم تو تب موزیک تاچ فلو که میرم و یه آهنگ رو پخش میکنم بعد از 20 ثانیه قطع میشه و Error Reporting میده که باید Dont Send بزنید!! چجوری درستش کنم ؟؟ خیلی ممنون میشم...
مشکل ویندوزی بید جگر طلا!
اول خاموش و روشن- دوم سافت ریست که احتمالابا این گزینه مشکلت حل می شه منظورم factory reset هست که یه جایی تو ستینگ باس پیداش کنی.
اگه با فکتوری نشه یعنی ویندوزش پکیده باس یه بار دیگه رام بریزی.
ما مخلص hd دارها هم هستیم.هیچی نباشه داش کوچیکمونه.روش تعصب داریم![]()
بیبینم کسی قاب ژله ای براش ندیده؟
مثل اینکه برای hd یه همچین چیزی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)