تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 312 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/QUOTE]
    سلام به همه

دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
    ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
    میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
    [/QUOTE]

[/QUOTE]
    من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد
    [/QUOTE]

[/QUOTE]
    من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..
    شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
    یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید
    [/QUOTE]

بازم سلام
    ببینم کسی راه حل جالبتری نداره ؟
    این راه حل دوستمون زیاد جالب نیست
    نمیشه همه تیم ها رو که ترکیب چید براش
    حالا اومدیم و یکی خواست با همون تیم و ترکیب دیگه ای بازی کنه
    یه راه حل بدید Plz

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل ایکنه خدا خواسته ما امسال بریم رد کنکور رو بگیریم و هر چه فیفا میفا رو بزاریم کنار هرکی یه شانسی داره و این بازی هم به خاطر اینکه من بازی نکنم و برم واسه کنکور بخونم بد زده شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اون ربطی به اسپانسر نداره ، قبل شروع بازی اونجا که مشخصاتتون را وارد میکنید و سطح بازی مثلا لجندری میذارین پایینش هم یه چیز دیگه سوال میکنه که تا world class بیشتر نداره که با تغییر اون مبلغی که بالا نوشته شده عوض میشه که هرچه بیشتر بکنین board به شما سخت تر میگیره و رنگش هم قرمز میشه و مبلغ کمتری واسه خرید و دستمزد بهختون اختصاص میده که اگه سطحش رو پایینتر مثلا آماتور بیارین رنگش سبز میشه و مبلغش هم بیشتر و رئیس باشگاه هم بهتون زیاد سخط نمیگیره و پول بیشتری بهتون اختصاص میده ، وایه خرید و آپگرید استاف و دستمزد و ...

خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
    یه سوال دیگه :اونوقت این تغییر درجه چه تغییری تو بازی من داره جز این که پولو زیاد می کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا این INTRO چیه؟

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

خوب من از همون اول گفتم كه اصلا بايد به همين خيال بايد باشيم كه PC FIFA بشه مثله CONSOLE FIFA چون EA واقعا نميخواد ضرر كنه...اكثرا چون EA اومده فك كرده كه كساني كه مشكل مالي دارن و فقط يه سيستم داغون دارن بيان بازي رو احرا كنن چون فوتبال يه بازي كه خيلي طرفدار داره به خصوص در بين مردم فقير اروپا و آمريكا و..بعد EA براي سود بيشتر هيچوقت نمياد گيم پلي و حداقل كمي از گرافيك كنسول رو واسه PC بزنه..من همه ي شماره ها رو دارم البته خبر داشتم كه همون فيف09 تازه بدتر هم شده(چمن رو نيگا كنين)ولي به خاطر به هم نخوردن آرشيوم بازي رو گرفتم باور كنين به جونه عزيزم از روزي كه گرفتم فقط 10 مين بازي كردم...

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما هم مثل تو ولی فکر کنم اون فیلمیه که قبل از این که وارد بخش Press Any Key To Continue بشه نشون میده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
    بله مطمئن باش که نسخه ای که داری نسخه اروپایی بازی هست همونی که در تاریخ 2 اکتبر عرضه شده

بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
    امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه
    من تست کردم این طور که میگی نبود

من fifa 09 رو بازی نکردم
    یه سوال داشتم راسته که میگن پارسال په پچ اومده بود که فیفا pc رو از نظر گرافیک مثل فیفا xbax میکرد ؟
    همچین پچی برای فیفا 10 هم میاد ؟
    بله ولی چرت بود

يعني واقعا براي 09 همچنين چيزي اومده بوده؟حرفت چه قدر سنديت داره؟
    خيلي سخت بشه باور كرد!
    كسي همچين كاري كرده؟
    من شخصا پچی رو که مثلا کارش این بود که کیفیت بازی رو به نکست تغییر بده دانلود کردم مودبانه بگم تر زد توی بازیم طوری مجبور شدم حذف و دوباره نصب کنم. خوب هم نشده بود

دوستان پچی چیزی برای اصلاح این چمن فسفری آزار دهنده نیومده؟
    هست ولی اگه کریشن مستر بیاد خودتم می تونی در عرض چند ثانیه دستی حلش کنی.

کسی سوال ما رو نمی جوابه؟!؟!
    مثل اینکه آقا Kauser تشریف ندارن!
    بازی موجود نسخه اروپایی هست که قرار بود در تاریخ 2 اکتبر منتشر بشه که 7 روز قبل انتشار توسط گروه کرکر رازور 1911 به سرقت رفته و کرک شد. و زیان مالی بسیاری به EA وارد کرد. یک احتمال وجود داره که نسخه آمریکایی بازی تفاوت جزئی داشته باشه با این نسخه اروپایی

نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.

پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته
    این بازی هنوز رسمآ از طرف شرکت EA فروخته نشده و تمامی نسخه های PC موجود آن دمو می باشد
    نسخه اصلی آن با نسخه دموی موجود در بازار تفاوتهای بسیاری دارد از جمله:
    1-زمین چمن سه بعدی و بسیار زیبا
    2-وجود intro در هنگام اجرای بازی
    3-تغییر گرافیک و حرکات تماشا چیان
    4-هوش مصنویی بالای دروازه بانان و بازیکنان
    5-دارا بودن تنظیمات جدید از جمله Virtual pro و Set Customize piece و غیره...
    لازم به ذکر است که برخی سایتها تاریخ انتشار این بازی را 2 اکتبر اعلام کرده بودندکه ظاهرآ این تاریخ به 20 اکتبر تغییر یافته است
    منبع سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشان تا زمان انتشار خود بازی در این فروم پست بیهوده ندهید
    گزارش تخلف داده شد. قبلا هم تذکر داده بودیم که از دادن این پست های شایعه خود داری کنی لینکی که به عنوان منبع گذاشتید هم خبر شما رو تائید نمی کنه.

شما احیانا حقوق نمی گیرید از جایی که این شایعه رو پخش کنید؟

کمک
    من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
    ممنون میشم
    اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
    ممنون
    این فایل بیش از 200 مگ حجمشه دوست عزیز

من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
    ممنون میشم
    اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
    ممنون
    کسی نیست کمک کنه
    یه بار پرسیدی دیگه!

سلام
    چقدر این بازی بدرد نخور بودهر چی سعی کردم خودم رو گول بزنم که این بازی قشنگه نشد.در ضمن چطوری میشه بازی دوستانه انجام داد؟ در کل یه تار موی گندیده pes2009 رو به این فیفا نمیدم(به طرفداران فیفا بر نخوره)
    گزارش تخلف شما داده شد. قبلا هم تذکر جدی داده شده بود که از دادن چنین پست هایی شدیدا خود داری بشه به دلیل بی توجهی شما متاسفم که بگم گزارش تخلف شما به مدیریت ارجاع داده شد.
    عادت کنید به قوانین جامعه ای که در اون حضور پیدا کردید احترام بذارید. ممنون
    Last edited by Spaniuly; 06-10-2009 at 21:49.

8. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سوال قبلی من بود :

دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
    ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
    میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟

راه حلش رو پیدا کردم

دوستان یه راه داره
    هر 2 نفر تیم ها رو انتخاب میکنید
    در صفحه select sides فقط یه نفرتون شکل دسته رو میبره روی تیم خودش و تیم دوم رو میدید به خود کامپیوتر
    حالا اون یه نفر میره ترکیب تیم خودش رو میچینه و میاد عقب دوباره روی صفحه select sides ، نفر بعدی شکل دسته رو میبره روی تیم خودش و میره ترکیب تیم خودشو میچینه
    بعد اون هم میاد عقب ( select sides ) و حالا میتونید شکل دسته رو ببرید روی تیمهای خودتون و برید از بازی لذت ببرید

تشکر لازم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
    یه سوال دیگه :اونوقت این تغییر درجه چه تغییری تو بازی من داره جز این که پولو زیاد می کنه؟
    تو بازی تاثیری نداره فقط تو سخت گیری رئیس باشگاه نسبت به کمک مالی بهت و همینطور در نتایجی که میگیری داره ، مثلا اگه تو world class باشی با مساوی تو خونه ی خودت امنییت شغلیت بیشتر در خطر میفته و رئیس باشگاه بهت اخطار میده ، اما تو درجات پایینتر کمتره ، ربطی به داخل بازی و کیفیت داخل زمین نداره بیشتر متفرقه هستش

11. این کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

krauser عزیز توی پست اول شما درباره دانلود استادیوم اختصاصی رئال مادرید مطلبی گفته بوده بودید که این استادیوم در روز بازی منتشر میشه . اگر لطف کنید این استادیوم رو برای عموم ما قرار بدید اگر هم نیومده که هیچی .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •