سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
اينم براي من ف ي ل تر ميزنه
برنامه helloox2 2.03 رو ازدانلود کن و سپس ساینش کن و بریز روی گوشی و نصب کن حالا اگه گوشیو اپدیت کنی (البته از نوع بدون فرمت) بعد از اپدیت باز هم گوشی -- شده باقی خواهد ماند و دیگه هم نباید گوشیو فرمت کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره قبل از نصب helloox گوشیو فرمت کنی سپس نصب helloox و سپس اپدیت بدون فرمت
سلام
در آپدیت کردن گوشی چه اطلاعاتی از دست می رود؟
آیا گوشی در آپدیت کردن، فرمت هم باید بشه یا خیر؟
در ضمن -- کردن گوشی در کجا به درد می خوره؟
آیا گوشی قبل از آپدیت باید -- بشه یا بعد از آپدیت؟
ممنون
1-برای فارسی کردن میتونی بری اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-با این روش گوشی به آخرین ورژن هم اپدیت میشه. اینم بدون که اخرین ورژن هنوز --- نشده
3-نرم افزار pc suite رو نصب کن و دکمه how to connect رو از گوشه بالا انتخاب کن
Last edited by majidstar; 01-05-2010 at 08:39.
یه سئوال از بچه های حرفه ای ساتیو داشتم:
شما میخواین عکس بگیرین حالت Auto رو فعال میکنین یا بدون حالت Auto عکس میگیرن؟
اصولاً پیشنهاد میکنین با حالت Auto عکس بگیرم یا حالت Auto رو off کنم؟
موقع آپدیت ازت میپرسه که فرمت بشه یا نه اگه بزنی که فرمت بشه اطلاعات رو فون از بین میره که اگه قبلش ازشون بک آپ بگیری هیچی از بین نمیره.. اگه از قبل گوشی رو -- کنی و موقع آپدیت فرمت نکنی گوشی -- شده باقی میمونه ولی اگه فرمت کنی -- از بین میره و بعد از آپدیت هم نمیشه -- کرد..
من الان با ساين كردن مشكل دارم ميخوام هك كنم كه ساين نكنم حالا خود اين برنامه را چطوري ساين كنم؟
2 تا سوال ديگه هم داشتم.يكي اينكه تنظيمات برنامه roadsync را از كجا ميشه گير آورد واسه ياهو و دوم اينكه چطور ميشه فايل هاي فلش را براي پس زمينه قرار داد؟من هر كاري كردم نشد.
يك مشكل هم با دوربين دارم و اون اينه كه روي اجسام نزديك_مثلا 10 سانتي لنز)نميتونه فوكوس كنه و تصوير تار ميشه
Last edited by hessam_sz; 01-05-2010 at 11:51.
برای -- کردن گوشی چاره ای جز ساین کردن برنامه helloox نیست ولی بعد از نصب این برنامه برای نصب برنامه های دیگه نیازی به ساین نیست یعنی یک بار ساین برای همیشه برای اموزش ساین تاپیک هست سرچ کنید
2-نمیدونم
3-اگه حالت macro فعال نیست فعالش کنید ولی این فاصله فکر کنم دیگه خیلی کمه
اين google maps گوشي بدون اينترنت كار نميكنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)