سري هاي Asus با هم فرق هايي دارن و هر كدوم يه ويژگي دارن مثلا سري n مولتي مديا هست يا سري uسري با قابليت حمل بالا هست پس هر سري يك ويژگي دارد كه ميتوني بري تو سايت asusويژگي هر سري رو ببيني
ولي معمولا تفاوت لپتاب رو با كانفيگش ميشناسن نه با سريش
سري هاي Asus با هم فرق هايي دارن و هر كدوم يه ويژگي دارن مثلا سري n مولتي مديا هست يا سري uسري با قابليت حمل بالا هست پس هر سري يك ويژگي دارد كه ميتوني بري تو سايت asusويژگي هر سري رو ببيني
ولي معمولا تفاوت لپتاب رو با كانفيگش ميشناسن نه با سريش
سلام
خیلی ممنون سری k برای چیه
سري k رو Versatile Performance معرفي كرده كه فكر كنم به فارسي ميشه هم كاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها....
امروز رفتم و مدل K52JT رو خریدم با این کانفیگ به قیمت 880 هزار تومان:
Intel Core i5 480M
AMD HD 6370 1GB
4GB RAM, 500GB HDD
سلام
منظورت از کارت گرافیک Amd Hd 6370 1 Gb چیه ؟
یعنی همون ati؟
لطفا بیشتر توضیح بدید؟
سلام دوست عزیز مبارک باشه
سرعت هاردش رو بفرما
مبارک باشه
بدون گارانتی؟
قیمتی که خریدی خیلی عالیه.
ادرس بده ما هم بریم بگیریم(همکاری خریدی)
فقط یه لطفی کن یه بازی مشتی بریز روش تست بگیر تا هم کارت گرافیکش اببندی بشه
هم بلاخره یه منبع حسابی باشه برای امثال بنده که هنوز شک داریم که بگیریم یا نه
سلام دوست عزیز لین سوال منم هست
سلام دوباره بر دوستان...ممنونم از شما...
همین مدل با هارد 640 یه جایه دیگه قیمت 900 بود، من گفتم بیخیال 20 تومن نمی ارزه!اینم بگم که به قولی شلوار بازار رو در آوردیم!!
کل بازار پارسیان، ایران و رضا رو زیرو رو کردیم هیچکی باورش نمی شد همچین قیمتی پیدا کردیم، اکثریت میگفتن اگه هست واس ما هم بگیر!!!
![]()
تقریبا فکر کنم 90 درصد مغازه های لپ تاپی رو پرسیدیم.....
بله برادر همون ATI منظورمه....منظورت از کارت گرافیک Amd Hd 6370 1 Gb چیه ؟
سرعتش باید 5400 RPM باشه، هنوز نگاه نکردم..... جهت اطلاع مارکش هم WD هستش، امتیاز ویندوز 7 هم 5.8.....سلام دوست عزیز مبارک باشه
سرعت هاردش رو بفرما
نه، گارانتی 2 ساله Global داره....یارو آشنا بود، به شرط اینکه همه گارانتی ها بهم خدمات رایگان بدن گرفتم (امرتات، الماس و سازگار)...نمونشو بهم نشون داد که برده بودن گارانتی امرتات رایگان خدمات داده بودن....کارت نداره، فقط سریالشو تو سایت چک میکنن واسه صحت گارانتی.....واس همین هم ارزونه چون از اون ور میاد و کیبوردش هم حتی عربیه....بدون گارانتی؟
قیمتی که خریدی خیلی عالیه.
ادرس بده ما هم بریم بگیریم(همکاری خریدی)
فقط یه لطفی کن یه بازی مشتی بریز روش تست بگیر تا هم کارت گرافیکش اببندی بشه
هم بلاخره یه منبع حسابی باشه برای امثال بنده که هنوز شک داریم که بگیریم یا نه
البته اینم بگم گارانتی هم نداشته باشه زیاد برام اهمیت نداره چون 1. برند ASUS هستش و خرابی تو کارش نیست و 2. مفت خریدم!!!
تهران - بازار کامپیوتر پارسیان - طبقه پایین، آدرس دقیق تر ندارم!باید از دادشم بگیرم....
بازی که فعلا L4D2 و Blur رو روش تست کردم خیلی خوب جواب میده، همین فردا چند تا بازی خفن میریزم توش...مطمئنم کرایسیس رو Low خیلی عالی بیاره چون خودم رو گرافیک 3200 ATI خوب آوردم....![]()
Last edited by Michael Ropy; 03-03-2011 at 22:01.
با نام خدا و سلام
دوستان پسر عمم asus n43j گرفته ... یه مشکل بسیار بزرگ داره وبکمش خیلی افتضاحه یعنی 2 سه ثانیه ای تاخیر داره می خاستم بدونم همشون این طوریند ؟؟؟؟ آخه خیلی افتضاحه ؟؟؟
با سپاس ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)