خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیست
خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیست
نقاط شروع ماموریت های اصلی تو نقشه ها کاملا مشخص هستن.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوریه که میگین چیز خاصی نیست؟ توضیح هدف که تو نقشه هم هست!
برای این میگم که علاماتی تو نقشه هست ولی به صورت مجزا جدا نشده
حالا میرم ببینم چی میشه
دوستان این بازی رو دارم بازی میکنم ولی ظاهرا جز هدف های تکراری و این که یک چیزی رو بیار و یک چیزی رو ببری چیز خاصی نداره
دیالوگها هم خیلی تکراری شده ، یمدونم داستان داره ولی الان خیلی جالب نیست
تا اخرش این جوریه ؟
اگر داستانش رو متوجه بشین بازی قشنگیه ؛ اگر به این میگین تکراری پس به ac1 چی میگین ؛ شاید منظورتون از تکراری طولانی بودن بازیه؟
ac1 چون اولین نسخه بود قشنگ بود
ولی این هم یک کم طولانی و هم اینکه فعلا ( میگم فعلا ) اون هیجانات نسخه ی قبلی رو نداره
اون خیکی رو کشتم ، الان اونجام ، ولی ظاهرا فقط باید بازی کنی و بس
این بازی درجه سختی نداره که اول بازی بشه انتخاب کرد ؟
با سلام
من تو مرحله ایی که باید 9 نفر رو بکشیم گیر کردم ، همرو کشتم به غیر از اونی که تو کشتی هست . تمام سربازای اطراف رو می کشم اما اون شوالیه ها رو نمی تونم بعلاوه 4 تا سرباز توی کشتی . این قسمت رو باید چطوری رد کنم ؟
سلام
چند تا سرباز اونجا هست:
سرباز های 1و2 در محوطهی قرمز رنگ 1و2 حرکت می کنند و سرباز های 3و4 در بخش قرمز 3و4حرکت می کنند .
شما اول باید در قسمت3آبی رنگ قرار بگیرید و وقتی سرباز3 اومد اونو کشته و توی آب پرت کنید.بعد برید توی قسمت4و همین بالا رو سر سرباز4بیارید.بعد آهسته وسط سرباز های 5و6قرار بگیرید و دوتاشونو بکشید. حواستون باشه سرباز های پایینی شما رو نبینن.
بعد وقتی سرباز های دیگه روشون اونور بود بپرید پایین و سفید و بکشی.د
. . .
یه مرحله هایی هست که با انجام دادنشون وسایل الطایر آزاد میشه من همشونو انجان دادم،فقط یکی مونده همونی که باید پرواز کنیم من اونجا نمی دونم باید چه کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
Last edited by a.g g.a; 26-12-2010 at 12:52.
منظورت معابد هست؟ کدوم معبد؟ معبد ششمی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)