آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار !![]()
آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار !![]()
مصرف بنزینش تا الان دقیق تست نکردم اما فکر کنم صدتاش 8 لیتر بخوره.سرو صدای داخل اطاق بیشتره.سرو صدای موتور مثل ریو هست شاید یه کم بیشتر.ترمزش خیلی خوبه مثل ریو.فرمان پذیری وپایداریش تقریبا مثل ریو.حجم اطاق سرنشینان کمتره.میزان کاریای...دقیقا مثل ریو.حجم صندوق عقب فکر کنم کمتره.نرمی کمک ریو بهتره.سیستم کولر فرقی نداره.اما تیبا مثل ریو در هاش محکم نیست.کلا بدنش ضعیفتره.کلا تو این قیمت ماشین خیلی خوبی هست.مثلا تیبا کیسه هوا داره ریو نداره
Last edited by mess10; 27-07-2011 at 19:36.
مسخره می کنی ؟
من موتور کولر رو چک کردم روش نوشته: panasonic copressesor made in japan
البته وقتی کولر میگیری یه مقدار افت قدرت حس میشه ولی قابل مقایسه با پراید نیست.
آخرین اندازه گیری مصرف شهری با کولر(بعضی مواقع):58لیتر در 800 کیلومتر = 7،25 لیتر
ممنون از شما.
خوب این خیلی میتونه مطلوب باشه
مقايسه جالبي بود .اينجوري كه معلومه تيبا رو با بنز مقايسه كردي . خيلي اختلاف داره ؟!!!!!!!!!!!
من چند روزی هست که از مسافرت برگشتم . 2 ماهه تیبا رو دارم . از جنوب و گرمترین نقطه کشور تا تهران باهاش رفتم . تمام مسیر رو هم با کولر رفتم . رفت و برگشت .میتونم بگم کولرش خیلی خوبه. تو گردنه و سربالایی با کولر رفتم خوب بود ولی از قدرت ماشین کم میشه ولی آمبر نمیگیره .
تو جاده حریف سمند و بژو نمیشه . اونها مخصوصا تو سربالاییها بهتر کار میکنند ولی از بس 206 برمیاد . تو اتوبان ساوه با یه 206 چند بار کل انداختم . چند بار اون و چند بار هم من از هم جلو زدیم ولی عاقبت یک جا باهم جفت کردیم هر دو گازش رو گرفتیم . تا 170 175 رفتم که 206 جا موند.
داییم که ال 90 داره نشست ÷شتش . اون هم راضی بود . تعجب میکرد وقتی مثلا 80 تا می رفت میگفت به نظر نمیاد 80 تا داریم میریم، فکرکنم کیلومتر شمارش زیادتر نشون میده!!! .
هیچ کس فکر نمیکرد صندوقش اینقدر بزرگ باشه .
ولی من نمیدونم مصرف بنزینش باید چقدر باید باشه . من تو شهر تماما با کولر حرکت میکنم 100ی 12 تا 13 لیتر داره میسوزونه . کسی میدونه کولر چقدر تو مصرف بنزین تاثیر داره ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نمیدونم میدونید یا نه ولی روغن موتوری که در تیبا استفاده میشه، روغن موتور زانتیا 10/40 هست .
Last edited by bryan1; 28-07-2011 at 11:45.
سلام. رسیدن بخیر
خیلی وقته نیستی؟ گفتم شاید ماشین را تحویلت ندادند پشیمون شدی حواله رو فروختی رفت.خوشحالم می بینمت
شما که ریز بین بودی و دقیق و تیبا را تحویل گرفتی حیفه که نباشی و ما را محروم کنی از حرفهات
در کل موفق باشی
در مورد مصرف بنزین هم غصه نخور
فقط چند مورد انگشت شمار تیبا دیده شده که زیر 10 لیتر در صد کیلومتر مصرف می کنند. همینجوریاس
Last edited by ali1323; 28-07-2011 at 12:10.
سلام.نمیدونم شاید شما راست بگی و من اینقدر خوش شانس باشم که جزو اون تعداد انگشت شمار باشم!
ولی ماشین من که توی شهر چندین بار دقیق کیلومتر زدم و دقیق اندازه گرفتم با اینکه مسیرم از قسمت پرترافیک هم هست و همیشه ظهرا کولرم روشنه تو 100 کیلومتر نهایتش 6 تا 6.3 لیتر بنزین کردم.
ظهرا و عصرا هم همیشه با کولر روشن حرکت میکنم.
راستی در مورد قدرت موتور موقع روشن کردن کولر تغییر خاصی ندیدم یعنی زیاد نشون نمیده.
مسافرتم یه بار رفتم که مصرف جادش هم خیلی راضی کننده بود برام.
تو موارد دیگه که جزو خوش شانسا نبودم.امیدوارم طبق حرف شما از ماشین شانس اورده باشم ...
من ال90 و ریو داشتم
از اونها هم کولر میگیری افت محسوس داره.البته ربو یکم کمتره..اینجور که حس میشه در کل تیبا ماشین خوش دستی هستش و راننده اذیت نمیکنه تو جاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)