تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 197 از 531 اولاول ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,961 به 1,970 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    میگم این درایو ویندوز ما خود به خود پر میشه که یکی از دوستان گفت به خاطر پوشه program data هست که اونو پاک کنیدکه ما هم اومدیم پاک کردیم کلی از چیز هامون داخل استارت و جاهای دیگه رفت هوا!
    مثلا هرگاه داخل استا رت میری دیگه هیچ عکسی در بالای استارت و سمت چپ که مثلا می ری روی مایکامپیوتر و عوض میشه نیست!
    ولی درایوم خالی شد وقتی این کار رو کردم!
    یکی از مشکلات دیگه این که قسمت All Programs داخل استارت همه ی ایکن ها و برنامه های داخلیش پاک شده رفت!
    الان مثلا اون برنامه واسه اینکه قسمتی از صفحه نمایشگر عکس بگیری پاک شده که نمی دونم چه جوری بیارمش!
    کسی میتونه کمکمون کنه که چه جوری این مشکل رو حل کنم!
    دیگه انتی ویروسم هم که کاسپر هست اجرا نمیشه!
    ایا راهی هست که نگذاریم ویندوز این فایل ها رو ایجاد کنه؟!
    لطفا من را راهنمایی کنید تا تمام تغیرات ایجا شده در استا رت و دیگر قسمت های کامپیوتر رو درست کنم!!
    سیستم ریستوری و فایل هاش هم پاک شده!
    ممنون!

در آغاز فعالیت laptop destroyer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

سلام

من یه چند وقته سون نصب کردم
    خیلی باهاش حال میکنم

ولی دوتا مشکل دارم که هنوز نتونستم حلش کنم

1. اول اینکه فیلم های با پسوند mkv رو با برنامه KM Player بی کیفیت پخش میکنه
    (فیلم هایی که قبلا" دانلود کردم و با کیفیت بودن رو تست کردم)

2. چاپگرم رو نمیشناسه
    من HP LaserJet 1100 دارم، درایور واسش پیدا نکردم اون حالت جست جوی خودش رو زدم تا از اینترنت سرچ کنه، بعد یه چند دقیقه پیدا کرد و دانلود کرد و نصب کرد ولی موقع چاپ چرندیات میده بیرون

راستی پورت چاپگرم parallel هست و فکر کنم مشکلش هم از اینجاست

حالا به نظرتون چه کنم با دله تنها؟
    در مورد مشکل اولت با دانلود این Codec باهمون مدیا پلیر خود ویندوز همه فایلها رو می تونی ببینی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد مشکل دوم هم می تونی از سایت سازنده چابگرت راه انداز مناسب دانلود کنی یا با دانلود نرم افزار هایی
    مثل Driver genius مشکل به احتمال زیاد حل می شه این برنامه خودش دنبال راه انداز می گرده و نصب می کنه
    توجه کن این برنامه با اونی که ویندوز خودش دنبال راه انداز می گرده فرق می کنه.
    موفق باشی

3. این کاربر از laptop destroyer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

13

سلام
    میگم این درایو ویندوز ما خود به خود پر میشه که یکی از دوستان گفت به خاطر پوشه program data هست که اونو پاک کنیدکه ما هم اومدیم پاک کردیم کلی از چیز هامون داخل استارت و جاهای دیگه رفت هوا!
    مثلا هرگاه داخل استا رت میری دیگه هیچ عکسی در بالای استارت و سمت چپ که مثلا می ری روی مایکامپیوتر و عوض میشه نیست!
    یکی از مشکلات دیگه این که قسمت All Programs داخل استارت همه ی ایکن ها و برنامه های داخلیش پاک شده رفت!
    الان مثلا اون برنامه واسه اینکه قسمتی از صفحه نمایشگر عکس بگیری پاک شده که نمی دونم چه جوری بیارمش!
    لطفا من را راهنمایی کنید تا تمام تغیرات ایجا شده در استا رت و دیگر قسمت های کامپیوتر رو درست کنم!!
    ممنون!
    اینکه حجم ویندوز بالا میره یه امر طبیعیه و به مرور پیش میاد
    در ادامه عواملی که با عث این افزایش حجم می شنو تا اونجا که می دونم میگم
    1:temporary فایل ها : موقع نصب بعضی از برنامه این فایل ها به وجود میان البته بیشتر نرم افزار ها این فایل ها رو بعد از نصب پاک می کنند بعضی برنامه ها هم نمی کنند
    2: thumpnailes ها: فایل هایی کوچکی که یه پیش نمایشی از عکس ها و فایل های ویدیی هستند.
    3: افزایش حجم رجیستری در اثر نصب برنامه فایل تغیرات ویندوز
    4: Update شدن ویندوز
    5:indexing service برای افزایش سرعت جستجو فایل ها که لیستی از فایلهای شمارو ایجاد و ذخیره می کنه
    6:فایل hibernate: حجم معادل رم شمارو اشغال میکنه
    7:page file
    8:از همه مهمتر system restore که گاهی تا چندین گیگا بایت حجم هاردو اشغال می کنه
    این مواردو اگه حذف کنی مشکلی برای سیستم پیش نمیاد ولی program data یک پوشه حیاتی برای ویندوز فردی که چنین پیشنهادی داده نمی دونم چی فکر می کرده
    برای حل مشکلتون به نظرم بهتره ویندوز repair کنی یا اگه درایو recovery داری ازش استفاده کن یا از امکان turn feature on or off استفاده کنی (برای برگردوندنه برنامه های ویندوز)که راه آخری نمی دونم جواب میده یا نه امتحانش ضرر نداره

5. 2 کاربر از laptop destroyer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام
    ممنون!

کی گفته پوشه program data رو پاک کنی؟ اون یه پوشه سیستمی هست و پاک کردنش باعث کلی اشکال میشه! گفتی سیستم ریستورت هم پریده! نمیتونم تضمینی رو برگشتن اطلاعاتت بدم، ولی میتونی با آپگرد مجدد سون روی خودش اشکالات سیستم رو برطرف کنی. اما اگه فایل شخصیت پاک شده احتمالا دیگه بر نمیگرده! اصلا چطور اون پوشه رو پاک کردی؟ سیستم که اجازه این کار رو نمیده! با پاک کردنش مشکل پر شدن درایو حل شد؟

داره خودمونی میشه bashir935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Rain City

12

در مورد مشکل دوم هم می تونی از سایت سازنده چابگرت راه انداز مناسب دانلود کنی یا با دانلود نرم افزار هایی
    مثل Driver genius مشکل به احتمال زیاد حل می شه این برنامه خودش دنبال راه انداز می گرده و نصب می کنه
    توجه کن این برنامه با اونی که ویندوز خودش دنبال راه انداز می گرده فرق می کنه.
    موفق باشی

ممنون لطف کردی

همون اوایل که ویندوز رو نصب کردم سایت اچ پی رو زیر و رو کردم ولی چون این چاپگر قدیمیه درایور واسه seven نداره

بازم واسه codec ممنون

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یکی از دوستام موقع نصب با پیغام زیر مواجه میشد مشکل از کجاست

موفق باشید

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

همون اوایل که ویندوز رو نصب کردم سایت اچ پی رو زیر و رو کردم ولی چون این چاپگر قدیمیه درایور واسه seven نداره
    قرار نیست که حتما واسه 7 درایو داشته باشه! اگه ویستا هم بود روش میفته.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دوستان من نمی تونم 7 رو بذارم دیفالت بوت ؟
    الان لینوکس اوبونتو هم دارم ولی یه صفحه میاد که انتخاب کنی 9 ثانیه وقت میده
    چن یه چند لحظه روم بر میگرده میره تو لینوکس

بدجوری داره رو اعصاب میره !

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در منوی استارت ویندوز 7 msconfig تایپ کن در سربرگ boot روی سیستم عامل 7 انتخاب کن کلید set default رو بزن به همین راحتی
    موفق باشی

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو تو استارت بعد روی گزینه computer راست کلیک کن و properties رو بزن بعد advanced system settings رو بزن تو صفحه ای که باز میشه توی تب advanced و پایینش تو قسمت startup and recovery روی settings بزن
    در نهایت تو صفحه جدیدی که باز میشه براحتی میتونی ویندوز دیفالتت رو انتخاب کنی و همچنین اگر تیک گزینه اول رو برداری اصلا دیگه اون ثانیه ای که گفتی رو هم نداری و مستقیم وارد ویندوز میشه اگر هم خواستی میتونی این عدد رو کمتر یا بیشتر کنی
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •