اره منم وقتی واسه اولین بار رفتم اولش کشتم ولی بعد به ساک ها تیر اندازم می کردم چون لباساش شوت میشد بیرون![]()
و خیلی حال می داد ولی برای بار دوم که بازی رو شروع کردم به اون مرحله که رسیدم اطلا بازی نکردم و اسکیپ کردم .
واقعا ناراحت کننده بود !!!!![]()
اره منم وقتی واسه اولین بار رفتم اولش کشتم ولی بعد به ساک ها تیر اندازم می کردم چون لباساش شوت میشد بیرون![]()
و خیلی حال می داد ولی برای بار دوم که بازی رو شروع کردم به اون مرحله که رسیدم اطلا بازی نکردم و اسکیپ کردم .
واقعا ناراحت کننده بود !!!!![]()
البته شفرت برای اینکه قدرت رو در درست بگیره و در اون موقعیت خودش رو به عنوان یه قهرمان نشون بده این کار کثیف رو کرد و Ghost و Roach رو گشت و اطلاعات رو گرفتم
...
من اول دلم نمیومد بزنم ولی برعکس همون 2 ثانیه بعد همه ملت رو به رگبار بستم و کشتم اونایی هم که جون میدادن خلاص چون روس بودن یه سری عقده داشتم که باید خالی میکردم.......
نه عزیز اگه بخوایم همه رو بکشیم که نمیشه ....
شما فقط تو وتران رفتی و شد 81% نه ؟ تو 3 درجه دیگه هم رفتی بازی رو تموم کنی ؟ ..
بعید میدونم !!! ...
فرقی هم میکنه که با چه درجه ای بازی رو تموم کنی ؟
من با درچه regular بازی کردم ! می خوام ببینم از لحاظ داستان بازی فرقی میکنه ؟
راستشو بخوایید من وقتی دیدم مردم توی فرودگاه هستن ( یاد اینجا افتادم که قبلنا یکی از دوستان گفت خیلی بد بود و چرا باید بکشیم اینا رو و ... ) بعد وقتی این ماکارو مردم رو بست به رگبار واقعا برای 3-4 ثانیه شوکه شدم با اینکه زمینه ذهنی از قبل داشتم ولی واقعا شوکه شدم![]()
ولی خوب خیلی نکشتم فقط میخواستم مرحله رو رد کنم
در کل به اصلا و به هیچ وجه راضی به گنجوندن یه همچین مراحلی در طول هیچ بازییی نیستم حتی اگه درجه اش +90 سال باشه
بالاخره این به سن ربط نداره انسانیت و ....![]()
نه از نظر داستان فرقی نمی کنه ولی بیشتر طول می کشه (چون هی می میری)
باید با تمام درجه ها باز رو تموم کنی تا 100 % بشه .
اصلا میشه قرار بزاریم هر کی بیاد بگه مرحله No Russia رو چجوری رد کرده؟
من نمیدونستم قراره تو مرحله چی بشه. پیغام اولش ر که خوندم گفتم حتما یه شیوه های کشت و کشتار ناجوری داره.
اما وقتی مرحله شروع شددودم یه سری تروریست توی یدونه آسانسوریم و بعد از وسط ملت سر در آوردیم دوزاریم افتاد!
به مردم عادی حتی یدونه تیر هم نزدم. و کلا تا وقتی پلیسها هنوز نیومده بودن جز 2 ،3 تا تیر به در و دیوار کلا تیر نزدم.
اما خب وقتی دارن بهت شلیک میکنن که نمیشه تماشاشون کنی!
خلاصه من کلا زیاد احتیاط میکنم مردم رو نکشم.
مشکلت چیه دوست من ؟ ...
بله همینطوره من خودم هم دیگه اون مرحلرو رد میکنم. و بازی نمی کنم.چه جالب اول فکر کردم نظرسنجیه یکی از این سایتهای ایرانی رو کپی کردی: دی
من همون اول جو گرفتمیه رگبار بستم به ملت بعد یه جوریم شد و یکم عذاب وجدان گرفتم دیگه ملتو نکشتم اما پلیس ملیسارو چرا... یجاهم جون یکی رو نجات دادم به این صورت که داشت سمت یکی از تروریستا میرفت پاشو زدم خورد زمین و زنده موند(البته اگر کمک ها پزشکی زود بهش رسیده باشه: دی) بعضیاشونم اسکول بودن خودشونو رو زمین میکشیدن اونا هم تیر خلاص میزدن بشون خوب آخه میبینی میکشنت خودتوبه مردن بزن احمق: دی
Last edited by Layken; 19-11-2009 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)