علتشو ميگين؟چرا ارزش نداره؟
اون گوشيايي هم كه گفتين هم رده قيمت همين گوشيه؟
علتشو ميگين؟چرا ارزش نداره؟
اون گوشيايي هم كه گفتين هم رده قيمت همين گوشيه؟
آخه N97 هیچی نداره! فقط یه تاچ مقاومتی و یه صفحه کلید کامل کشویی داره... همین!![]()
دوستان چند جا خوندم که ان86 خیلی هنگ میکنه و باید ریست کنی و باطریشو در بیاری .واقعا اینجوریه ؟ نکنه بگیرم پشیمون شم ؟
خدایی بدون تعصب رو گوشیتون بگید .
این دو نمونش :
burnpit:
۸م فروردین ۱۳۸۹ ساعت ۲:۴۲ ب.ظ
من الان سه ماهی هست که n86 خریدم از نمایندگی اتصالات. به کسی توصیه نمی کنم از اونجا خرید کنه. یه دیکشنری نصب کرد رو گوشی، وقتی بردم خونه دیدم ویروسیه. اتصالات فقط یک وجهه تجاری و شیک داره اما قابل اعتماد نیست.
اما از گوشی. کیفیت دوربین خیلی خوبه اما مدام قفل میشه. گاهی مجبور میشم دو سه بار گوشی رو restart کنم. نرم افزار رو آپدیت کردم اما بازم درست نشد.
محمد:
۲۴م فروردین ۱۳۸۹ ساعت ۷:۴۶ ب.ظ
من حدود 4 ماهه خریدم اصلا راضی نیستم خیلی گیر داره تا حالا مجبور شد م چندین بار باطری را در آوردم کلا گوشیه ریلکسی نیست و سیستم عاملش مشکل داره
والا من تو تجربه یک هفته ای نه هنگ دیدم توش نه این مطالبی که تو پست بالا گفتین برام اتفاق افتاده.
بازم بذارید اونایی که مدتی هست این گوشی رو دارن بیان نظر بدن
دوستان چند جا خوندم که ان86 خیلی هنگ میکنه و باید ریست کنی و باطریشو در بیاری .واقعا اینجوریه ؟ نکنه بگیرم پشیمون شم ؟
خدایی بدون تعصب رو گوشیتون بگید .
باور كن مال من يكي كه اينطور نيست![]()
این مشکلات مال نگارش 20 هست... نگارش های تازه مشکلی ندارن...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان... خبر ورود N8 رو به بازارهای جهانی شنیدین...؟! نوکیا بالاخره از خواب غفلت برخاست!!!
شاد باشین![]()
منم یه ماهی میشه دارم .... این مشکلات رو در حد عادی یعنی مثل گوشی های دیگه داره نه بیشتر ......
اصلا اون قدر بزرگ نیست ....
والا من که قبلنا داشتم یه 3 ماهی هم بود که داشتم و مشکلی نداشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینجا سر بزنین جواب میگیرین
سلام دوست عزیز
این گوشی هنگی تو کارش نیست.این مشکلی که بهش اشاره کردی فقط در صورتی به وجود میاد که حافظه گوشیت زیاد پر شده باشه(حدود 700 مگ تا یک گیگ از حافظه گوشی خالی باشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)