سلام دوستان الان قیمت ps3 slim 120gb چنده؟
ممنون![]()
سلام دوستان الان قیمت ps3 slim 120gb چنده؟
ممنون![]()
حدود 420 تومن هستش.........
میدونید شاید مصرف دسته های xbox کمتر از ps3 باشه ولی بخاطر نبود یا کمیاب بدون باطریه خوب
مدت موندگاریه شارژ دسته های xbox کمتره من نمیدونم آخه چرا xbox هم مثل ps3 باطریهای سر خود روی دسته هاش نگذاشته[/QUOTE]
Sorry که پا برهنه می پرم وسط بحثتون .
من یه جفت باتری انرژایزر شارژی واسه دسته ایکس باکسم انداختم . اون موقع که پلی استیشنم داشتم دسته ایکس باکسم بیشتر از پلی استیشن شارژ نگه میداشت.
الووووووووووووووو کسی نیست جواب من رو بده ؟
شما صفحه اول تاپیک 360 رو بخون تا از مدل های مختلف 360 اطلاعات کسب کنی،بعد اگه خواستی بگو تا قیمت ها رو برات بگم............
همون elite رو بگیر بره چون الان مدل های FAT تولیدش متوقف شده و قیمتش چون کپی خوره زده بالا Arcade هم سیدی میزاری توش بازی رو save میکنی میره سالی یه بار هم باید بشینی بازی های الکی رو save هاش رو پاک کنی چون 256MB حافظه داخلی رو داره!slim هم که کپی خور نمیشه اگه هم خواستی بگیری من خودم تو بندر 4GB رو 480 قیمت دارم یه وقت گول نخوری!در ضمن slim هم با درایو Lite on بگیر!موفق باشی!![]()
آهان . ببخشید الان Elite جزء کدوم دسته 360 هست ؟ Fat یا Slim ؟
بقیه توضیحات تایید میشه .
نمیشه فلش وصل کرد بهش؟چون 256MB حافظه داخلی رو داره![]()
الیت, ارکید و غیرو جزء فت هستن و اسلیم فقط یک مدله فقط اسم درایو هاش و حجم هاردش متفاوته
سلام دوست عزیز
شما کدوم بندر هستین؟ عباس؟؟ لنگه؟؟
قیمت ها اونورا چطوره؟؟
یه لیست تقریبی از قیمت های ps3 و x box میدین لطفا؟؟ (ps3 slim 320 Gb رو اگه بگین ممنون میشم)
ادرس یا شماره ای رو هم از یه مغازه ای جایی داشتین واسم پیام کنید. ممنونم
مگه من گفتم نیست elite که دیگه تابلوه که Fat هست!دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)